Jak to udělat
Jak to udělat
Kamarád má na 318i a v malim i velkým techničáku napsáno "alternativní rozměr pneu a ráfku" ještě tam má maximální rozměry pneu a ráfku, ale ty si přesně nepamatuju. Já mám ve velkým techničáku napsáno jen 175/70 R14. Jak to udělat abych to tam měl taky? Má s tím někdo zkušenost?
No, zajdeš si na evidenci vozidel a požádáš je o to. Možná ti vyhoví. Spíš ale budou koukat
a nejspíš tě pošlou do ....
protože jsou úředníci a neudělaj nic bez papíru s razítkem. Aby sami někde hledali co tam můžeš mít za kola podle typu auta...Ne, jsou to úředníci. Takže musel by ses na ně vyzbrojit papírem (s razítkem
)od p. Stehlíka z Autecu, kde bude napsáno jaká kola BMW schvaluje na tvůj vůz
Potom no problem. Ale možná se pletu a je to jednodušší (nebo složitější), nechci mlžit 
Stejně ti ale napíšou max. 205/55 R15, prostě ty rozměry co jsou uvedeny v každém manuálu k autu nebo v tabulce tlaku pneumatik. V případě potřeby se to určitě dá doložit zpětně, takže bych to asi neřešil...

Stejně ti ale napíšou max. 205/55 R15, prostě ty rozměry co jsou uvedeny v každém manuálu k autu nebo v tabulce tlaku pneumatik. V případě potřeby se to určitě dá doložit zpětně, takže bych to asi neřešil...
což o to, Stehlík umí kdeco, ale pochybuju, že v tomle případě bude chtít vyhovět....Mazety píše:to by měl p. Stehlík umět ne? a co to stojí
Já měl v TP napsaný 225/45 R16 už když sem to koupil a při přestavbě mi to chtěl přepsat na origo rozměry... a byla fuška ho ukecat, aby to přehlíd...
(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power