Kazdej kdo daval jakekoliv auto do puvodniho stavu vi co to obnasi/cas a penize/ a taky vi ze 99% aut tady z CR uz do puvodniho stavu ani nejde dat z duvodu HUSTOTUNIGPICO.

Proste ty M3 z cenou urvaly a bud na to nekdo ma nebo ne.

nechci přestřelit a nechci ani podcenit, ale těžko určit cenu ??? Máte někdo představu, jakou cenu nabídnout ? abych nebyl za blbce...
 nechci přestřelit a nechci ani podcenit, ale těžko určit cenu ??? Máte někdo představu, jakou cenu nabídnout ? abych nebyl za blbce... Jednou za cas se objevi na Mobil.de Integralle gruppo A na original papirech s SPZ z TO !!! To by se mi libilo taky.. Ale jedine co si ještě za svůj život poridim je Subo 22b at ma E30 nejakyho "treningace"
 Jednou za cas se objevi na Mobil.de Integralle gruppo A na original papirech s SPZ z TO !!! To by se mi libilo taky.. Ale jedine co si ještě za svůj život poridim je Subo 22b at ma E30 nejakyho "treningace" 

... auta už jsou prodaný do Prahy !! prý z toho bude profesionální renovace
 ... auta už jsou prodaný do Prahy !! prý z toho bude profesionální renovace  a cena nakonec 1 celá, za obě auta + nějaký věci k tomu. Auta odjezdili origo sezonu DTM, než přišla nějaká změna, pak si je vzal na začátku devadesátých tady někdo na závody, viděl jsem fota, sponzora dělala česká společnost Kaučuk a BVV
 a cena nakonec 1 celá, za obě auta + nějaký věci k tomu. Auta odjezdili origo sezonu DTM, než přišla nějaká změna, pak si je vzal na začátku devadesátých tady někdo na závody, viděl jsem fota, sponzora dělala česká společnost Kaučuk a BVV  něco odjel, zhuntil jedno, zhuntil druhý a dojezdilo se
 něco odjel, zhuntil jedno, zhuntil druhý a dojezdilo se