Klubáckej kalendář 2009?
presne, me by to nesralo, ale par pro me dulezitejm lidem bych to chtel dat vcas....meda. píše:Jsem chtěl rozdat pár kalendářů k vánocům jako dárek a nic s toho nebudeTo snad neeeeeeeeeee. Tak jsem se těšil. Tak kdo neposlal. Šup tam náhradníky.
ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.
Taky jsem myslel že tím udělám radost na vánoce jak mě tak ostatním v okolí BMW pozitiv,ale seru na to,to si radši pošlu pro smrt.To už je druhá jak bych řekl pozornost pod stromek pro někoho blízkého objednaná zde na foru a opět hovnohovno zlatá rybko.Prcat na všechno.Hanzz píše:presne, me by to nesralo, ale par pro me dulezitejm lidem bych to chtel dat vcas....meda. píše:Jsem chtěl rozdat pár kalendářů k vánocům jako dárek a nic s toho nebudeTo snad neeeeeeeeeee. Tak jsem se těšil. Tak kdo neposlal. Šup tam náhradníky.
Ještě bych to nezahazoval. Bawor za to evidentně nemůže, panáč se na něj pár lidí vykašlalo.Když se podaří dát okamžitě a střelhbitě dohromady 12 fotek, tak to slušná reklamka to má do druhýho dne a nejsložitější to bude včas doručit mezi sebou a vánoce jsou v suchu
Můžu zkusit obšancovat doručení do Bratislavy, kdyby se s tím tam už nějak poprali dál.

Náhodou ty rukavice už toho procestovaly a zažily tolik, že jednou to bude cenej historickej kousek.Fikux píše:super, ty rukavice na kapotě

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

Myslím pánové, že se s kalendářem můžeme rozloučit, kámoš dělá v kopycentru, mimo jiné i kalendáře, tak jsem se ho ptal na výrobu a tak, a před Vánocema trvá výroba kalendáře týden někdy až 14dní a urychlit se to nedá, těch zakázek jsou stovky, každej kdo má do prdele díru chce před vánocema vlastní kalendář nebo hrneček s fotkou pro maminku... Nebudem si nic namluvat, na zrealizování toho kalendáře bylo už včera pozdě. Jestli můžu doporučit, tak příští rok bych začal řešit kalendář v září a v říjnu, max. v lispotadu ho nechal vyrobit, je otázka jakej by byl zájem při cenovce cca 700kč... Ale nevím, nechci do toho kecat, třeba má Bavor jiný možnosti co se rochlosti výroby a ceny týče, nicméně zaslouží i tak obdiv, že se do organizování takovéto věci pustil... 

E36 Saloon - M43B18 -> E46 Touring - M52TUB28
Omlouvám se že píšu tak pozdě bohužel je to tak jak píše kolega rozhoupal sem se pozdě a organizoval to na poslední chvíly a nepočítal sem s nějakým zdržením nebo komplikací. Samotnýho mě to sere, že tu su teď za vola.michal09 píše:Myslím pánové, že se s kalendářem můžeme rozloučit, kámoš dělá v kopycentru, mimo jiné i kalendáře, tak jsem se ho ptal na výrobu a tak, a před Vánocema trvá výroba kalendáře týden někdy až 14dní a urychlit se to nedá, těch zakázek jsou stovky, každej kdo má do prdele díru chce před vánocema vlastní kalendář nebo hrneček s fotkou pro maminku... Nebudem si nic namluvat, na zrealizování toho kalendáře bylo už včera pozdě. Jestli můžu doporučit, tak příští rok bych začal řešit kalendář v září a v říjnu, max. v lispotadu ho nechal vyrobit, je otázka jakej by byl zájem při cenovce cca 700kč... Ale nevím, nechci do toho kecat, třeba má Bavor jiný možnosti co se rochlosti výroby a ceny týče, nicméně zaslouží i tak obdiv, že se do organizování takovéto věci pustil...