Autorizované servisy, nehlaste se, na to nemám...

Takže kdo by měl chuť mi s tím pomoct a nebude za to chtít ranec, ozvěte se. Díky.
Co je tak tezkeho uzemnit na chvili kusem dratu diru s cislem sedm pri zaplem zapalovani ?Asmodeus147 píše:Vím, že už to tady bylo, ale já jsem na tyto věci naprostý analfabet. Proto jsem vás chtěl poprosit, jestli by se nenašel někdo z okolí Ostravy, kdo by mi s tím s chutí helpnul.
Autorizované servisy, nehlaste se, na to nemám...![]()
Takže kdo by měl chuť mi s tím pomoct a nebude za to chtít ranec, ozvěte se. Díky.
Navod v anglictine http://www.beckerelectronics.com/BMW/se ... reset.htmlAsmodeus147 píše:Vím, že už to tady bylo, ale já jsem na tyto věci naprostý analfabet. Proto jsem vás chtěl poprosit, jestli by se nenašel někdo z okolí Ostravy, kdo by mi s tím s chutí helpnul.
Autorizované servisy, nehlaste se, na to nemám...![]()
No dekujem, budu-li mluvit za sebe, tak nemusim mit vsechno, tak si toho jednoho hudlana nech treba pro pritelkyni, nebo nekoho jinyho, ale ja fakt vsechno mit nemusimAsmodeus147 píše:Díky moc, chlapi, až vás potkám, dám vám každému obrovského hudlana![]()
![]()
To darkeye: Neuděláš mi předvánoční množstevní slevu? Přimlouvá se přítelkyně, dcera i pes..![]()
Opravdu vám moc děkuju!