Čau máte někdo zkušenosti s e34 2.5 M50 bez vanosu v automatu co to tak žere a jestli se to nějak moc nesere?
Chtěl bych si jednu koupit ale nevím nevím tak bych se chtěl nejdříve poradit...
525 e34
Mám M50 bez vanos, ale v manualu, tipuju že automat si veme o 1-2 litry více(ale pouze odhad), po Praze jezdim tak za 10l a nemám moc lehkou nohu, na chatu klidně za 7-8l při klidné jízdě.... . K opravám, motor je super. Před vytačením to chce nechat zahřát..., jinak stačí jen olej, voda, občas vyměnit svíčky, fitry....a drží a drží, zatím sem do něj neinvestoval, protože nebylo proč(krom vodní pumpy, plastová stojí za hovno). Do čeho investuji celkem pravidelně jsou tyčky stabilizátorů.. a čepy, CR je hold samá díra... . Pokud má Mpaket, má většinou vetší tendenci korodovat, jelikož se v plastech drží voda...
ex e34 525i Diamondschwarz
ex e34 525i Delphinmetallic
ex e34 525i Silvermetallic
now e36 323i Cupe Carbonschwarz M-paket, Bilstein B8 Sprint + LOWTEC, Debaffled Airbox + Simota, Brembo MAX
+ VW Golf 1.9TDi
now e36 323i Cupe Carbonschwarz M-paket, Bilstein B8 Sprint + LOWTEC, Debaffled Airbox + Simota, Brembo MAX
+ VW Golf 1.9TDi
e34
souhlas s kolegou mam to same tez manual a nejnizsi spotreba u me 9,5litru hoooodne lehka noha takze asi tak nu motor pecka mam natoceno 410 tis..a pohoda je to o udrzbe
bmw e34 525i m50 nejkrásnější auto mého splněného snu.tel.725175303
- MarfyE34
Mám jí už tři roky a nikdy mě nikde nenechala má 265000km a dá se jezdit od 9l/100km do nesmyslu
sice nemám automat, ale zase mám krátkej difec, široký kola takže ta spotřeba bude asi stejná jako s automatem, je to fakt o tom čumět za jízdy na ručičku ekonoměru a jet prostě plynule, pak lze docílit přijatelné spotřeby
Jinak pro mě je E34 bombovej denní nástroj na požírání kilometrů a i na ukojení touhy po rychlé jízdě a třebas někdy i bokem (je-li vlhko
) prostě je to milááášek!!! Mohu jen doporučit, jinak co se týče koroze, HNIJE TO JAKO KRÁVA tak dobře vybírej a držím palce!!!

a pořád jí prodat nechceš?furt bych měl zajemj3ykobim píše:Mám M50 bez vanos, ale v manualu, tipuju že automat si veme o 1-2 litry více(ale pouze odhad), po Praze jezdim tak za 10l a nemám moc lehkou nohu, na chatu klidně za 7-8l při klidné jízdě.... . K opravám, motor je super. Před vytačením to chce nechat zahřát..., jinak stačí jen olej, voda, občas vyměnit svíčky, fitry....a drží a drží, zatím sem do něj neinvestoval, protože nebylo proč(krom vodní pumpy, plastová stojí za hovno). Do čeho investuji celkem pravidelně jsou tyčky stabilizátorů.. a čepy, CR je hold samá díra... . Pokud má Mpaket, má většinou vetší tendenci korodovat, jelikož se v plastech drží voda...

ee zatim ne... .)bleha píše:a pořád jí prodat nechceš?furt bych měl zajemj3ykobim píše:Mám M50 bez vanos, ale v manualu, tipuju že automat si veme o 1-2 litry více(ale pouze odhad), po Praze jezdim tak za 10l a nemám moc lehkou nohu, na chatu klidně za 7-8l při klidné jízdě.... . K opravám, motor je super. Před vytačením to chce nechat zahřát..., jinak stačí jen olej, voda, občas vyměnit svíčky, fitry....a drží a drží, zatím sem do něj neinvestoval, protože nebylo proč(krom vodní pumpy, plastová stojí za hovno). Do čeho investuji celkem pravidelně jsou tyčky stabilizátorů.. a čepy, CR je hold samá díra... . Pokud má Mpaket, má většinou vetší tendenci korodovat, jelikož se v plastech drží voda...![]()
ex e34 525i Diamondschwarz
+ VW Golf 1.9TDi
+ VW Golf 1.9TDi