Ja sem pro kazdou prdel, uznavam ze v normalnim provozu to je trochu voslovina, ale muselo to bejt zajimavy

Jsi fakt vosel a ještě to tady bohatě prezentuješ. Až si dáš pořádnou ránu, tak z toho snad vyrosteš.Night.chimera píše:hmmm tak po precteni nekterych prispevku jsem se rozhodl ze ............................na to kaslu budu jezdit jak chci ja a rikejte si co chcete proste to mam v krvi a kdyz budu trenovat tak to zvladnu a budu kurevsky dobrej v tomhle mam sebevedomi narozdavani poprve jsem z bmw radil na strahove na tuning srazu videly to nektery clenove kluby a neverily mi ze roztocim m10 na mokru a ja ji roztocil a jeste udelal solidni driftik jsem uplny zacatecnik a jsem schopen udelat vic vecicek z bmw nez nekteri tady kecalkove
tim nerikam ze je to dobry pristup byla to kravina uznavam ,ale proste ja si verim cekal jsem kritiku a dostal jsem ji beru to navedomi ,ale to je vsechno![]()
![]()
Kdes koukal na videa ze Strahova?biker píše:sem koukl na videa ze strahova a myslim spis ze mas vic stesti nez rozumuosobni nazor neznamete takze sorry
Night.chimera píše:....ze to vzdycky zacatecnik nekam posle ja vim je to otazkou casu kdy to nekam poslu kazdej jednou boural
Přemýšlel jsi někdy o tomhle?KuaJa píše:Hruza, ze se muzes pohybovat mezi normalnima lidma s rodinama a zajmy, kteri neberou prepravu z bodu A do bodu B jako pocitacovou hru s bonusovejma zivotama.
Ani já nejsem filozof, ale Ty mi mluvíš z duše..KuaJa píše:
Obvykle takhle nafilozofuju, ale proste naprosto nechapu, jak premyslis