Před 3 dny v Německu 215 tacho, 208 GPS. Ještě by šlo, řekl bych že by nebyl problém na 220 GPS se dostat. Ale už jsem se bál

no a ten majitel s nim uz jel i 200, mozna by sel i vic, ale bez strechy je to ficak jak hovadoBALI píše:jako spolujezdec v 325 jsem jel 220
a pak jako řidič 180 v 325 cabro a pak se majitel probudil![]()
![]()
a mas nejake fotky? Nechce se mi tomu nejak verit..pkot píše:No od minuleho tydne uz tady jeden je .duska píše:Veyron?pkot píše:318 M40 neuveritelnych 200 podle tacho![]()
Veyron, jako spolujezdec 335 po D1Kde se tu vzal?
A kdo neveri at tam bezi . Neni to ani jeden y tech co jsi psal .duska píše:a mas nejake fotky? Nechce se mi tomu nejak verit..pkot píše:No od minuleho tydne uz tady jeden je .duska píše: Veyron?Kde se tu vzal?
myslis jeden z techto?
"O dvou vim a uz sem to tu aji psal!!!! Jeden zaplatil aji zalohu, takze to dostane asi uz tento rok. Az budes jest rybi salat, podivej se tam na jemeno toho vyrobce....to je jeden (a ma aji Continental GT, Land Rover, tri Mercedesy, Porsche 911 GT2 a ferrari 360 Modenu). A u druheho to tak jiste neni, protoze toho neznam, ale dela vyborne bramburky, "Hobzovky" jim rikame tady u nas na morave...."