325i Cabrio Brutal rozšíření,před lakem
no tak uz ho nechte.kdyz nekdo necha vyvalcovat origo lemy tak maj uplne stejnej tvar
akorat s tim ze honza je o trochu vic vytahl ven.jestli se nepletu tak na to ma v planu stejne davat jeste nejaky narazniky a prahy.a to ze je to blbe nastrikany nejakym sprejem tak docela chapu.jestli nechtel jet na sraz s lemama v zakladu a nemel cas na to ty lemy dodelat tak je jen striknul aspon sprejem.ono prece jenom ikdyby zacalo treba jen prset tak je lepsi kdyz na tech lemech je nejaka barva nez jenom zaklad.urcte to bude dodelavat a tu barvu zase obrousi.a navic jsou i horsi veci co lidi provadej s e30kama.proste se mu libi hodne siroky auto no.ja verim ze az to pujde do laku a bude to hotovy tak to nebude tak zly 

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

tak origo vytahle lemy vypadaj takhle, kdyby nekdo netusil....[URL=http://ukazto.com/?img=P1010606-f8 ... .jpg[/img]
a samozrejme je tam jeste rezerva, ale to je tak 0,5cm na zapertlovani. Ja si myslim ze az to dotycnej dotahne kitem, zahladi a nastrika jak to ma byt, budete vsichni chvalit, ze je to zas neco novyho, originalniho....a o tom je tunning, ne?
[/url]
a samozrejme je tam jeste rezerva, ale to je tak 0,5cm na zapertlovani. Ja si myslim ze az to dotycnej dotahne kitem, zahladi a nastrika jak to ma byt, budete vsichni chvalit, ze je to zas neco novyho, originalniho....a o tom je tunning, ne?

Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
presne o takovejch lemech mluvim.jsou uplne stejny jako je ma honza jen s tim ze on je ma jeste navareny a vetsi.jinak ostrou hranu a ten originalni prehyb ztracej i na tom modrym kombkubudha píše:tak origo vytahle lemy vypadaj takhle, kdyby nekdo netusil....[URL=http://ukazto.com/?img=P1010606-f8 ... .jpg[/img]
a samozrejme je tam jeste rezerva, ale to je tak 0,5cm na zapertlovani. Ja si myslim ze az to dotycnej dotahne kitem, zahladi a nastrika jak to ma byt, budete vsichni chvalit, ze je to zas neco novyho, originalniho....a o tom je tunning, ne?[/url]

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

vlada320 píše:presne o takovejch lemech mluvim.jsou uplne stejny jako je ma honza jen s tim ze on je ma jeste navareny a vetsi.jinak ostrou hranu a ten originalni prehyb ztracej i na tom modrym kombkubudha píše:tak origo vytahle lemy vypadaj takhle, kdyby nekdo netusil....[URL=http://ukazto.com/?img=P1010606-f8 ... .jpg[/img]
a samozrejme je tam jeste rezerva, ale to je tak 0,5cm na zapertlovani. Ja si myslim ze az to dotycnej dotahne kitem, zahladi a nastrika jak to ma byt, budete vsichni chvalit, ze je to zas neco novyho, originalniho....a o tom je tunning, ne?[/url]

jsem si vzpomnel na Slunce seno. Aby ses neposralMirda píše:vlada320 píše:presne o takovejch lemech mluvim.jsou uplne stejny jako je ma honza jen s tim ze on je ma jeste navareny a vetsi.jinak ostrou hranu a ten originalni prehyb ztracej i na tom modrym kombkubudha píše:tak origo vytahle lemy vypadaj takhle, kdyby nekdo netusil....[URL=http://ukazto.com/?img=P1010606-f8 ... .jpg[/img]
no jo prene ty same

-
prodat to asi nechcevlada320 píše:jsem si vzpomnel na Slunce seno. Aby ses neposralMirda píše:vlada320 píše: presne o takovejch lemech mluvim.jsou uplne stejny jako je ma honza jen s tim ze on je ma jeste navareny a vetsi.jinak ostrou hranu a ten originalni prehyb ztracej i na tom modrym kombku
no jo prene ty same
![]()

- Radek_750iA
pac ma asi hodne prace s prohlizenim fotek......paveld píše:ja jsem zvedavej jaky to bude az to bude hezky vyhlazeny a po laku...ted je to ale hrozny.
a proc se vubec nevyjadri sam pan majitel?
205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d
čau já bych to tak neodsuzoval, jo chceto doladit neco dopředu na boky..., ale o tem tuning je, odlišit se, sice né za každů cenu, a hlavně že sa to líbí majitely, je to sice trošku exstrém na ty krásné tvary e30 ale já mám trošku brutálnější předek s křídlem( na tvary e30, ináč klasika), podle mně po dodání plastů a barvy to bude supr, jo jediné co sa mně nelíbí sů ty kola moc velká plocha materiálu ale rozmněr je ok, čau a ať sa daří
- ***Apollo***
nic proti ale uz sem videl kde co vytuzenyho (treba kara s kridlem z fosen) ale takhle dodelat chromaka ze se majitel nestydi to si mel radsi koupit celej bodykit od riegra nez to takhle "dodelat" nedodelat. pokud by to bylo alespon poradne udelany budiz ale i tak vpredu moc velky a blbej tvar (podle meho vkusu - ale jak se rika proti gustu ... )
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím a po měsíci jsem opět tu,chodím do práce z práce,tak nestíhám.
ale k věci,na sraz jsem s tím autem jet nechtěl,ale neměl jsem jinou možnost a skutečně auto není hotové,ta barva na lemech je hodně na rychlo stříknutá 3 dni před Big-em,samozřejmě se zase obrousí,vše se nádherně zahladí,vykytuje,vybrousí,přijdou tam nárazníky Genessis a kroucené prahy Riegger.
Na kit origo RIEGGER GENESSIS kterej stojí origo 90klacků a neorigo 60 má tady v republice myslím málokdo a barva z důvodu skromnějších financí nejspíše žlutá,mám slíbeného fialového chameleona 2kg do 45 000,- - Purple RAIN ale zatím na to nemám,a vzpamatovávám se z oprav stále po původním pražském majiteli,který totálně,opakuji totálně dokurvil s prominutím podvozek,tlumiče a nápravy,brzdy o těch už nemluvím ty jsou už ok ale teď mě čekají ramena,tlumiče,čepy,oprava střechy,je toho vskutku hodně a další garáž máme ve sklepě kde máme i montážní kanál takže přes zimu budu dělat ale do laku už to nestihnu,nestíhám a hlavně,finančně nestíhám,tohle auto byl ošklivě špatnej kup.
A to už nmluvím o výměně lamp za čiré,potažení komplet vnitřku a sedaček novou kůží,zapojení kvalitní audiosestavy,atd.atd.
Ale k mému úmyslu a následně počinu takhle to rozšířit.Pánové pravda je ta,že takhle jsem to nechtěl,ale ani to nechci na nikoho svádět.
Jelikož nemám prostředky doma-vytahovačku blatníků,tak jsem si říkal že to nechám udělat odbornou firmou v Hradci Králové- Revilo Auto - www.Revilo.cz,kola jsem měl již koupená,zajel jsem s tím tam a domluvili jsme se s Oliverem že mi to rozšíří tak aby tam šli tykola,já jsem jasně říkal a klidně si to kdokoliv z vás může ověřit,dám vám na nj telefonní číslo,že jsem jasně říkal když jsem tam jasně lítal každej den a sledoval jak na tom makaj,že to nechci žádnej extrém,ale zas né žádnou sériovku,že to může být trošku víc.Oni zas měli taky rychlovku,měli tam 10ítky aut a za pár dní pro ně začínal jejich největší MATADOR HK Tuning takže spěchali,a tudíž mi nestihli dát nějaké návrhy ani já jim jak sito představuji,bylo to pouze o důvěře,a skutečně když jsem si proto přijel,tak jsem měl oči pro pláč,to že ta hrozná zbastlanina stála ještě 14 000,-korun českých,o tom jsem před vámi chtěl raději pomlčet,protože už tak mě tady za to tlučete dost,ale opakuji,na autě se dle finančních možností pracuje ,a doufám že po zimě už by to mělo být.Zpět už to vracet nebudu kdyžto stálo tolik peněz,tyk ola jsem vždycky chtěl a odvíjelo se to prakticky kvůli nim,je to přehnaný to přiznávám,ale pokusím se udělat to tak,aby to nevypadalo až tak hrozivě jak to zatím bohužel vypadá.
Díky zas kritiku,moc dobře jsem jí čekal,a omlouvám se vám za to,žej sem ho jak někteří tvrdí takhle,,zku..il,,ale je to jak to je,bylo to kvůli kolům,a když mi to předali,tak mi spadla čelist když jsem koukal že vzadu jsou navíc 5cm podložky.
Mějte se fajn a jezděte s rozumem !Hezkývečer,jdu se naložit do vany.
Auto prozatím neprodám,mám jich doma víc a něco už potřebuji prodat,ale tohle zatím né,uvidíme podle financí,potřebuji si teď koupit E36 kvůli spotřebě,protože tohle už zůstane fakt jen na srazy.ale prakticky se s ním nedá vůbec jezdit když jezdí za 13 - 27 /100
ale k věci,na sraz jsem s tím autem jet nechtěl,ale neměl jsem jinou možnost a skutečně auto není hotové,ta barva na lemech je hodně na rychlo stříknutá 3 dni před Big-em,samozřejmě se zase obrousí,vše se nádherně zahladí,vykytuje,vybrousí,přijdou tam nárazníky Genessis a kroucené prahy Riegger.
Na kit origo RIEGGER GENESSIS kterej stojí origo 90klacků a neorigo 60 má tady v republice myslím málokdo a barva z důvodu skromnějších financí nejspíše žlutá,mám slíbeného fialového chameleona 2kg do 45 000,- - Purple RAIN ale zatím na to nemám,a vzpamatovávám se z oprav stále po původním pražském majiteli,který totálně,opakuji totálně dokurvil s prominutím podvozek,tlumiče a nápravy,brzdy o těch už nemluvím ty jsou už ok ale teď mě čekají ramena,tlumiče,čepy,oprava střechy,je toho vskutku hodně a další garáž máme ve sklepě kde máme i montážní kanál takže přes zimu budu dělat ale do laku už to nestihnu,nestíhám a hlavně,finančně nestíhám,tohle auto byl ošklivě špatnej kup.
A to už nmluvím o výměně lamp za čiré,potažení komplet vnitřku a sedaček novou kůží,zapojení kvalitní audiosestavy,atd.atd.
Ale k mému úmyslu a následně počinu takhle to rozšířit.Pánové pravda je ta,že takhle jsem to nechtěl,ale ani to nechci na nikoho svádět.
Jelikož nemám prostředky doma-vytahovačku blatníků,tak jsem si říkal že to nechám udělat odbornou firmou v Hradci Králové- Revilo Auto - www.Revilo.cz,kola jsem měl již koupená,zajel jsem s tím tam a domluvili jsme se s Oliverem že mi to rozšíří tak aby tam šli tykola,já jsem jasně říkal a klidně si to kdokoliv z vás může ověřit,dám vám na nj telefonní číslo,že jsem jasně říkal když jsem tam jasně lítal každej den a sledoval jak na tom makaj,že to nechci žádnej extrém,ale zas né žádnou sériovku,že to může být trošku víc.Oni zas měli taky rychlovku,měli tam 10ítky aut a za pár dní pro ně začínal jejich největší MATADOR HK Tuning takže spěchali,a tudíž mi nestihli dát nějaké návrhy ani já jim jak sito představuji,bylo to pouze o důvěře,a skutečně když jsem si proto přijel,tak jsem měl oči pro pláč,to že ta hrozná zbastlanina stála ještě 14 000,-korun českých,o tom jsem před vámi chtěl raději pomlčet,protože už tak mě tady za to tlučete dost,ale opakuji,na autě se dle finančních možností pracuje ,a doufám že po zimě už by to mělo být.Zpět už to vracet nebudu kdyžto stálo tolik peněz,tyk ola jsem vždycky chtěl a odvíjelo se to prakticky kvůli nim,je to přehnaný to přiznávám,ale pokusím se udělat to tak,aby to nevypadalo až tak hrozivě jak to zatím bohužel vypadá.
Díky zas kritiku,moc dobře jsem jí čekal,a omlouvám se vám za to,žej sem ho jak někteří tvrdí takhle,,zku..il,,ale je to jak to je,bylo to kvůli kolům,a když mi to předali,tak mi spadla čelist když jsem koukal že vzadu jsou navíc 5cm podložky.
Mějte se fajn a jezděte s rozumem !Hezkývečer,jdu se naložit do vany.

Auto prozatím neprodám,mám jich doma víc a něco už potřebuji prodat,ale tohle zatím né,uvidíme podle financí,potřebuji si teď koupit E36 kvůli spotřebě,protože tohle už zůstane fakt jen na srazy.ale prakticky se s ním nedá vůbec jezdit když jezdí za 13 - 27 /100

je zajmavyý, že než si to koupil to auto normalně fungovalo....., do auta se vratilo pouze vše seriové....tak nevim kd esoudruzi udělali chybuDJ HONZA píše: Purple RAIN ale zatím na to nemám,a vzpamatovávám se z oprav stále po původním pražském majiteli,který totálně,opakuji totálně dokurvil s prominutím podvozek,tlumiče a nápravy,brzdy o těch už nemluvím ty jsou už ok ale teď mě čekají ramena,tlumiče,čepy,oprava střechy,je toho vskutku hodně a další garáž máme ve sklepě kde máme i montážní kanál takže přes zimu budu dělat ale do laku už to nestihnu,nestíhám a hlavně,finančně nestíhám,tohle auto byl ošklivě špatnej kup.

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
pokud se to delalo podle kol, ktera jsou siroka + 5cm podlozky tak se nedivim vysledku
navarit lemy klidne jo ale aby to nejak vypadalo, jeste je porad sance to predelat, uplne cely a udelat to mensi a bez podlozek
jinak to meli spoustu aut a pripravovali se na sraz neni omluva proc to vypada takhle
navarit lemy klidne jo ale aby to nejak vypadalo, jeste je porad sance to predelat, uplne cely a udelat to mensi a bez podlozek
jinak to meli spoustu aut a pripravovali se na sraz neni omluva proc to vypada takhle
BMW e30 325i convertible
OO=[ ][ ]=OO
OO=[ ][ ]=OO