525 z německa? ano/ne (a co papíry?)

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
hain.cz

525 z německa? ano/ne (a co papíry?)

Příspěvek od hain.cz » 18. 11. 2004 14:21

Dobrý den,

nejsem znalí v bmw, proto potřebuji radu ( a pomoc samosebou ) od lidiček znalích. Doufám, že mi vyjdete vstříc, předem děkuji.
.
jedná se mi o toto:
Chci si koupit pětkovou řadu ( 88-91, max. do 80 tisíc CZK ), a to proto, že mě imponuje svou velikostí, elegancí a neodolatelností. Je to prostě bůh, ale dost už chváli.
..
Nepotřebuji, aby měl neskutečný zrychlení, abych se "zařezával" do sedaček při polechtání, ale chci, aby byl v parádnim a plně komfortnim stavu. Na MOBILE.DE jsem viděl dost kousků, který se pohybovali již od 1.500 EUR ( také tam mají obrovskou nabídku 7, za stejnou cenu - otázka 1. - 525 nebo 725? ), a vyvstává zde otázka číslo 2.
Na kolik penízek se dostanu s přihlášením, potažmo s papírama, prostě tak, abych poplatil veškeré potřebné záležitosti, kolik můžu očekávat peněz?
.
To proto, jestli má cenu kupovat v cizině, ale předpokládám, že vzhledem ke kvalitě ( zachovalosti ) auta asi ano.
.
Prosím vás tedy o předběžný ( resp. přibližný ) odhad ceny dovozu a přihlášení u nás.
.
děkuji

s přáním hezkého dne
hain.cz[/b]

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 18. 11. 2004 22:17

Papiry si sezen treba pres annonci a zbytek si precti tady http://www.e30.cz/technika/dovoz.html

725 ? To je ponekud nesmysl. Petku od 525 vejs, nejlip s motorem M50, nebo budes casem brecet :twisted:

Odpovědět