Poradenstvo

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
debis

Příspěvek od debis » 07. 05. 2014 19:21

Venca píše:
debis píše: Tak napísal som tam že "najradšej" a hneď som to aj vyvrátil...Myslel som to tak že mi je jasné, že to auto by som nemal hotové za jedny letné prázdniny, takže by mi nevadilo investovať do toho nejaké tie mnou zarobené peniaze-myslím že výsledok by stál (čisto hypoteticky) za to :D
Ale to, že takáto renovácia by stála 300tisíc kč-skoro 11tisíc € som vôbec nečakal
Máš nějaký základní zkušenosti s jiným motorovým vozidlem, alespoň
motocyklem?

.
Maximálne výmena oleja alebo sezónne prezúvanie gúm..

DVORIS

Příspěvek od DVORIS » 07. 05. 2014 19:58

debis píše:
Venca píše:
debis píše: Tak napísal som tam že "najradšej" a hneď som to aj vyvrátil...Myslel som to tak že mi je jasné, že to auto by som nemal hotové za jedny letné prázdniny, takže by mi nevadilo investovať do toho nejaké tie mnou zarobené peniaze-myslím že výsledok by stál (čisto hypoteticky) za to :D
Ale to, že takáto renovácia by stála 300tisíc kč-skoro 11tisíc € som vôbec nečakal
Máš nějaký základní zkušenosti s jiným motorovým vozidlem, alespoň
motocyklem?

.
Maximálne výmena oleja alebo sezónne prezúvanie gúm..
Tak to zvládneš a co nezvládneš tak se dozvíš tady nebo ti někdo pomůže.Hledej co nejzdravější kus co se koroze týče.Zbytek jde vyměnit :wink:

Venca my víme že to myslíš dobře,ale moc ho rozebíráš a zbytečně odrazuješ :wink:
Obrázek

pragdejf

Příspěvek od pragdejf » 07. 05. 2014 20:00

Hehe no tyhle debaty by se mely vyvesovat do faq. At se to nepise porad dokola. Za me sem si koupil e34 za 50k a na konci tohohle roku bude nacpano dalsich 150k a furt to vypada jako popelnice a na big se s tim stydim skoro prijet. Do kastle se nemusela dat ani koruna. A to si vsecko delam sam. A skoro s tim nejezdim. Tolik k rozpočtu, i když trica je na provoz rozhodne levnejsi, ale stejne necekej zadnou lidovku, pokud chhces, aby to nak vypadalo.
E34 525iT. ale je to nekonecnej pribeh. sekery koupeny, hura na renovaci, opraveno, jde se lakovat. M50B30TU stroker v pozvolné výrobě...

Odpovědět