PS:vysvetli rodicum ze ten dvoulitr s tim jede stejne jako 318i takze se nezabijes a navic je bezpecnejsi
E30 pro studenta?
- Night.chimera
a nebo ti prodam moji E34 2litr a mas klidek shnila neni potrebuje jen spojku a trubku od vahy vzduchu a bude temer top interier je teda horsi ale to koupis za par penez tady za 30 ji koupis a za 20 bude top
PS:vysvetli rodicum ze ten dvoulitr s tim jede stejne jako 318i takze se nezabijes a navic je bezpecnejsi
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg
- methodman421
tohle je nejhusnejsi tuzing na prodej..jeste ten typek pise ze je top..tohle je TOP TUZINGBlueBeaR píše:Kdybys to odtuzil tak ti nic nezbydealkaba píše:Já jsem s isem do školy dojížděl skoro každý den a neměl jsem problém. Ignoroval jsem věci typu vymlácené tlumiče a hučící diferák a bylo to v pohoděOno jak sis četl to téma o tom kolik lidi tady narvali do třícy, tak to jsou většinou borci co to berou z gruntu a staví víceméně skoro nové auto
Tohle si myslím by mohl být dobrý základ: http://auto.bazos.cz/inzerat/13995774/Bmw-318is-TOP.php ...kdyby se to odtuzilo tak bych se s tím ani možná nestyděl jezdit
Hele já netušim kolik se platí, ale máme 1.8 a platit další auto ještě dražší se jim nechcehulda píše:Kvůli pojistce?Pee píše:E34 jsem měl taky v hledáčku....
A ty vyšší kubatury by neprošli kvuli pojistce, ne kvuli rychlosti:D
mam E34 3600 ccm a platim 2200 ročně
Ale asi tví rodiče ví o něčem lepším
![]()
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Koukám ,že podobná situace jako jsem měl já. Nechci ti do toho kecat a rozmlouvat ti to atd. To že občas rodiče přispějí je fajn,ale promysly to pořádně. Vím o čem mluvím E30 318is jsem koupil už v 17 a to jsem o ni věděl prd,jenže jsem na ni neměl tolik peněz jako ty
když jsem se tu na fóru něco dověděl a začal řešit co a jak s tímhle autem,tak jsem byl zdrcen ve stavu auta a té situaci co jsem se ocitnul. Opravdu záleží jaký kousek v jakém stavu koupíš
To ti odpřisáhnu. Nakonec jsem skončil v E36 1,6 a jsem strašně spokojenej
E30 miluji jako žádné jiné auto,jenže jsem se rozhodl počkat na to až přijde pravej věk,finance a prostor. Bylo by mi líto s e30 jezdit každý den a nemít na to co by potřebovala,nebo na to co bych pro ni chtěl.
Na druhou stranu to tu s tímhle modelem i motorem zvládlo a zvládá stále jak si četl
Na druhou stranu to tu s tímhle modelem i motorem zvládlo a zvládá stále jak si četl
Auto bez investic prostě neexistuje, pořád se něco spotřebovává a pořád se něco opravuje, tak to je a tak to bude. Nevyjímaje nové vozy a jejich garanční kontroly. Ale v Čechách mi přijde že to nikdo nechápe, tady se jezdí a pak když se něco rozbije se to řeší o nějakýc servisních intervalech nemluvě. Jesli chceš mít spolehlivé auto na všechno, tak tříca to rozhodně nebude, možná tak libovka, cesty do zahraničí? Trápení v zimě? Za 20k?
S citiGo souhlas jen ty cesty do zahraničí se nedokážu představit
S citiGo souhlas jen ty cesty do zahraničí se nedokážu představit
Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
myslím, že pokiaľ nebudeš mať aspoň nejaký príjem, bude pre teba dosť značná položka aj benzín
na tvojom mieste by som si buď tie peniaze odložil a chvíľku počkal, prípadne sa dohodol z rodičmi na požičiavaní ich auta s tým že im sem tam natankuješ
vlastné auto rozhodne nie pokiaľ nemáš aspoň nejaký príjem, ktorý by pokryl palivo+nejaké tie menšie opravy bez toho aby si musel žiť o hlade a smäde
na tvojom mieste by som si buď tie peniaze odložil a chvíľku počkal, prípadne sa dohodol z rodičmi na požičiavaní ich auta s tým že im sem tam natankuješ
vlastné auto rozhodne nie pokiaľ nemáš aspoň nejaký príjem, ktorý by pokryl palivo+nejaké tie menšie opravy bez toho aby si musel žiť o hlade a smäde
- methodman421
No já tu pojistku platím měsíčně 180 Kč. Takže když si urveš 1x měsičně od huby Menu v KFC tak máš na pojistku.Pee píše:Hele já netušim kolik se platí, ale máme 1.8 a platit další auto ještě dražší se jim nechcehulda píše:Kvůli pojistce?Pee píše:E34 jsem měl taky v hledáčku....
A ty vyšší kubatury by neprošli kvuli pojistce, ne kvuli rychlosti:D
mam E34 3600 ccm a platim 2200 ročně
Ale asi tví rodiče ví o něčem lepším
![]()