veteránské spz

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
KuaJa

Příspěvek od KuaJa » 14. 12. 2010 13:26

platit by se neměla, ale právě ten zpožděný prováděcí předpis, co umožňuje, že se dají ještě testovat auta starší jen 25 let, tak osvobozuje od ekodaně - takže zatím jí většina úřadů prý neosvobozuje
Hey dude, where is my car? :-)
M52B28 e39 Obrázek a spagheti storyObrázek

veteiks
Kontaktovat uživatele:

v

Příspěvek od veteiks » 15. 12. 2010 18:25

KuaJa píše:no, že to tak není je popsáno o něco výše a v klubových autech u dvou nových veteránů
no ono by to tak melo byt, pokud ne.. zvlast minulej rok to bylo jeste 25let.. bylo mozny prihlasit auto z roku 84..
pokud nejakej komisar takhle schvalil auto, muze prijit o licenci komisare, je to na kazdym, jakej ma pristup..
u nejakych komisaru to chodi i tak.. ze se poslou papiry a auto nikdy komisar nevidi.. coz neni uplne kosher, ale za prachy lze udelat vse..

citace od záchvata
Chlapi, snad krom motoru, samolepek a tech bocnich plastu tam skoro vse origo je, ne? Jeste kola mozna. To ze to neni original uprava od Alpiny s poradovym stitkem ... a co? Je fakt, ze kdyby to schvaloval clovek, co ma tolik znalosti jako tady spousta lidi, tak by to dopadlo treba jinak. Protekce to opravdu vyslovene nebyla, komisare osobne neznam, videli jsme se podruhe ( poprve, kdyz jsem to zkousel s timto autem starym 24 let ). Ale vetsinu veci, co na aute mam, lze objednat ( nebo to alespon slo ) primo v BMW jako doplnek. A neni to zas takovej kram nebo zmastenec, aby to mela byt ostuda veteranu ....

Zalezi kdo na koho pri testaci narazi. Jak psal jinde Kuaja, je uznanych spousta daleko horsich veteranu .......
muzes si o tom udelat obrazek sam.. me osobne je to fuk.. jen rikam jak to doopravdy je.. a ze veteran je ted 30let..
http://forum.zraloci.net ... oficiální fórum E21 klubu a nejen těhle žraloků..

KuaJa

Příspěvek od KuaJa » 16. 12. 2010 11:08

ne opravdu chybí ten prováděcí předpis k už hotovému zákonu, takže to ještě i oficálně jde a nemusí mít komisař strach o licenci.
Hey dude, where is my car? :-)
M52B28 e39 Obrázek a spagheti storyObrázek

veteiks
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od veteiks » 23. 12. 2010 11:42

ona je jedna vec provadeci predpis k zakonu, kterym se ridi lide na uradech, kteri vydavaji znacky, a druha vec jsou predpisi ktere vydali organizace FKHV ČR (federace klubu historickych vozidel) a AVCC (Asociace Veterán Car Clubů v AČR) - mezinarodni kodex FIVA ( http://www.fkhv.cz/fiva_technical_code_2010.html ), dle kterého se testační komisaři musí řídit.. a ti delaji budto klubovou nebo krajskou testaci, se kterou jdes na urad..

PÍŤÁK

Příspěvek od PÍŤÁK » 23. 12. 2010 12:39

Já jsem letos potřeboval jen klubovou a klubovej komisař si nebyl jistej, tak jsem šel za známym, kterej dělá krajského komisaře a ten mi právě říkal, že zatím je vše při starém a můžu být v klidu...
e24 635csi & e28 m535i & e28 524td

veteiks
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od veteiks » 23. 12. 2010 14:27

jak jsem psal, je to komisar od komisare, a taky klubovka neni krajska, kterou musi schvalit vicero krajskych komisaru a nepodleha to tim padem tolika prisnym pravidlum, nikam se to dal neposila, zustava to v klubu. a to uz je na domluve, tady hodne lidi privre oci..
nas klub ale jede radeji dle pravidel, jak jsou nastaveny FIVOU, branime se tak pripadnym problemum.. jak s Fivou, tak i s pojistovnama, ktery po nejakej pojistne udalosti nemusi vubec uznat narok na vyplatu pojistneho atd.. pote se vse obrati proti samotnemu klubu.. :(

Odpovědět