opravdu dobrý karosář, znáte?
opravdu dobrý karosář, znáte?
Hledám opravdu dobrého karosáře. Bohužel nikoho takového neznám osobně a chtěl bych na daného člověka mít dobré reference, případně doporučení. Plánuju generální opravu přední části karoserie e30. Kastle je v dobrém stavu, bohužel byla kdysi na předek bouraná, tzn předek není uplně rovný. Odhaduju to na výměnu chladičové stěny + nějaké "drobnosti". S tím chci nechat udělat rovnou kostky. Pokud bude k dispozici i lakovna, mám připravené blatníky (originál, žádné druhovýroba a následné pasování). Auto předám s rozebranou přední částí - tzn celá maska pryč, světla, chladič, blatníky, nárazník, čelo, plastové podběhy.
Vůbec pro mě není důležité jak rychle bude práce odvedená, ale kvalita. Doporučí mi někdo třeba svého známého? Nejlépe Praha, Střední Čechy.
Díky moc za doporučení!
Vůbec pro mě není důležité jak rychle bude práce odvedená, ale kvalita. Doporučí mi někdo třeba svého známého? Nejlépe Praha, Střední Čechy.
Díky moc za doporučení!
Počítej že to nebude zrovna nejlevnější, ale dělaji dobře: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=28914
BMW 323i E36
Re: opravdu dobrý karosář, znáte?
NEHLEDEJ..., zadny neni. Pisi to zde jiz po nekolikate, dle me zkusenosti jsou vsichni fuseri a bezmozci. A naprosto nejhorsi je kdyz jim clovek rekne at to udela poradne = jako pro sebe a ze si rad priplatis. Bude Te to stat 2x tolik a bude to 2x hur udelane nez normalne. Pokud chces mit auto dobre udelane, kup si svarecku, vem jeden vrak a nem se to nauc.Bobo píše:Hledám opravdu dobrého karosáře.
(vsem skutecne dobrym karosarum/klempirum se omlouvam, ale zadneho z vas, jiz temer vyhynulych, neznam)
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
- ALA E30
- člen E30.cz
Vasa má zase jako pokaždé pravdu.Co si necháš na autě udělat jinde tak stojí za h...o.Lepší si nechat poradit a zkusit dannou věc udělat sám nebo s pomocí někoho oddaného věci. Pokaždé a znova se o tom utvrzuju a někoho někomu doporučit je velmi nevděčné,přestože je to myšleno sebelíp.Nicméně mužu doporučit pana karosáře.Je z Dublovic u Sedlčan.Moje jen dobrá zkušenost.(nejen moje)Kdyžtak SZ.
90´- E30sedan-316i(M42) /// 88´- E30cabrio-318i(M40) /// 91´- E30touring-324td(M21) /// 99´ - E46sedan - 318i(M43) /// 03´- E46sedan-330d(M57N)
je mi jasny, ze soudite podle spatne zkusenosti, ale to co pisete je kravina. jen z meho okoli (nepocitam do toho sebe, protoze se za vyborneho klempire nepovazuju) znam minimalne 3 klempire, kteri jsou mistry ve svem oboru a neni na ne jedina spatna zminka.
tady z klubu co jsem si jen tak prohlizel, tak me hnedka napadl Macek. Na zivo jsem to sice nevidel, ale podle fotek musim uznat, ze to je uplne suprove provedeny
tady z klubu co jsem si jen tak prohlizel, tak me hnedka napadl Macek. Na zivo jsem to sice nevidel, ale podle fotek musim uznat, ze to je uplne suprove provedeny
- ALA E30
- člen E30.cz
Ale tak jasně že nejsou jen samý jelita,to snad ani nejde,ale mužu říct že ty horší zkušenosti převažují.Ale tak je to asi v každém oboru.Jasněže jsou i machři,jen je třeba je umět najít.Ale to tu kolegovi dost zasírám zbytečnostma.
90´- E30sedan-316i(M42) /// 88´- E30cabrio-318i(M40) /// 91´- E30touring-324td(M21) /// 99´ - E46sedan - 318i(M43) /// 03´- E46sedan-330d(M57N)
Re: opravdu dobrý karosář, znáte?
Díky za názor. Tenhle pocit mám taky. Nejradši bych se do toho pustil s někým, kdo to umí, abych se přiučil. Bohužel nikoho takového neznámVasa píše:NEHLEDEJ..., zadny neni. Pisi to zde jiz po nekolikate, dle me zkusenosti jsou vsichni fuseri a bezmozci. A naprosto nejhorsi je kdyz jim clovek rekne at to udela poradne = jako pro sebe a ze si rad priplatis. Bude Te to stat 2x tolik a bude to 2x hur udelane nez normalne. Pokud chces mit auto dobre udelane, kup si svarecku, vem jeden vrak a nem se to nauc.Bobo píše:Hledám opravdu dobrého karosáře.
(vsem skutecne dobrym karosarum/klempirum se omlouvam, ale zadneho z vas, jiz temer vyhynulych, neznam)

Já mám velmi dobrou zkušenost s tímhle pánem, dělal mi na různých autech plno věcí, od výměny brzd po vyvaření kostek a vždy naprostá spokojenost, jak s jednáním, tak s kvalitou práce, tak s cenou. Tak ho můžeš zkusit
http://www.autoservisstastny.com/
P.S. Koukám ty www stránky jsou z nějakýho roku raz dva, damozřejmě dělá všechny auta, ne jen Lady, to jsou spíš takovej jeho koníček

http://www.autoservisstastny.com/
P.S. Koukám ty www stránky jsou z nějakýho roku raz dva, damozřejmě dělá všechny auta, ne jen Lady, to jsou spíš takovej jeho koníček

Naposledy upravil(a) Albert dne 22. 11. 2010 11:45, celkem upraveno 1 x.
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
více v SZ 

E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html