Takže tím chceš jako říct, že sme sračky, když sme nikdy nejeli nacákaní s autem?? No ty si ale vážně idiot...Zomb píše:to: KuaJa
hehe radsi si namontuj detskou sedacku pro tvi nechteny dite ktery te zmenilo v buranskyho fotra. ja tu nechci nikoho prudit psal sem tady jenom proc mam bmw je tvuj problem jak jezdis a jezdi si jak chces ja si taky budu jezdit jak chci. jinak dik za pobaveni ani trosku si se do miho popisu netrefil![]()
alkohol za volant nepatri to mate pravdu ale jak sem psal kdo nejel nikdy vozralej v bmw tak nevi vo cem mluvim....
Jenom skoda ze sem tu asi jedinej pirat silnic...
tak peace nechteny fotrici a dejte bacha aby ste nevymenili bmw za plotnu
V čem je BMW lepší než ostatní auta ?
No smoke, no fun...

Mě to taky připadne docela vtipný - myslím, že Zomb má papíry hodně čerstvě a možná má najeto hodně a úplně zlitej na autodromu na matějský.
Děti nemám - nevím, jestli jsi si to domyslel podle toho, že si myslím, že jsi kretén
- to bysme tu byli asi všichni pětinásobný fotrové 
A´t si každej jezdí jak chce, ale tam kde mě frajírek tvýho typu nemůže ohrozit tím, že jezdí blbě a ještě se k tomu naleje - chápeš to?? - není to moc složitý??
Nevím, co ti tolik učarovalo na tom,když jedeš nalitej a ještě máš potřebu se tady chlubit, že jsi tím unikát
Jak dlouho ses to učil? Určitě by to tady nikdo nedokázal 
Nechápu, proč si tihle kolikrát normální lidi zamachujou a pak jsou moc nešťastný, že si o nich všichni na foru myslí, že jsou blbý a nemá je nikdo rád
Děti nemám - nevím, jestli jsi si to domyslel podle toho, že si myslím, že jsi kretén
A´t si každej jezdí jak chce, ale tam kde mě frajírek tvýho typu nemůže ohrozit tím, že jezdí blbě a ještě se k tomu naleje - chápeš to?? - není to moc složitý??
Nevím, co ti tolik učarovalo na tom,když jedeš nalitej a ještě máš potřebu se tady chlubit, že jsi tím unikát
Nechápu, proč si tihle kolikrát normální lidi zamachujou a pak jsou moc nešťastný, že si o nich všichni na foru myslí, že jsou blbý a nemá je nikdo rád
ze si mysli o me nekdo jako ty neco me fakt nevadi(ty citlivko) ja tu jenom psal zazitky s bmw a myslim si ze kazdej normalni clovek tim myslim typky co neco zazili a zijou aspon trochu na hrane zivota by se tomu zasmali a rekli by mi ze sem idiot ze sem si skrabnul elektron...
ale pan citlivka by se div nerozbrecel mas recht papiry mam chvilku a stoji to za to. Si rikam jestli mi nahodou nezavidis ze na to seru a nejsem takova citlivka
mysli ze sem kreten ja si to sami myslim o tobe a uz na to fakt seru sem si rikal ze to bude sranda ale koukam ze pan citlivka se malem rozbrecel tak uz nic psat nebudu PEACE lamko
to sem tu fakt jedinej pirat silnic
?????? 
ale pan citlivka by se div nerozbrecel mas recht papiry mam chvilku a stoji to za to. Si rikam jestli mi nahodou nezavidis ze na to seru a nejsem takova citlivka
mysli ze sem kreten ja si to sami myslim o tobe a uz na to fakt seru sem si rikal ze to bude sranda ale koukam ze pan citlivka se malem rozbrecel tak uz nic psat nebudu PEACE lamko
to sem tu fakt jedinej pirat silnic
- olda barta
aula rulez
aula: Kdo nejedzí pod vlivem, jezdí pod svý možnosti
si to nadherne vystih.....
si to nadherne vystih.....
- olda barta
Ono je to hlavně asi o tom, že s takovejma kecama ty tu prdel neumíš udělat 
Když jsem byl malej,tak jsem obdivoval popeláře,jak bezvadně balancujou na tom bidýlku vzadu - ejhle uteklo pár let a dneska bych chtěl umět úplně jiný věci, který jsou mnohem složitější - povyrosteš a přestaneš považovat ze největší frajeřinu ježdění pod vlivem nějakých suplementů, abysis připadal, že jedeš rychle a lidi si o tobě přestanou myslet, co si myslí teď
Když jsem byl malej,tak jsem obdivoval popeláře,jak bezvadně balancujou na tom bidýlku vzadu - ejhle uteklo pár let a dneska bych chtěl umět úplně jiný věci, který jsou mnohem složitější - povyrosteš a přestaneš považovat ze největší frajeřinu ježdění pod vlivem nějakých suplementů, abysis připadal, že jedeš rychle a lidi si o tobě přestanou myslet, co si myslí teď

a