Predface byl s kultivovanosti nic moc ale poface byl jiz v norme. Ja zas myslim, ze dvoulitr na bezny provoz staci bohate. Neni to na zadne zavodeni a trilitr je s ekonomii na tom hodne dobre ale dvoulitr jeste lepe.Vasa píše:320d je nesmysl v porovnani s 330d pokud se chce dobre povozit. Kdyz jsem si vybiral E46 tak jsem se "svezl" asi 10 a z toho bylo i nekolik 320d (pred face i po) a jednoznacne rikam DEKUJI NECHCI. 330d jede o tridu lepe a "zere" max o litr vice. O zvukovem projevu a kultivovanosti behu se nema cenu ani zminovat. 2.0d od BMW je sice lepsi nez rachtak z Wolfsburgu, ale i tak to je krok vedle.
Ja musim souhlasit s Vasou, idealni je 330d po faceliftu.pip píše:Predface byl s kultivovanosti nic moc ale poface byl jiz v norme. Ja zas myslim, ze dvoulitr na bezny provoz staci bohate. Neni to na zadne zavodeni a trilitr je s ekonomii na tom hodne dobre ale dvoulitr jeste lepe.Vasa píše:320d je nesmysl v porovnani s 330d pokud se chce dobre povozit. Kdyz jsem si vybiral E46 tak jsem se "svezl" asi 10 a z toho bylo i nekolik 320d (pred face i po) a jednoznacne rikam DEKUJI NECHCI. 330d jede o tridu lepe a "zere" max o litr vice. O zvukovem projevu a kultivovanosti behu se nema cenu ani zminovat. 2.0d od BMW je sice lepsi nez rachtak z Wolfsburgu, ale i tak to je krok vedle.
No, jestli jsi tim ohromen tak je to v poradku - ja NEBYLPitrs69 píše:Vaso nemohu s Tebou souhlasit!!!!!! mam e46 2003 320D a naprosta spokojenost, neni to na zavody, na normalni respektive luxusni a trochu sportovnejsi svezeni idealni, zvuk a chod motoru uplne uzasnej, spotreba pod 5 litru do 5,5 s platakem, je mozne na jakej kousek narazis, ale ja sem timhle autem a motorizaci ohromen....¨
jinak vybavu co mam ja, tak digi klima, radio na CD, tempomat, destovy senzor, vyhrev sedacek, takova ta polokuze, ovladani na volantu a ja nevim co jeste a nic jinyho nechci