Jo jo!Radek_750iA píše:Neprodals ho nahodou do Varu??
Z Varů jsem ho nejdřív koupil a pak jsem ho tam zase zpátky prodal.
Ještě tam jezdí?
V létě jsem tam jednou projížděl a zrovna jsem ho potkal.
Jo jo!Radek_750iA píše:Neprodals ho nahodou do Varu??
No, tak ty mi tam zrovna chyběli.Max-Max píše:hmmm, a ja mam udajne prahy AC Schnitzer, skoda ze si ich strelil s autom
Tyhle spojlery byly údajně zapsaný i v origo něm. tech., že to je opravdu od !!!!PANA!!! SchnitzeraMax-Max píše:na prahoch to nie je, a navyse moje su kopia originalovmagiccc píše:A na těch prazích to není napsaný?
Já taky neříkám, že ne.Max-Max píše:ved ja ti verimmagiccc píše:Tyhle spojlery byly údajně zapsaný i v origo něm. tech., že to je opravdu od !!!!PANA!!! SchnitzeraMax-Max píše: na prahoch to nie je, a navyse moje su kopia originalov
Já taky moc adrenalin nemusím. Takhle už to bylo když jsem ho kupoval. Je to prej podvozek z isa. Akorát mě sere, že když přejíždím ty zkur.... vyvýšený přechody pro chodce, tak je vždycky slyšet, jak škrtá vejfuck o tu hranu. Sice málo, ale není to nic moc. Asi by to chtělo o něco vyšší profil pneu než 195/50 15, ale to už potom není ono.Tweety píše:Ten zadní spoiler se mi moc líbí, přední je podle mě hezčí M-techAle to je pouze můj názor. Jsem zvědav na toho stávajícího, na avataru vypadá moc slušně, jak je přilepenej k silnici - taky to plánuju. Ale až budu kupovat podvozek, tak si připlatim ještě ten kryt na vanu - nejsem vyznavač adrenalinovejch sportů