doklady na e21 potřebuju poradit...
doklady na e21 potřebuju poradit...
Čus chlapi,dostal jsem se díky svému neúspěšnému podnikání v minulosti do MEGA finanční krize a byl jsem nucen prodat svýho mazla nejmilejšího(325iX brillant rot viz.foto u jména)..byl a jsem z toho nešťastnej ale nezlomilo mě to v tom bejt fanda jedině vozů z fabriky BMW..mám ted ještě dost splácení zkurvenýho a tak si nemůžu ted dovolit žádný nový auto, ALE sehnal jsem inzerát na 320 e21 černá barva mírná koroze jinak zachovalý..chce za to typ fakt málo ale cuká se s papírama..chce za ně 4000,- a tak bych chtěl od Vás od někoho poradit jestli se daj sehnat levnějc já myslím že jo ale nevím..já vím není to ééétříííca ale je to bmw..seru na to si kupovat naky mrtky typu skodofka,fiat,renault apod.. za tyhle prachy mi to zatim na ježdění stačí ikdyby to bylo sežraný...tak prosím prosím o radu..díky a BMW FOREVER!!!
...to je možný ale na étřícu nemám lováky..a dám za ní asi jako za ňákou škodofku stodvácu nebo tak něco..a stará škóca je taky pěknej žrout..ikdybych to měl za nějakej čas vyhodit tak za tu cenu co to snad budu mít je to jedno..a budu mít ještě jednu nepojízdnou zadarmo na díly...And píše:E21 je na provoz jeste drazsi nez E30