Přestavba, ale tážeš se kapku na špatném místě...Dzitro píše:zdravim panove, ty jo tedka jsem narazil na "zajimavou" vec)) podival jsem se do technicaku auta co mam kupovat a hodil jsem si schvalne vinko do detektoru .)) to auto je na papirech E30 318is a me to hodilo cislo kastle jakoze E30 316, tak se chci zeptat, jestli se stim taky nekdo setkal u tohohle typu ?
)
Alois píše:Přestavba, ale tážeš se kapku na špatném místě...Dzitro píše:zdravim panove, ty jo tedka jsem narazil na "zajimavou" vec)) podival jsem se do technicaku auta co mam kupovat a hodil jsem si schvalne vinko do detektoru .)) to auto je na papirech E30 318is a me to hodilo cislo kastle jakoze E30 316, tak se chci zeptat, jestli se stim taky nekdo setkal u tohohle typu ?
)
Já přemejšlim koupit kola a k nim posléze auto ...Kroci píše:jsou supr, kdyby to melo 4 diry, tak si na ne snad pujcim, ale nadruhou stranu by byly jednou tak drazsi ...Gabo píše:Ty kola jsou echtovní ... Mít je tak na co dát ...
Ty vado co ta cena tam?Crazytony píše:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... &picture=2