foto konektoru od BC
foto konektoru od BC
Cau, byl by nekdo z Vas tak hodnej a vyfotil by mi konektor do gongu od Bc? Diky predem
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
- Night.chimera
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Chceš e30 gong? Asi bych měl... Odloženej vercajk tam mám ze svýho auta - zatím jsem ho tam nedalGangsta píše:Super, dekuji moc. Kdyby nekdo z Vas vedel jak na prebastleni gongu z E34 na E30, tak mi dejte vedet...E30 gong jsem nesehnal, tak to zkousim takto...
Chvaldo - na co tam mas odlozenej ten orig vercajk...?

chvaldo to by bylo super!!! Bastlit nechci, takze tohle by mi opravdu pomohlo. Uz se nepamatuji jestli zvlast bylo v papundeklu nacvakly nejaky pouzdro, nebo ne? Poresime to po sz.
Dane:
Chimero: je to vec umistena v papundeklu pod volantem ktera je napojena na BC. Vyda ton pri sepnuti spinacky, pri nizke venkovni teplote (ted nevim kolik), pri kazde cele hodine apod.
Dane:

Chimero: je to vec umistena v papundeklu pod volantem ktera je napojena na BC. Vyda ton pri sepnuti spinacky, pri nizke venkovni teplote (ted nevim kolik), pri kazde cele hodine apod.
Tak uz jsem z toho jelen. Jeden clen fora byl tak ochotny a poslal mi Gong az z emeriky. ALE - na gongu jsou dve pripojky. Jedna s ostrymi a jedna co ma 2 rohy "zakulacene". A ted jsem z teho jelen a nevim co s tim, protoze kdyz tam zapojim jen ten jeden co jsem nasel ve svazku (ten s ostrymi rohy), tak se nic nedeje a ten s druhej se zakulacenymi rohy jsem tam nikde proste nenasel... Neni tam... Mam vubec spravnej gong?