T613 píše:a clo ti nic nerika? a co treba reklamace? tyhle rady mam rad, muzes to zacit prodavat s marzi 50kc a vsichni budou radi

Clo mi nic neříká, když si to objednám sám. A reklamace u podobných překupníčků je spíš teorie, vlastní zkušenost. Čili radši si to koupím za půlku sám, a když se to nedejbože vysere, koupím si jinej. Finančně na tom budu stejně, jako kdybych to koupil u "prodejce na Aukru" a ušetřím si hromadu mailů, telefonů a hádek - opět vlastní zkušenost.
Já to tu neprodávám, ani nehodlám, ale v dnešní době není problém si objednat téměř cokoli kdekoli na světě. Nevidím důvod k tomu, když to za mě udělá někdo jinej, mu hned platit litr a vejš. Zvlášť, když záruky mám defakto stejné a pochybuju, že tito překupníčci clo vždy platí. Čest výjimkám, já mám zkušenost, že dokud kupuješ, tak jsou jak milius a jak je nějakej problém, odpálkujou tě a máš smůlu. Výjimku znám jednu, je to člověk odsud z fóra a kdykoli bych se od něj nebál vzít cokoli z toho, co nabízí, protože vím, že v případě problému ho vyřeší a většinou dost nadstandardně
Nikomu to nenutím, kdo se nákupu na netu v zahraničí bojí nebo uvěří tomu, že tu mají záruku a za ty nervy jim to stojí, ať si to objedná tady