Mám něco k těm "airbagům a ostatním el.sračkám". Když ty protikluzy a stabilizace a já nevim co ještě jdou vypnou, tak proč ne? Když pojedu po namrzlý silnici, tak je dobrý když to neulítává já se relativně nemusim o nic starat (jasně že vše jen do určité míry). A pokud si budu chtít trochu zařádit, vypnu to nechám gumy ať si trochu zakouří

. A airbagy? kdo je odmítá je podle mě blázen. Já se teda mám rád, a upřímně řečeno si začínám uvědomovat, že i když E30 má dost tuhou konstrukci a promyšlené deformační zóny, tak já se bez těch pytlů docela bojim. Dnešní nová auta (většina z nich) je pro posádku prostě bezpečnější (viděl jsem srovnávací crash-testy a i takový sráče jako Fabia mě překvapily - např. při při čelním nárazu je předek auta na šrot, úplná totálka, ale u sloupků to končí (ty poškození), kabina prakticky neporušená a lidi uvnitř pěkně obklopený airbagama, který pohltí tu strašnou kinetickou energii, kterou lidi mají. Mimochodem známej byl tuhle přímým svědkem nehody - čůrák předjížděl, nestihnul to a čelně to napral do protijedoucího auta (každý cca 100km/h). Nebyly proti sobě celým autem ale jenom kusem - ale přímo proti sobě. Auta na šrot, ale oba řidiči normálně vylezi živí. Samožřejmě obě auta měla airbagy. Nechci vidět, co by zbylo ze mě, jet ve svý E30...