PS:vysvetli rodicum ze ten dvoulitr s tim jede stejne jako 318i takze se nezabijes a navic je bezpecnejsi

tohle je nejhusnejsi tuzing na prodej..jeste ten typek pise ze je top..tohle je TOP TUZINGBlueBeaR píše:Kdybys to odtuzil tak ti nic nezbydealkaba píše:Já jsem s isem do školy dojížděl skoro každý den a neměl jsem problém. Ignoroval jsem věci typu vymlácené tlumiče a hučící diferák a bylo to v pohoděOno jak sis četl to téma o tom kolik lidi tady narvali do třícy, tak to jsou většinou borci co to berou z gruntu a staví víceméně skoro nové auto
Tohle si myslím by mohl být dobrý základ: http://auto.bazos.cz/inzerat/13995774/Bmw-318is-TOP.php ...kdyby se to odtuzilo tak bych se s tím ani možná nestyděl jezdit
Hele já netušim kolik se platí, ale máme 1.8 a platit další auto ještě dražší se jim nechcehulda píše:Kvůli pojistce?Pee píše:E34 jsem měl taky v hledáčku....
A ty vyšší kubatury by neprošli kvuli pojistce, ne kvuli rychlosti:D
mam E34 3600 ccm a platim 2200 ročně
Ale asi tví rodiče ví o něčem lepším
![]()
No já tu pojistku platím měsíčně 180 Kč. Takže když si urveš 1x měsičně od huby Menu v KFC tak máš na pojistku.Pee píše:Hele já netušim kolik se platí, ale máme 1.8 a platit další auto ještě dražší se jim nechcehulda píše:Kvůli pojistce?Pee píše:E34 jsem měl taky v hledáčku....
A ty vyšší kubatury by neprošli kvuli pojistce, ne kvuli rychlosti:D
mam E34 3600 ccm a platim 2200 ročně
Ale asi tví rodiče ví o něčem lepším
![]()