Červený kábro na Nově.
Červený kábro na Nově.
Tak co kdo se dneska kouká nebo koukal na Slunce, seno, erotika. Už jsem to viděl asi 100x, ale na to nádherný červený kábro se podívám vždycky rád znovu. Nepřekáželo by mi v garáži. 

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

Re: Červený kábro na Nově.
chybi mu mlhovkyBOOST píše:Tak co kdo se dneska kouká nebo koukal na Slunce, seno, erotika. Už jsem to viděl asi 100x, ale na to nádherný červený kábro se podívám vždycky rád znovu. Nepřekáželo by mi v garáži.

5er
Ty se dají koupit i nový, ale káru v takhle gutn stavu by jsi scháněl těžko, zvlášť když je to kábro. 

E30 340ic V8 6q- EX

- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
V takhle dobrý stavu.. To je blbost, co říkáš, jako né ve zlým, ale uvědom si, jak ten film je starej. V té době bylo báwu pár roku. Všimni si, že ti Italové přijeli v Ople Ascona a vypadalo jako funglovka.. To je stejný, jako teď E46 Cabrio z 2001, třeba.. hm?BOOST píše:Ty se dají koupit i nový, ale káru v takhle gutn stavu by jsi scháněl těžko, zvlášť když je to kábro.

bmwm3 napsal:

Já myslel, že bych ho chtěl právě aby bylo v takovým stavu jako ve filmu i s tím co mělo najeto. Nemůžeš to brát doslovně.V takhle dobrý stavu.. To je blbost, co říkáš, jako né ve zlým, ale uvědom si, jak ten film je starej. V té době bylo báwu pár roku. Všimni si, že ti Italové přijeli v Ople Ascona a vypadalo jako funglovka.. To je stejný, jako teď E46 Cabrio z 2001, třeba.. hm?

E30 340ic V8 6q- EX

- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Vím o takovým-60tis bez not.BOOST píše:Tak co kdo se dneska kouká nebo koukal na Slunce, seno, erotika. Už jsem to viděl asi 100x, ale na to nádherný červený kábro se podívám vždycky rád znovu. Nepřekáželo by mi v garáži.
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
info, fotkytomik píše:Vím o takovým-60tis bez not.BOOST píše:Tak co kdo se dneska kouká nebo koukal na Slunce, seno, erotika. Už jsem to viděl asi 100x, ale na to nádherný červený kábro se podívám vždycky rád znovu. Nepřekáželo by mi v garáži.

Tomík napsal:
Jestli je ale takový, jako v tom filmu, tak to by byla škoda s ním jezdit. To by bylo tak na pěkné nedělní slunečné odpoledne. Vytáhnout z klimatizované garáže, opláchnout vodou, naleštit. A s lehkým větrem ve vlasech se pár kilometrů kochat krajinou.
A potom zase opláchnout, naleštit, navoskovat a šup s ním zpátky do klimatizovaný garáže.
Jo jako sen je to krásný.

A co to má za motor. Vím, že je ti jasný, že se jen tak ptám, protože je to pěknej ranec a já coby chudej pracující na něj nemám.Vím o takovým-60tis bez not.

E30 340ic V8 6q- EX

klakson
tomu ja řikám klakson ze slunce seno, ten je na celim filmu nejvíc nejlepčeší!Zave píše:bral bych ten klakson co v tom maji