my ostatní to máme docela z ruky, já bych ho na díly i vzal za tu cenu:)lucky325i píše:si rikam ze sem asi jedinej kdo by proto mohl dojet.
leda že by si mi to pak poslal po krabicích jako dárek

my ostatní to máme docela z ruky, já bych ho na díly i vzal za tu cenu:)lucky325i píše:si rikam ze sem asi jedinej kdo by proto mohl dojet.
To víš, Whister je dobrej obchodníkFuckFace/ píše:http://auto.bazos.cz/inzerat/43027211/K ... 20-BMW.php
Styling 5 pro E39, jeste k tomu vsechny uzky a s nepouzitelnejma starejma gumama za takovej ranec...Nova doba....
já myslim že správně by měli bejt na zadku širší límce, o to jdeLubooos píše:Ty RC nevim jak myslis uzky gumy, ale ja je mam od vyroby zapsany presne stimhle rozmerem 235/45/17 v technycaku vsechny u e39.
Kazdopadne cena je teda vysoka. Nerikam kdyby byly udelany ale takhle ne.
...taky aby ne když na tom bylo autě práce jak na kosteleZavarenec píše:to byl Whistler vždycky... za roztrhaný sešle z e34 v kožce chtěl tuhle bůra...
hlavně že když odemně kdysy kupoval e30 tak ukecával a ukecával každou korunu co mohl...
HeheWhistler píše:...taky aby ne když na tom bylo autě práce jak na kosteleZavarenec píše:to byl Whistler vždycky... za roztrhaný sešle z e34 v kožce chtěl tuhle bůra...
hlavně že když odemně kdysy kupoval e30 tak ukecával a ukecával každou korunu co mohl...nikdy nezapomenu jak mi se mi to cestou domů rozskákalo díky úplně vyteklejm předním tlumičům v trochu hrbolatý zatáčce do protisměru proti protijedoucímu autu
![]()
![]()
čekal jsem kdy se to tu objeví, ta sada RC drahá je, kdo z fóra RC chce, tak koupí od BOOSTa jeho vyleštěnou a zase lehce okopanou sadu za 12k, svět odborníků nakupujících na bazoši necháme žít vlastním životem...
RC, co prodavam ja, nejsou rozhodne vylesteny a uz vubec ne okopany.Whistler píše:....tak koupí od BOOSTa jeho vyleštěnou a zase lehce okopanou sadu za 12k, svět odborníků nakupujících na bazoši necháme žít vlastním životem...
v inzeratu jsi nic o nutnem odvozu na podvalu nemel napsano, tak jsem predpokladal ze tech. stavem to bude schopne odjet po oseZavarenec píše:HeheWhistler píše:...taky aby ne když na tom bylo autě práce jak na kosteleZavarenec píše:to byl Whistler vždycky... za roztrhaný sešle z e34 v kožce chtěl tuhle bůra...
hlavně že když odemně kdysy kupoval e30 tak ukecával a ukecával každou korunu co mohl...nikdy nezapomenu jak mi se mi to cestou domů rozskákalo díky úplně vyteklejm předním tlumičům v trochu hrbolatý zatáčce do protisměru proti protijedoucímu autu
![]()
![]()
čekal jsem kdy se to tu objeví, ta sada RC drahá je, kdo z fóra RC chce, tak koupí od BOOSTa jeho vyleštěnou a zase lehce okopanou sadu za 12k, svět odborníků nakupujících na bazoši necháme žít vlastním životem...![]()
![]()
Však jsem se ti taky divil že s tim chceš odjet po ose, když to nemělo ani technickou... Tudíž tvoje věc... nicméně cenově si docela v jinym světě