veteránské spz
veteránské spz
chci se zeptat zda uz muzu prihlasit chroma e30 na ´´véčka´´ . jak a co, jestli mate nekdo zkusenost, tak se podelte dik
diky za super rychly odpovedi... ted sem cetl clanek, ze testovaci komise na veteranske spz je dost prisna a ze prijmaji pouze auta s nejakou zajimavou hist. hodnotou . v zavorce psano (aby nekdo neprihlasoval skodovky a golfy). doufam,ze tim nemysleli i e 30
.
Zpet k veci. asi nebudu sám kdo chce prave touhle cestou usetrit na povinnym, a proto se ptám jsetli mi ta klubova testace poskytne nejaky vyhody tohodle typu. Podotykam,ze nejde o nejakou vylitanou chejlu poiuzivanou na denni provoz. Chci aby mi jeste dlouho delala radost s co mozna nejmensimy naklady.
Budu teda hledat co uz je tu psano,aby ste se zbytecne neopakovali.

Zpet k veci. asi nebudu sám kdo chce prave touhle cestou usetrit na povinnym, a proto se ptám jsetli mi ta klubova testace poskytne nejaky vyhody tohodle typu. Podotykam,ze nejde o nejakou vylitanou chejlu poiuzivanou na denni provoz. Chci aby mi jeste dlouho delala radost s co mozna nejmensimy naklady.
Budu teda hledat co uz je tu psano,aby ste se zbytecne neopakovali.
neměl veteránský SPZ, ale měl "Osvědčení o testaci vozidla na historickou původnost" - to je přesně to, co já mám Alfy (odkaz v podpisu - poslední stránka). Na základě toho to potom podle podmínek různých pojišťoven může pojistit a i za 1/10 pojistného.
U toho chromáka jde hlavně o to, aby byl min. 25 let starý a stihl jsi to před datem, než se to protáhne na 30 let.
Podmínky třeba technickýho stavu ap. (stejně tak i ceny) jsou potom otázkou těch jednotlivých klubů.
Teď je tady čerstvě i jedna e30 s tímhle průkazem - zajímavá historická hodnota ani počet kusů se nezjišťoval - viděl jsem v tom registru třeba i Warťase ap.
U toho chromáka jde hlavně o to, aby byl min. 25 let starý a stihl jsi to před datem, než se to protáhne na 30 let.
Podmínky třeba technickýho stavu ap. (stejně tak i ceny) jsou potom otázkou těch jednotlivých klubů.
Teď je tady čerstvě i jedna e30 s tímhle průkazem - zajímavá historická hodnota ani počet kusů se nezjišťoval - viděl jsem v tom registru třeba i Warťase ap.
Mám "Osvědčení o klubové testaci historického vozidla" aneb "žlutý průkaz" na e28, u ČPP platím povinný 780Kč ročně.
Pochybuju že e30 by prošla, přecejen jich je ještě hodně a není to auto ničím "zajímavý". Takže buď by asi musela být v nějakým opravdu hodně pěkným zachovalým stavu a nebo by jsi musel najít "BMW pozitivní" komisi
Pochybuju že e30 by prošla, přecejen jich je ještě hodně a není to auto ničím "zajímavý". Takže buď by asi musela být v nějakým opravdu hodně pěkným zachovalým stavu a nebo by jsi musel najít "BMW pozitivní" komisi
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
zachvatova-alpina-look-t63071,start,135.html
Mam rok 1985. Auto musi byt v original stavu (
). Potom to shledne komisar a bud ti to " da " nebo " neda " ... ja platim na dvoulitra (
) 418,- ročně
Mam rok 1985. Auto musi byt v original stavu (

------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
Albert píše:Mám "Osvědčení o klubové testaci historického vozidla" aneb "žlutý průkaz" na e28, u ČPP platím povinný 780Kč ročně.
asi mas trochu pravdu je nespocet nezajimavejch dvoulitru,osmnactek i dvaapul.. me se jedna o typ e30,který sem vcetne té moji mel moznost videt pouze dvakrat.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
2ks e30 si dosud videl?adamos píše:Albert píše:Mám "Osvědčení o klubové testaci historického vozidla" aneb "žlutý průkaz" na e28, u ČPP platím povinný 780Kč ročně.
asi mas trochu pravdu je nespocet nezajimavejch dvoulitru,osmnactek i dvaapul.. me se jedna o typ e30,který sem vcetne té moji mel moznost videt pouze dvakrat.

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Max-Max píše:2ks e30 si dosud videl?adamos píše:Albert píše:Mám "Osvědčení o klubové testaci historického vozidla" aneb "žlutý průkaz" na e28, u ČPP platím povinný 780Kč ročně.

Takze kdyz budu mit auto papirove v poradku i se vsema vecma , ktery se tykaj provozu na pozemnich komunikacich. tak se zaregistruju v klubu a dam nejakou zadost ci-co??
-
- Kontaktovat uživatele:
A kolik platíš za každoroční pretestovani?Záchvat píše:zachvatova-alpina-look-t63071,start,135.html
Mam rok 1985. Auto musi byt v original stavu (). Potom to shledne komisar a bud ti to " da " nebo " neda " ... ja platim na dvoulitra (
) 418,- ročně
'92 318iS Touring M-technic II
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
- veteiks
- Kontaktovat uživatele:
testace
veteránem může být od roku 2010 jen automobil či motocykl starší více jak 30let, to jest příští rok to bude 1981 a starší..
něco málo o testacích si můžete dočíst tady http://ceskyveteran.cz/testace
něco málo o testacích si můžete dočíst tady http://ceskyveteran.cz/testace
http://forum.zraloci.net ... oficiální fórum E21 klubu a nejen těhle žraloků..