Nový přírustek -> Repase -> Nehoda -> Konec
- Lospiratos
Ahoj kluci, no jo, je to tak... Od repase utekla nějaká doba a auto bylo dle mých představ téměř hotové. Těsně před nehodou jsem dodal k novým sportovním sedačkám 3 bodové pásy, upnul přítelkyni a 10minut na to jsem měl auto na odpis. Na přehledném úseku mi to nějaký kokot poslal do mého směru zleva a já už nestačil dobrzdit. Naštěstí se nám nic nestalo. Každopádně jsem viděl, jak mi před očima umírají mé dva roky práce, plno peněz a velká láska. Pár dní po nehodě jsem kontaktoval toho člověka, jestli už nahlásil nehodu a on mi odpověděl, že ho čeká sezení s právníkem, soudním znalcem a že dává stížnost na policistu, který bez jakéhokoliv zaváhání určil viníkem jeho. Že kdybych prý jel 50km/h, tak se ta nehoda nestala...
Prostě neuvěřitelný. Každopádně jelikož pán na místě zaplatil pokutu a případ se uzavřel, domnívám se, že nebude co řešit. A mimochodem jsem zrovna rychle opravdu nejel...
Skončil životní příběh jednoho krásnýho auta, alespoň pro mě měl neuvěřitelnou krásu...
Srovnání...

Skončil životní příběh jednoho krásnýho auta, alespoň pro mě měl neuvěřitelnou krásu...
Srovnání...

Naposledy upravil(a) Beda dne 04. 09. 2008 21:37, celkem upraveno 1 x.
Neuvažuješ o oprave? Sice to vypada na prvni pohled hrozne ale tak hrozne to byt nemusi
http://bmw.hotentot.com
BMW E39 540i Tour
BMW E39 540i Tour
to jsou zmrdi...se ted stava desne casto, ze ti to tam napalej a pak se cukaj...ale tak jak rikal bajzik, podepsal, souhlasil, to by melo byt ok.
No vy jste v poradku a vyberem nejakou novou karu
No vy jste v poradku a vyberem nejakou novou karu

ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.