Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
-
Iwan
Příspěvek
od Iwan » 13. 08. 2013 13:29
mychal píše:Macek píše:Syrup píše:Na dovolenou nejradsi litat, a auto si pujcit tam. Vlastni auto je na dovoleny naprosto zbytecna starost, ktera ti tu dovcu muze uplne nadherne zkurvit.
Mě zase jeden letecký mechanik říkal, že když vidí, jak se odrbává údržba letadel, tak rozhodně nikam nelítá...
Takže lepší sedět doma na prdeli, za ty prachy nabouchat ledničku a pořádně se přežrat

To ti asi urcite lhal pac udrzba letadel se sakra hlida ,trochu o tom mam prehled, delal sem to

tam to probiha jeste poctiveji nez kdyz ty si servisujes svoje auto, a to uz je co rict

Muuuheeheheeeeee
To by mne zajimalo, kdes to dělal

ba co víc, kdo to tak sakra hlídal

-
mychal
- člen E30.cz
Příspěvek
od mychal » 13. 08. 2013 14:02
Iwan píše:mychal píše:Macek píše:
Mě zase jeden letecký mechanik říkal, že když vidí, jak se odrbává údržba letadel, tak rozhodně nikam nelítá...
Takže lepší sedět doma na prdeli, za ty prachy nabouchat ledničku a pořádně se přežrat

To ti asi urcite lhal pac udrzba letadel se sakra hlida ,trochu o tom mam prehled, delal sem to

tam to probiha jeste poctiveji nez kdyz ty si servisujes svoje auto, a to uz je co rict

Muuuheeheheeeeee
To by mne zajimalo, kdes to dělal

ba co víc, kdo to tak sakra hlídal

Sz
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
-
pragdejf
Příspěvek
od pragdejf » 14. 08. 2013 09:46
Syrup píše:Tak s Air Mongolia taky nelikam logicky nelitam zejo
Proste pokud muzu, radsi vzdycky letim (neplati o cestach do FR na hory)...
kurva, zrovna po zkusenostech lidi, co jezdej do francie bych nejradsi na hory lital. skoda, pronajmout si ero, naplnit a letet. mozna bych se uskromnil a stacilo by mi, kdyby na hlavaku stavelo TGV

E34 525iT. ale je to nekonecnej pribeh. sekery koupeny, hura na renovaci, opraveno, jde se lakovat. M50B30TU stroker v pozvolné výrobě...
-
biker
Příspěvek
od biker » 17. 08. 2013 22:57
Semry píše:Chválím dlouhé cestování. Je to risk, mě zastaví jen prázdná nádrž nebo auto před cílem shnije. Jinak jsem dojel vždycky.

tos ale psal o ctyrce, co?

E+5