Dneska rano me v Praze sestřelilo nejaky hovado ve stribrny E39 sedan s Kralovehradeckou SPZ, dost mozna 5H4 xxxx ale tim uz si nejsem vubec jistej, jel jak hovado, plus ten sok do toho, tak vic nevim, ještě si myslim, ze mel M-packet zrcátka, takze je i mozny ze byla v M-packetu. Vim ze je ostuda, ze jsem si tohodle nevšimnul

Jde celkem o nic, me se nic nestalo a skodu na mym aute zaplati havarijka, ale sere me, proc bych mel platit deset tacu spoluucast za nejaky hovado, který jelo zrejme nality

Chtel me predjet odbocovacim pruhem a ikdyz mel mista dost na to udelat klicku az před moje auto, dojel vedle me a normalne do me najel

Jde mi o to, ze kdyby na kamere policajti nasli prubeh nehody (kamera tam je), urcite prej nebude videt SPZ. Ale to auto musí bejt slusne odreny, takze kdybych ho nasel, nebylo by asi tezky to dat dohromady. Upresnuji ze ma odreny pravy bok.
Tak jsem chtěl jenom poprosit kdyby ho třeba někdo videl, nebo dokonce ho muze někdo z nas znat, ikdyz je mi jasny ze kamaráda tezko bude někdo udavat

Za jakykoliv info, klidne do SZ dekuji

Jak rikam, nejsem naivni clovek a je mi jasny, ze sance je naprosto miziva, ale je