Udelalo mi to velkou radost..Night.chimera píše:me se to libilo jen jsem se tady nechtel chlubit udelalo mi to radost jinak ja tam negumoval

BTW: A co klicenka na zrcatko, krabe?

No ano, to je pro tebe plus v tom, ze jsi nemel sprchu devitimilimetrovych vcelicek v zadni casti auta. A taky v tom, ze ted muzes mit dobry svedomi, ze kdyz ses priznal, tak to za tebe neodnese nikdo nevinny.Night.chimera píše:no tak to jsem presne ja ten co se na vas ritil v rizenym driftu![]()
,ale aspon vidite ze mam rozum pustil jsem plyn a srovnal to nedrzel jsem to do posledni chvile to je celkem pro me plus ne?
Pockej az zaprsiNight.chimera píše:to vite jsem mladej mam 3mesice tak jeste porad jsem v euforii me to proste na asfaltu neudela tak abych to mohl kontrolovat tak sorrac kucííííí![]()
![]()
Mouwl taky neverilBobo píše:No jistě...
takovy maly plus ale podle me velky minus za to ze takovy veci vubec delas za takovych podminek priste trochu premyslejNight.chimera píše:no tak to jsem presne ja ten co se na vas ritil v rizenym driftu![]()
,ale aspon vidite ze mam rozum pustil jsem plyn a srovnal to nedrzel jsem to do posledni chvile to je celkem pro me plus ne?