Pee píše:Dík, už o ní zas tak nepřemýšlím...svoje tipy vám snad radši nebudu psát, protože byste mě s nima leda tak poslali doprdele, co si jako představuju a doporučili mi další skvělou káru jako Citigo...ne díky
Jaké auto si vybereš je zcela na tobě, jezdit s ním budeš ty a ne někdo z fora, či tvoji rodiče, proto vyber dle vlastního uvážení

Je jasné, že když se ptáš na foru o baworech, že je tím názor lidí zde dost ovlivněný. Zase na druhou stranu v tomto topicu padlo i mnoho objektivních posouzení e30 a starostí i radostí s ní spojených, o kterých se ostatně dočteš v případě detailnějšího prozkoumání e30 fora. Jinak já jsem taky student a třícu jsem si pořídil, protože jsem po ní prostě děsně toužil. Teď jí mám pro radost a nejsem z těch, který to auto využívají každodenně na všechno a zároveň mu nevěnují údržbu a peníze s ní spojené. Příjem samozřejmě nemám vysoký, nicméně snažím se něco vydělat a zase nemám moc výdajů a tak prostě spořim na věci kolem třícítky. A jak už bylo řečeno, hodně záleží, na jakej kousek narazíš a jak o něj bylo dříve pečováno