muj smyk ve 4 rano na strakonicky

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Albert

Příspěvek od Albert » 24. 01. 2005 16:54

Chimero chimero, ty spatne skoncis.. :lol:

Ja sem pro kazdou prdel, uznavam ze v normalnim provozu to je trochu voslovina, ale muselo to bejt zajimavy :twisted:

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 24. 01. 2005 21:53

hmmm tak po precteni nekterych prispevku jsem se rozhodl ze ............................na to kaslu budu jezdit jak chci ja a rikejte si co chcete proste to mam v krvi a kdyz budu trenovat tak to zvladnu a budu kurevsky dobrej v tomhle mam sebevedomi narozdavani poprve jsem z bmw radil na strahove na tuning srazu videly to nektery clenove kluby a neverily mi ze roztocim m10 na mokru a ja ji roztocil a jeste udelal solidni driftik jsem uplny zacatecnik a jsem schopen udelat vic vecicek z bmw nez nekteri tady kecalkove

tim nerikam ze je to dobry pristup byla to kravina uznavam ,ale proste ja si verim cekal jsem kritiku a dostal jsem ji beru to navedomi ,ale to je vsechno :wink: :twisted: :lol:
520i E34 M50 pekne autoObrázek Obrázek
cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

biker

Příspěvek od biker » 24. 01. 2005 21:56

sem koukl na videa ze strahova a myslim spis ze mas vic stesti nez rozumu :D osobni nazor neznamete takze sorry
E+5 Obrázek

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 24. 01. 2005 22:12

hmmm v nekterych situcich priznavam ze mam stesti na rozdavani ,ale jak rika jaromir bosak" i dobry brankar potrebuje stesti" :lol:

biker

Příspěvek od biker » 24. 01. 2005 22:41

:D
E+5 Obrázek

thomas_a_anderson

Příspěvek od thomas_a_anderson » 25. 01. 2005 06:37

Řeknu k tomu jen jedno: Doufám, že se s Tebou Night.chimero NIKDY nesetkám nikde na silnici. Nejde mi o auto, jde mi o život můj a hlavně mé přítelkyně, která jezdí všude se mnou.

A mysli si o mě co chceš, já si o Tobě taky myslím svoje.
...modrá <b>byla</b> dobrá...

RedBaron
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RedBaron » 25. 01. 2005 07:21

Night.chimera píše:hmmm tak po precteni nekterych prispevku jsem se rozhodl ze ............................na to kaslu budu jezdit jak chci ja a rikejte si co chcete proste to mam v krvi a kdyz budu trenovat tak to zvladnu a budu kurevsky dobrej v tomhle mam sebevedomi narozdavani poprve jsem z bmw radil na strahove na tuning srazu videly to nektery clenove kluby a neverily mi ze roztocim m10 na mokru a ja ji roztocil a jeste udelal solidni driftik jsem uplny zacatecnik a jsem schopen udelat vic vecicek z bmw nez nekteri tady kecalkove

tim nerikam ze je to dobry pristup byla to kravina uznavam ,ale proste ja si verim cekal jsem kritiku a dostal jsem ji beru to navedomi ,ale to je vsechno :wink: :twisted: :lol:
Jsi fakt vosel a ještě to tady bohatě prezentuješ. Až si dáš pořádnou ránu, tak z toho snad vyrosteš.
Škoda Octavia kombi + Suzuki GSX-1300R Hayabusa
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT

Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 25. 01. 2005 08:29

Co k tomu dodat??!! Jak říká kamarád: "Kdo chce kam, chuj s ním..." Jenže tady to neplatí úplně doslova, protože ten magor může ublížit nejen sobě, ale i někomu jinému, v tom je ten rozdíl.
Chimero, neumíš nic, nezlob se na mě! Jen ti podle řečí párkrát něco haluzově vyšlo a ty si teď připadáš jako mistr světa ve všem. Nepřeju ti to, ale počkej, až to jednou někde pleskneš a uvědomíš si (snad :? ), že to bylo jen a jen vinou tvého neumětelství a přehnaného sebevědomí, tak až potom dostaneš rozum (snad :? ). Neříkám, že z tebe nic nebude, ale zatím trénuj a až potom se chlub, zatím nemáš čím....
A navíc se spousta členů tady z klubu snaží dělat řidičům BMW co nejlepší pověst, takže jsou ti určitě velmi vděční...
Naposledy upravil(a) Asmodeus dne 25. 01. 2005 08:54, celkem upraveno 1 x.

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 25. 01. 2005 08:51

biker píše:sem koukl na videa ze strahova a myslim spis ze mas vic stesti nez rozumu :D osobni nazor neznamete takze sorry
Kdes koukal na videa ze Strahova?

To Chimera: sorry ale nedá mi to, musím souhlasit s klukama ... přehnané sebevědomí není dobrá věc ... trénuj někde na parkovišti a ne na silnici za plnýho provozu :!:
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"

thomas_a_anderson

Příspěvek od thomas_a_anderson » 25. 01. 2005 09:01

Ještě jednu poznámku: Znám pár lidí, ať už z fóra nebo jinak, majitele BMW, merglů a i jinejch aut, který ovládaj auto dost dobře (samozřejmě je nemůžu srovnávat s Tebou Night.chimero, protože Tě osobně neznám a nevím, jak jezdíš), opravdu uměj powerslidy a podobný věci, ale víš co je zajímavý? Že i když jsou si v tom autě jistý a opravdu vědí, co dělají, takovýhle skopičiny dělají mimo silnice, na parkovištích, na letištích a tak. A sebevědomí, co se týče auta, mají určitě hodně velký. Jen maj asi dostatek zdravýho lidskýho rozumu, aby neohrožovali ostatní. Můžeš bejt machr jakej chceš, ale pojede proti Tobě někdo, kdo se lekne, že proti němu letí auto "dveřma", někdo, kdo neví, že je to schválně. A víš co ten člověk udělá? Nevíš, nemůžeš to vědět. Nevíš, jestli strhne auto do příkopu, jestli náhle prudce zabrzdí a třeba dostane ránu zezadu od dalšího... Je moc různejch věcí, který se můžou stát jen kvůli tomu, že si někdo na silnici v provozu dokazuje, jakej je frajer. A ten, kdo má auto opravdu v ruce, neříkám, že se mu nemůže stát, že by dostal nechtěnej smyk, ale poradí si s tím a opravdu se s tím nikde nechlubí, spíš si vyčítá, že jel tak, že dopustil nechtěnej smyk... Přemejšlej o tom, prosím, aspoň chvilku, možná Ti něco dojde...
...modrá <b>byla</b> dobrá...

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 25. 01. 2005 09:25

Těžko ho přesvědšovat, před dvěma lety jsem si myslel ÚPLNĚ to samé a sice, že jsem přirozený talent a že je to paráda a NIKDO mne nepřesvědšil o tom, že to tak není, až ten tirák a pár plesků před tím..
Ten, kdo nevěřil, že se na Strahově roztočí s M10 jsem byl já, ale to bylo něco jiného, to bylo na parkovišti..

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 25. 01. 2005 14:24

chlapi ja tohle vsechno vim jeste jsem nemel poradnou ranu jen lehkej tukec na blatnik takze tim urcite bude rika se ze kdo nemel poradnou bouracku neni dobry ridic asi to je tak vazim si te kritiky aspon je videt ze jsou tady rozumni lide

ale na druhou stranu je to moje treti zima na letnich gumach a treti s jinym autem ,a bez bouracky ten tukec byl v lete a rika se ze prvni zimy jsou kriticky a ze to vzdycky zacatecnik nekam posle ja vim je to otazkou casu kdy to nekam poslu kazdej jednou boural :roll:

Albert

Příspěvek od Albert » 25. 01. 2005 14:33

Night.chimera píše:....ze to vzdycky zacatecnik nekam posle ja vim je to otazkou casu kdy to nekam poslu kazdej jednou boural :roll:

Tak s timhle souhlasit nemuzu..
Rozhodne to neni pravidlo, ze zacatecnik to musi nekam poslat :roll:
Ja mam ridicak cca pul roku, najeto asi 7000km a kazdej koho sem zatim vez mi rek, ze jezdim vyborne a ze se se mnou cejti v aute klidne a bezpecne...
To neznamena ze se tu chci nejak chlubit, jen proste rikam jak to je a myslim, ze kdyz takhle budu jezdit i dal, tak mam sanci na bouracku mnohem nizsi nez nejakej vosel se skodarnou co ma ridicak uz 40 let 8)

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 25. 01. 2005 14:39

no vidis se mnou se kazdej boji krome kamaradu kteri rikali ze se v aute nepoutaj a kdyz jsem je vezl tak braly pas ,ale ted uz mi veri zazily se mnou par kritickych situaci a vzdy se nic nestalo najezdil jsem pres 80 000 km a nic krome lehky tukecu v lete kdy jsem se otacel do protismeru a nestihl jsem to pred jeepem ktery se o me jen oprel :wink:

KuaJa

Příspěvek od KuaJa » 25. 01. 2005 15:05

hele, ty si fakt zralej na psychiatra - mozna by bylo zkuseny a spolecensky prospesny tyhle tvoje sileny hemzy poslat nejakymu odbornikovi a na zaklade toho sebrat papiry.
Zajimalo by me, co ty muzes umet na parkovisti vic nez nekdo jinej?-to jsou fakt kecy neuveritelny. Na mokrym asfaltu na tvrdych gumach hrabal pri trose snahy i Trabant.Zigul lita na sjetejch gumach dverma vsude. Proste nechapu, jak muzes rict ze neco umis -to zni uplne usmevne.
Kdyz tady stiras ostatni, tak by me zajimalo, jak bysis je daval treba nekde na okruhu nebo uzavreny trati -tam uz je to fakt o tom, jestli umis ridit nebo ne.
Jestli nekdo za kazdou cenu nekurvi auto a gumy nekde smejkanim na asfaltu, tak muze ridit porad lip nez ty - a vzhledem k tomu, ze rizeni v provozu je predevsim otazka inteligence a snahy zachovani rodu, tak ty mas minusovy body.
Mel jsi zatim akorat kliku, ze se ti tvoje errory stavaji mezi ridicema, kteri fakt umi ridit a kdyz tam vidi ichtyla ve starym Baworaku, tak osetri situaci tak, ze to do nich, i kdyz to nezvladnes, nenapalis. Myslim, ze mozna jejich uhybny manevry pred tebou nekolinasobne prevysuji tvoje umeni urvat autak kde nechces a nahodou neco nenapalit.
Fakt doufam, ze te nikdy nepotkam a ze az se nekde rozsekas, tak sam a neodnese to nekdo jinej. Hruza, ze se muzes pohybovat mezi normalnima lidma s rodinama a zajmy, kteri neberou prepravu z bodu A do bodu B jako pocitacovou hru s bonusovejma zivotama.
Docela se mi zamlouva napad tyhle tvoje vylevy poslat DeFensovi - ten se s tim moc nemazli a bylo by super, kam by te takovej clovek zaradil.
Hey dude, where is my car? :-)
M52B28 e39 Obrázek a spagheti storyObrázek

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 25. 01. 2005 15:11

2 Chimera:
KuaJa píše:Hruza, ze se muzes pohybovat mezi normalnima lidma s rodinama a zajmy, kteri neberou prepravu z bodu A do bodu B jako pocitacovou hru s bonusovejma zivotama.
Přemýšlel jsi někdy o tomhle?
Představa, že někde pojedeš bokem,posereš to, protože umíš stejný hovno jako všichni "závodníci" a zabiješ mi mou mamku, nebo mojí starou s dítkem...... Ani nechci domýšlet, co bych dělal.
Přemýšlíš KSAKRU někdy nad tímhle????????????????????????????????

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 25. 01. 2005 15:18

jo premyslel na strahove jezdej taky ziguli atd ,ale proste nepodrzej ten slide tolik jako ja proste to neumej nejde o to to utrhnout a pokracovat v tom dale jako ja ja tady nikoho nestiram jen jsem chtel albertovi naznacit ze 7000 km za volantem neni mnoho

KuaJa

Příspěvek od KuaJa » 25. 01. 2005 15:19

Nehoda se muze stat samozrejme i nezavinene a pral bych si, abych mel pripadne tolik sily, ze bych tomu cloveku nechtel zkazit dalsi zivot, protoze stat se to muze.
Udelat to ale takovej zm*d, a kdybych si jeste precetl, co tady na konferenci plodis za demagogicky vyplody, tak bych te nechal fakt zabit, i kdybych mel jit sedet do smrti.
Zkus se nekdy v aute divat na lidi za volantem, co maji tu smulu, ze te musi potkavat - jsou to rodiny s detma, mlady hezky holky, lidi, ktery ma nekdo rad - od zmrzaceni nebo zabiti je deli jen to, ze ty se vyprasis nahodou nekam jinam, nez oni zrovna jsou. To je fakt sileny.

Obvykle takhle nafilozofuju, ale proste naprosto nechapu, jak premyslis :-)
Hey dude, where is my car? :-)
M52B28 e39 Obrázek a spagheti storyObrázek

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 25. 01. 2005 15:21

hmm ja to v provozu nezkousim zkuste se precist moje clanky dokonce byl jsem na strahove trikrat do ty doby jsem neprasil a ve 4 rano je cesta ze strahova uplne volna

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 25. 01. 2005 15:23

KuaJa píše:
Obvykle takhle nafilozofuju, ale proste naprosto nechapu, jak premyslis
Ani já nejsem filozof, ale Ty mi mluvíš z duše..
Teď jenom přinutit Chimeru, aby si to taky myslel a hlavně o tom přemýšlel, protože mi přijde, že je maximálně zahleděnej do sebe a zebedněnej. Mé přítelkyni umřel tátá před Vánocemi, kamarádovi zemřel táta na Štědrý den a to měli oba rakovinu.
Nemoc, proti které se těžko bojuje, tak jak si vůbec může někdo dovolit lidské životy takhle nevynuceně ohrožovat?????
Seru na to :!: :x

Odpovědět