+1 a zamknoutDudek Lubomír píše:Spotřeba je přeci věc velice relativní a kus od kusu jiná.Nezabředávejte znovu do diskuze,která nemá smysl.Už se to tu přeci probíralo tisíckrát kluci.
A pro tazatele.Můj názor je ten,že výběr E30 se bude odrážet od ceny,kterou jsi schopen zaplatit. Pokud chceš pěknou E30,nehleď tolik na konkrétní motorizaci a výbavu,ale především na technickej stav. Diktovat si podmínky samozřejmě můžeš,ale budeš muset za dobrej kus stejně dobře zaplatit a navíc se hodně nahledáš a načekáš.Nehledej v tom vysokou matematickou....
Já ti přeju úspěch
A všem zdar a pěknou sezonu.
Pomozte mi s výběrem E30
-
- člen E30.cz
ex E 30 318i,E 30 320i ex,E 30 316i A Blue Angel ex, E 30 325 Silver Lady, chromáčik,ex E36 325i kupé,now e36 kupé 2.5 White homeless
já kdybych vybiral E30, tak jako prvni a asi jedine me bude zajimat technickej stav. Vse ostatni bud zere stejne, da se vymenit a nebo to clovek nepotrebuje. / Gabo : Přesně 

[E30 - Touring] - BlueBeaRův Touring, [E30 - cabrio]
-> BMW E30 CZ/SK <-
Fuck the new car, Im driving oldschool !
Daily car - BMW E39 530d
-> BMW E30 CZ/SK <-
Fuck the new car, Im driving oldschool !
Daily car - BMW E39 530d
- mantrabeach
Koupě E30
Tak to tu trochu obnovím.Snad mě neukamenujete že tu nemám žádný příspěvky a že sem bažant.jsem tu sice dlouho ale sleduju to tady spíš pasivně.No ale k věci.Dříve sem vlastnil E34 TDS Touring ale tu jsem bohužel musel prodat kvůli finanční krizi.A teď se mi začíná po BMW nějak moc stýskat.E34 už nechci ale dlouho už chci E30.Tenkrát jsem měl možnost koupit ix touring ale byl sem srab a nešel do toho.Teď mě to hrozně mrzí a přemýšlím o E30 325 buď sedan nebo touring-obojí se mi hrozně líbí.Jelikož dělám v zahraničí a za rok toho moc nenajezdím tak bych klidně ten šestihrnek bral a na spotřebu nekoukal.
takže pár asi stupidních otázek:
Za kolik se dá dnes sehnat rozumná tříca s dvaapůlkou?nechci nějakou shnilou kaši úplně ale koroze se nezaleknu taky protože doma ceočko mám.
Pak na co si dát u ní pozor?hlavně koroze a funkčnost agregátů?
A zatím asi poslední věc,kde ji koupit?lepší jet třeba do Reichu nebo u nás?začíná bejt docela mizernej výběr s těmahle vozítkama.
No každopádně hlavně ta cena by mě zajímala.Musím se totiž zbavit dvou aut nejlíp abych na to měl potom.Jsem totiž původně a hlavně škodovkář tak mám doma úzkou 120 upravenou a rapida 130 v pěkným stavu.jen do 120 sem nasypal dobrejch 150t.kč a není to třeba znát.
Nechci tu dělat inzerci ale kdyby někdo měl eventuelně zájem(jako že asi ne:) tak at se podívá sem.
http://skoda-virt.cz/cz/auta/uzovky/425 ... beach-136/
Jinak díky moc za případný rady
takže pár asi stupidních otázek:
Za kolik se dá dnes sehnat rozumná tříca s dvaapůlkou?nechci nějakou shnilou kaši úplně ale koroze se nezaleknu taky protože doma ceočko mám.
Pak na co si dát u ní pozor?hlavně koroze a funkčnost agregátů?
A zatím asi poslední věc,kde ji koupit?lepší jet třeba do Reichu nebo u nás?začíná bejt docela mizernej výběr s těmahle vozítkama.
No každopádně hlavně ta cena by mě zajímala.Musím se totiž zbavit dvou aut nejlíp abych na to měl potom.Jsem totiž původně a hlavně škodovkář tak mám doma úzkou 120 upravenou a rapida 130 v pěkným stavu.jen do 120 sem nasypal dobrejch 150t.kč a není to třeba znát.
Nechci tu dělat inzerci ale kdyby někdo měl eventuelně zájem(jako že asi ne:) tak at se podívá sem.
http://skoda-virt.cz/cz/auta/uzovky/425 ... beach-136/
Jinak díky moc za případný rady
- mantrabeach
A, další virťák, co se přiklání k bavorskému zázraku.
Koroze byla mnohokrat popsana, pokud mohu zopakovat, tak u plastaka:
kostky, zadni kapsy za podehama, zadni lemy, u toura hrana kufru, vepredu podbehy a kolem baterky a pojistkovky a prahy v oblasti pro hever. Prece jen nejmaldsim tricam je uz taky 20 let, takze se vzdycky nejake to bebicko najde.
U agregatu bych zkontroval hlucnost, jak vypada olej a voda v chladici, jestli motor nejni jak olejnicka, stav visco spojky na vrtuli, stabilitu volnobehu, tesnost sani (otevreni zatky pro nalejvani oleje by melo volnobeh hodne rozkolisat). Pri jizde bych poslouchal i diferencial. Hucici prevodovky jsou spis standardem.
A co se tzce podvozku tak vsecky nestandardní zvuky, ale dluzno podotknout ze podvozkove SB/cepy, snad krome ulozeni prednich tlumicu, nestoji zrovna ranec a vzmena taky neni nic extra svetoborneho.
BTW: viewtopic,p,768403.html#768403
Koroze byla mnohokrat popsana, pokud mohu zopakovat, tak u plastaka:
kostky, zadni kapsy za podehama, zadni lemy, u toura hrana kufru, vepredu podbehy a kolem baterky a pojistkovky a prahy v oblasti pro hever. Prece jen nejmaldsim tricam je uz taky 20 let, takze se vzdycky nejake to bebicko najde.
U agregatu bych zkontroval hlucnost, jak vypada olej a voda v chladici, jestli motor nejni jak olejnicka, stav visco spojky na vrtuli, stabilitu volnobehu, tesnost sani (otevreni zatky pro nalejvani oleje by melo volnobeh hodne rozkolisat). Pri jizde bych poslouchal i diferencial. Hucici prevodovky jsou spis standardem.
A co se tzce podvozku tak vsecky nestandardní zvuky, ale dluzno podotknout ze podvozkove SB/cepy, snad krome ulozeni prednich tlumicu, nestoji zrovna ranec a vzmena taky neni nic extra svetoborneho.
BTW: viewtopic,p,768403.html#768403
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
- mantrabeach
jo je to tak,další virťák k baworskýmu zázraku.Ale já už se k němu přiklonil pár let zpátky.Bohužel z důvodu krize sem musel TDS prodat ale nemůžu na něj zapomenout a chci opět bmw ale tentokrát už spíš na svezení.
Jo neboj,mám sjetý snad všechny inzeráty na netu takže o tvým vím taky ale bohužel mi zatím vázne prodej dvou aut,bez toho nemůžu vybírat a pochybuju že by někdo se mnou vyměnil bmw za škodovku
Jo neboj,mám sjetý snad všechny inzeráty na netu takže o tvým vím taky ale bohužel mi zatím vázne prodej dvou aut,bez toho nemůžu vybírat a pochybuju že by někdo se mnou vyměnil bmw za škodovku

- mantrabeach
ixo je parada, je to fakt masinka na zazitky
ale mimo zimu bych to uz nechtel
http://www.youtube.com/watch?v=8xclE0VgR2c

http://www.youtube.com/watch?v=8xclE0VgR2c

helemese, Matrovi se po e30 zastesklo 

E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
- mantrabeach