Nehoda e30 Zlín + str.14 Most
Je dobře, že ste tohle tema vytáhly (ikdyž asi trochu nevhodně). Zase mi to připomnělo, jak nečekane se muze komukoliv neco stat
O vrak myslím nemá smysl se starat, pochybuju, že ho bude mit ještě rodina

e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
- Adam Lipský
Míšánek: žádný hyenismus na tom nevidím. Naopak bych finanční částkou mohl rodině pomoci. Ten vrak tu prostě zůstal, tak se na něj z pietních důvodů už nikdy nesmí sáhnout? Co je tohle za logiku?!
Stalo se to před dvěma měsíci, tomu majiteli už nikdo nepomůže a nákup toho vraku naopak pomůže pozůstalým. Vždyť je přece normální, že se po smrti likviduje pozůstalost, tak co je na tom nemorálního se zeptat, kde je k dostání? Chci to za normální cenu, rozhodně se nechci pokoušet zneužívat postavení druhé strany k nějakému zvýhodnění. Sám jsem již likvidoval dvě pozůstalosti a podobná nabídka by mi tenkrát přišla velice vhod!
Zamysli se nad tím.
Stalo se to před dvěma měsíci, tomu majiteli už nikdo nepomůže a nákup toho vraku naopak pomůže pozůstalým. Vždyť je přece normální, že se po smrti likviduje pozůstalost, tak co je na tom nemorálního se zeptat, kde je k dostání? Chci to za normální cenu, rozhodně se nechci pokoušet zneužívat postavení druhé strany k nějakému zvýhodnění. Sám jsem již likvidoval dvě pozůstalosti a podobná nabídka by mi tenkrát přišla velice vhod!
Zamysli se nad tím.
Já jsem nikde nenapsal, že se na něj nesmí nikdy sáhnout, nebo snad jo?!? Jenom mně přijde přinejmenším nevhodné to co jsi napsal. Pokud by měli pozůstalí nutkání se tohoto zbavit tak by to určitě asi napsali, ne? Nevim, mně osobně se toto vůbec teda nelíbí...Adam Lipský píše:Míšánek: žádný hyenismus na tom nevidím. Naopak bych finanční částkou mohl rodině pomoci. Ten vrak tu prostě zůstal, tak se na něj z pietních důvodů už nikdy nesmí sáhnout? Co je tohle za logiku?!
No smoke, no fun...

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s Míšánkem. Upřímně řečeno, vhodnější by bylo napsat do sekce koupím, že sháníš vrak. Tohle téma možná není nejvhodnějšíMíšánek píše:Já jsem nikde nenapsal, že se na něj nesmí nikdy sáhnout, nebo snad jo?!? Jenom mně přijde přinejmenším nevhodné to co jsi napsal. Pokud by měli pozůstalí nutkání se tohoto zbavit tak by to určitě asi napsali, ne? Nevim, mně osobně se toto vůbec teda nelíbí...Adam Lipský píše:Míšánek: žádný hyenismus na tom nevidím. Naopak bych finanční částkou mohl rodině pomoci. Ten vrak tu prostě zůstal, tak se na něj z pietních důvodů už nikdy nesmí sáhnout? Co je tohle za logiku?!
Nechtěl bych ani šroubek z auta, ve kterém prakticky vyhasl život člověka, mohlo by to přinést smůlu, jsem v tomhle pověrčivý. Může se stát, že čeek koupí např. zadní nárazník z auta, ve kterým se zabil člověk, pokud to neví, ale když ví, tak asi ne.
BMW Freude am Fahren mit E38
Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring
Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring
- Dušan M10B18
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
je dobré si to připomenout
budme opatrní,ještě to klouže.
budme opatrní,ještě to klouže.
e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
- andilek
- Kontaktovat uživatele:
precetl jsem si cele tema a musim se priznat ze maximalne od poloviny docitam se slzami v oku... Je to velike nestesti co se na nasich silnicich stava. Velice me dojalo to jak se vetsina lidi z fora pripojila ke kondulaci a ochotne se podileli na prizpevku pro venec "pozdeji kytici" , nema smysl dal neco rozvijet jen doufejme ze mu je na onom svete dobre.
Tak me napadlo se podivat, po temer roce, na toto tema a je moc hezke, ze si mnozi vzpomneli, ze Duska minuly tyden oslavil 26let. Pridavam se ke "gratulaci".
Vsiml jsem si zpet, ze se nekdo zajimal o vrak. Vrak jsem vyzvedaval z odstavneho parkoviste a pomohl jsem rodine vyridit vsechny nalezitosti kvuli odhlaseni a likvidaci auta. Z auta neni nic. Nikdo se na vraku neobohatil a ani by si to nikdo z Duskovych kamaradu, kteri s tim pomohli nedovolil. Udelal jsem to z kamaradstvi s Duskou a v soucitu s rodinou aby to auto uz nikdy nikdo z rodiny nemusel videt.
Vazim si lidi na tomto foru, dojima me, ze jde videt, jak soucitite a nevidel jsem jediny negativni prispevek jako tomu bylo na novinky.cz a podobnych serverech.
Vsiml jsem si zpet, ze se nekdo zajimal o vrak. Vrak jsem vyzvedaval z odstavneho parkoviste a pomohl jsem rodine vyridit vsechny nalezitosti kvuli odhlaseni a likvidaci auta. Z auta neni nic. Nikdo se na vraku neobohatil a ani by si to nikdo z Duskovych kamaradu, kteri s tim pomohli nedovolil. Udelal jsem to z kamaradstvi s Duskou a v soucitu s rodinou aby to auto uz nikdy nikdo z rodiny nemusel videt.
Vazim si lidi na tomto foru, dojima me, ze jde videt, jak soucitite a nevidel jsem jediny negativni prispevek jako tomu bylo na novinky.cz a podobnych serverech.
- Luboš_325i
Taky jsem Dusku neznal, ale je to fakt strašný..
Každopádně tahle diskuse je pro mě a doufám že i pro další lidi ponaučením. Chtěl jsem si jako první auto pořídit e30 2,5, ale po tom, co jsem si tohle přečet to určitě neudělám a pro začátek si pořídim třicítku s menším objemem motoru. Když vidím, že se tohle stalo i dobrýmu, zkušenýmu řidiči, tak je to určitě pro začátečníka docela nebezpečný.
R.I.P.

R.I.P.