Boban píše:gusto318is píše:
aj pre neho to bol tréning a PR aktivita zároveň, keďže má firmu zameranú na výkonové úpravy.
Ty by si na webe svojej firmy snáď zverejnil kompletné know-how aj s mapami, alebo čo?
Vieš, ja som sa snažil písať rozumné a vecné argumenty, ale ak chceš všetko obracať na výsmech, asi je čas skončiť debatu. Niektorí majú autá aj výsledky, iní iba reči, tak to vždy bolo a bude.
Ja prece nerikal, ze ma zverejnovat mapy, jen na mne jeho firma podle stranek pusobi vic jako tuning shop, kde se snazi lidem nakukat, ze kdyz jim vylesti sani a daji filtr, kterym pomalu proleti moucha, tak jejich auto bude mit vetsi vykon a nizsi spotrebu (nehlede na fyzikalni zakony - energie=prace), nez ze by ladil software v jednotce zrovna Stajfovi a dalsim. Ostatne na to jsi mi neodpovedel (jedina zajimava vec nasi debaty - jestli ty mapy sam vyviji, nebo jen prodava).
S tou kravinou, ze stacis s isem upraveny evo 7, jsi zacal ty, predpokladam, ze tvuj kamos s evo 7 to vidi trochu jinak, kdyz uz jsi nacal to, ze nekdo ma vysledky a nekdo jen kecy. Jen jsem se ti snazil dokazat, ze bud kecas, nebo je tvuj kamarad osel. Osobne sazim na to prvni.
Naprosto souhlasim s Geroxem, ze kdyz ma clovek neco rad, tak to jeste neznamena, ze kvuli tomu musi prehanet a lhat, aby dokazal, jak je to nejlepsi na svete. Me se e30 libi, jako auto na blbnuti je to dostacujici, ale nikomu prece nebudu tvrdit, ze je to nejlepsi na svete. Kdyz se tady budou vsichni vzajemne placat po zadech, ze e30 je nejlepsi, tak tomu nakonec spousta chudaku opravdu uveri a az se pozdeji setka s krutou realitou (alias sveze se v nejakem novem aute), bude z toho mit psychicky sok

.