prave ze nema.... M3 a prosteradlo maji spolocneho jmenovatele, to ostatni je jen imageVasa píše:Zda se mi to a nebo ma ISo neco spolecneho s prosteradlem kdesi v pr...
"malá" M3
Paveld: ja uznam ze E30 je uz za horizontom, ale naprosto nechapem ako ty nemozes uznat ze E36 zaostava proti modernym autam
. Je to konstrukcne 18 rokov stary model, bezpecnostou je na tom mizerne, tuhost kasne dost slaba, protikorozna ochrana nic moc, pohodle a odhlucnenie uz tiez nie je terno:). Nechcem tento model nijako hanit, ved je to BMW ako kazde ine, ale pre mna je najpodstatnejsia vyhoda E36 ze sa tam montoval velmi dobry motor M52B28.

E30 325i
E34 535i
E34 535i
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
z jednoho hlavniho duvodu nemam e36 - kdyz kouknu na palubu, mam dojem ze koukam na pezot 306 zevnitrpaveld píše:to neni o kvalite ani o image, ale o tom kdyz si sectes vsechny plusy a minusy toho a toho. tak ti ta e36 proste s prehledem vyhraje. u tech zenskejch jo, tam to mozna bude kus od kusu no.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
ne ze nemuzu uznat ze zaostava, jasne doba jde dal a dneska jsou auta o necem jinym, ale i tak si myslim ze se najde i dneska plno aut proti kterym zas tak nezaostava. uz treba i proto ze ceny se tlaci niz a niz a umerne s tim i kvalita... a tech levnejch plecek je dneska uz spousta a na silnicich jsou k potkani v nemalym poctu.Helldiver píše:Paveld: ja uznam ze E30 je uz za horizontom, ale naprosto nechapem ako ty nemozes uznat ze E36 zaostava proti modernym autam. Je to konstrukcne 18 rokov stary model, bezpecnostou je na tom mizerne, tuhost kasne dost slaba, protikorozna ochrana nic moc, pohodle a odhlucnenie uz tiez nie je terno:). Nechcem tento model nijako hanit, ved je to BMW ako kazde ine, ale pre mna je najpodstatnejsia vyhoda E36 ze sa tam montoval velmi dobry motor M52B28.
BMW 323i E36
tak zrovna v tomhle ma u me e36 obrovsky plus, libi se mi palubka e30 ale ma uz zastaraly tvary, je takova moc hranata a e36 z ni vychazi jen je kulatejsi, nevypada tak stare a pusobi v interieru prijemnejsim dojmem. a zaroven nevypada nijak levne... s pegoutem bych ji opravdu nesrovnaval.Max-Max píše:z jednoho hlavniho duvodu nemam e36 - kdyz kouknu na palubu, mam dojem ze koukam na pezot 306 zevnitrpaveld píše:to neni o kvalite ani o image, ale o tom kdyz si sectes vsechny plusy a minusy toho a toho. tak ti ta e36 proste s prehledem vyhraje. u tech zenskejch jo, tam to mozna bude kus od kusu no.
BMW 323i E36
viděl si jí i z místa spolujezdce?paveld píše:tak zrovna v tomhle ma u me e36 obrovsky plus, libi se mi palubka e30 ale ma uz zastaraly tvary, je takova moc hranata a e36 z ni vychazi jen je kulatejsi, nevypada tak stare a pusobi v interieru prijemnejsim dojmem. a zaroven nevypada nijak levne... s pegoutem bych ji opravdu nesrovnaval.Max-Max píše:z jednoho hlavniho duvodu nemam e36 - kdyz kouknu na palubu, mam dojem ze koukam na pezot 306 zevnitrpaveld píše:to neni o kvalite ani o image, ale o tom kdyz si sectes vsechny plusy a minusy toho a toho. tak ti ta e36 proste s prehledem vyhraje. u tech zenskejch jo, tam to mozna bude kus od kusu no.
E36 323i coupé
Moj nazor je zas ze E36 su na to co ponukaju predrazene. Asi rok dozadu som sa rozhodoval medzi kupou E34 a E36 a vyhrala vo vacsine bodov E34. Ale musim uznat ze E36 coupe je pekne auto a to nie len pre BMW fanatikov, ale aj pre nezainteresovanu verejnost, co sa o inych modeloch z tej doby moc neda povedat - ale ako som uz povedal, zrejme aj tento fakt sposobuje to, ze ceny E36 coupe su casto uplne neadekvatne tomu ze sa jedna o konstrukcne skoro 20 rokov stary masovo vyrabany model.
E30 325i
E34 535i
E34 535i
no asi mam proste jinej vkus.... prijde mi pekna.Pawka G. píše:viděl si jí i z místa spolujezdce?paveld píše:tak zrovna v tomhle ma u me e36 obrovsky plus, libi se mi palubka e30 ale ma uz zastaraly tvary, je takova moc hranata a e36 z ni vychazi jen je kulatejsi, nevypada tak stare a pusobi v interieru prijemnejsim dojmem. a zaroven nevypada nijak levne... s pegoutem bych ji opravdu nesrovnaval.Max-Max píše: z jednoho hlavniho duvodu nemam e36 - kdyz kouknu na palubu, mam dojem ze koukam na pezot 306 zevnitr
ale palubka z e46 se mi samozrejme libi jeste vic

BMW 323i E36
myslim ze tohle nemuzes moc porovnavat, srovnavas dve rozdilny auta, kazdy ti umi nabidnout neco trochu jinyho... je to spis o tom cemu ty davas prednost, nez co je proste lepsi.Helldiver píše:Moj nazor je zas ze E36 su na to co ponukaju predrazene. Asi rok dozadu som sa rozhodoval medzi kupou E34 a E36 a vyhrala vo vacsine bodov E34. Ale musim uznat ze E36 coupe je pekne auto a to nie len pre BMW fanatikov, ale aj pre nezainteresovanu verejnost, co sa o inych modeloch z tej doby moc neda povedat - ale ako som uz povedal, zrejme aj tento fakt sposobuje to, ze ceny E36 coupe su casto uplne neadekvatne tomu ze sa jedna o konstrukcne skoro 20 rokov stary masovo vyrabany model.
BMW 323i E36
Nevim, z pohledu spolujezdce je to takovej divnej melanom, ale musim uznat že E30iS bych za E36iS vyměnil moc rád, a ani bych nebyl moc zklamanej že to pojede trošku míňpaveld píše:no asi mam proste jinej vkus.... prijde mi pekna.Pawka G. píše:viděl si jí i z místa spolujezdce?paveld píše: tak zrovna v tomhle ma u me e36 obrovsky plus, libi se mi palubka e30 ale ma uz zastaraly tvary, je takova moc hranata a e36 z ni vychazi jen je kulatejsi, nevypada tak stare a pusobi v interieru prijemnejsim dojmem. a zaroven nevypada nijak levne... s pegoutem bych ji opravdu nesrovnaval.
ale palubka z e46 se mi samozrejme libi jeste vic.

E36 323i coupé
- chamuraphi
- Kontaktovat uživatele:
ISo tam nemá prostěradlo,ale kolík, proto tady všechny tak rajcuje a nenechá na pokoji....Max-Max píše:prave ze nema.... M3 a prosteradlo maji spolocneho jmenovatele, to ostatni je jen imageVasa píše:Zda se mi to a nebo ma ISo neco spolecneho s prosteradlem kdesi v pr...
E30iS http://www.youtube.com/watch?v=6fiXvD36eO4 2013 - Brno 2:38.6 , Most 2:05. 2014 - Brno 2:32, Most 2:02, Slovakiaring 2:49
Akcelerace: https://www.youtube.com/watch?v=YgN3sTvGe74
Akcelerace: https://www.youtube.com/watch?v=YgN3sTvGe74
Tak to by ani Socrates neřekl lépe!Max-Max píše:no a tady vidime proc obhajujes e36 - nezalezi ti na kvalite, ale na image... nemusi byt plachta v prdeli, ale v hube to je, takze image tam nakej je, a to se pocita....e36 neni zadny terno, ale dobre vypada, takze to se taky pocita.... ha, Freud je amaterpaveld píše:no zas prosteradlo v prdeli kazdej asi mit nepotrebuje... aspon ja ne.

S tím se nedá než souhlasit, bohužel jedna velká nevýhoda je, že každá druhá nebo spíš každá má roztržený dvouhmotností setrvák a ten potom dělá bordel (vibrace..) a novej stojí hroznou raketu. Jinak E36 je oproti E30 dál, souhlasím, že to není takový skok, ale lepší je. Ta hmotnost ještě není o tolik větší oproti E30, třeba coupe 328i váží 1395kg. Koroze taky není žádná sláva, ale reznou i E46.Helldiver píše:...najpodstatnejsia vyhoda E36 ze sa tam montoval velmi dobry motor M52B28.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

to vyrizni se samolepici tapety rovnou i s trikolorou pres kapotu...
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6810913
a replika M3 jako vysita....vo tom se vi

ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.
prej replika BMW M3Hanzz píše:to vyrizni se samolepici tapety rovnou i s trikolorou pres kapotu...