koupe e30

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Dzitro

koupe e30

Příspěvek od Dzitro » 17. 10. 2010 18:58

zdravim, hi, cau ahoj.. za par mesicu mi je konecne 18nact. A uz se nemuzu dockat az dodelam papiry, a hned na to bych si chtel poridit nejakou e30tku, ale bohuzel nevim co za obsah, za rok atp.. a vejdu se do nejakejch 60tis, za auto, ktere budu mit na " vyjezdeni " ? predem rikam ze se nebojim zadneho vetsiho obsahu, zkusenosti uz jsem taky par posbiral.. a tudiz si myslim ze je to jen o tom ze auto ridi vas, ale vy ridite auto! co jsem tak koukal tak hezci e30cu sem nasel do 80tis, ale prijde mi to zbytecne moc pro mladeho vyblazneneho, motokaroveho, rallyoveho nadsence :( poradte, co by jste mi doporucili za obsah abych kdyz budu predjizdet auto abych vedle nej nejel pul hodiny a kdyz uz tak at je to i sportovnejsi typ? (: diky za rady..

Lucky

Příspěvek od Lucky » 17. 10. 2010 19:08

cau rozhodne si nekupuj prvni auto za 60 litru protoze to sem tam tuknes skrabnes a to nasere ja bych koupil tak za 30 to sezenes tricu ve slusnym stavu a kdyz silnejsi motor tak 2,5 spotreba tak kolem 8-9 litru pri normalni jizde nebo ISo ale ty sou drasi a ten vykon tam taky neni takovej jako u 2,5.....hlavne si porit kvalitni brzdy a pneu :lol: :lol:

Dzitro

Příspěvek od Dzitro » 17. 10. 2010 19:12

Lucky píše:cau rozhodne si nekupuj prvni auto za 60 litru protoze to sem tam tuknes skrabnes a to nasere ja bych koupil tak za 30 to sezenes tricu ve slusnym stavu a kdyz silnejsi motor tak 2,5 spotreba tak kolem 8-9 litru pri normalni jizde nebo ISo ale ty sou drasi a ten vykon tam taky neni takovej jako u 2,5.....hlavne si porit kvalitni brzdy a pneu :lol: :lol:
takhle no, pocitam s tim ze tonebude takova lestenka.. pocitam s tim ze by to mohlo byt daleko min.. o isu jsem ani moc nepremyslel, sice vim ze i tohle auto funguje.. ja premejslel ze bych se vyplatila nejaka 2.0 a nebo 2.5.. brzdy s tema se pocita, uvidime jak to bude vypadat, jde mi spis tedka o ten obsah a o vase zkusenosti, chtel bych to auto spis na blbnuti, jelikoz bracha jezdi rally, tak jsem odmalinka vedenej k takovymhle autom a vim ze seriova e30 je opravdu zabava kdyz ji clovek prijde trochu na chut (:

Lucky

Příspěvek od Lucky » 17. 10. 2010 19:16

tak 2,0 fakt ne ja mam M50B20 a neni to ono 2,5ka je mnohem lepsi spotreba stejna ale ten vykon je uplne jinde nebo sezen 2,7 ETA ale tam bacha aby sis neublizil :D

Dzitro

Příspěvek od Dzitro » 17. 10. 2010 19:23

Lucky píše:tak 2,0 fakt ne ja mam M50B20 a neni to ono 2,5ka je mnohem lepsi spotreba stejna ale ten vykon je uplne jinde nebo sezen 2,7 ETA ale tam bacha aby sis neublizil :D
dobre, super :D spotreba si myslim ze nebude takovej rozdil a lisit se to ted od motorky taky moc nebude, ba naopak snad to nebude papat tolik oleje! :D uvidime uvidime, tatinkovi se to moc libit nebude.. a doufam ze mi neco takoveho podobneho povoli :D on by byl nejradsi kdybych mel skodarnu a bylo by to.. nerikam ze to neni reseni, ale proc se toho tak bat? (:

Lucky

Příspěvek od Lucky » 17. 10. 2010 19:29

tak 2,0 zere tak tech 8.........2,5ka 8-9 a ETA tech 9 litu ale hodne zalezi jak jezdis ja jezdim s 2,0 za 11l ale na zacatek by ti mohla stacit i 1,6ka to taky celkem jede......hlavne povinny a eko taky neni levny tak dlouho premejslej nez neco vyberes

Dzitro

Příspěvek od Dzitro » 17. 10. 2010 19:37

Lucky píše:tak 2,0 zere tak tech 8.........2,5ka 8-9 a ETA tech 9 litu ale hodne zalezi jak jezdis ja jezdim s 2,0 za 11l ale na zacatek by ti mohla stacit i 1,6ka to taky celkem jede......hlavne povinny a eko taky neni levny tak dlouho premejslej nez neco vyberes
ja vim, ve vsem jsou velky penize.. ale za zabavu se musi trpet, motorka je jako z gruntu, davam ji celkem velkou peci a to same se chystam na bavoracka.. premyslel jsem nejdriv o 1.8, a nebo 2.0 jeste nevim :( hlavne ze uz mam v hlave udelanej design jak to bude vypadat kdyz se mi podari koupit bila, nebo cerna e30 v sedanu :( :D achjo :D

Lucky

Příspěvek od Lucky » 17. 10. 2010 19:42

tak 2,0 bych fakt uz nebral mam ji a vykonove o proti 2,5 nic moc a spotreba je fakt skoro stejna..... ale aby ses v tom nezabil rekl bych ze ti ta 1,8ka bude stacit :twisted:

maca
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maca » 17. 10. 2010 19:55

cumim jak clovek se 4 prispevkama zere hlasky od cloveka s 35, ja uz nejaky to bawo mela pokud ti bude 18, tak zacni malym obsahem ver, ze bawo musis umet ovladat ty a ne ono tebe! nebo kup tu 2,5 a do mesice se tu bude probirat, jkestli zas nekdo z fora neomotal bawo kolem sloupu....zalezi co od auta ocekavas, na co ho chces pouzit samozrejme i jak jses zrucnej, pac ty nase stary verky uz potrebujou nejakou tu udrzbu a nez se vysypat ze vsech penez a pak nemit na provoz...jdi do nejakyho slusnyho stavu, motorizace je vicemene jedno, vsechno zere stejne, ale v dnesni dobe uz bych koukal po stavu a mozna i vybave.....2,5 na svezeni je super, ale zas 2,0 nebejvaj tak olitany, jak ty 2,5, malovalce sou kapitola sama pro sebe, m40 je narocnejsi na udrzbu-vetsine cvakaji vacky/hydra, ale zas dneska se vali dily na kazdym rohu za dekuju, iso-devet z deseti je uz mrtvy, a m 10 ve ctyrvalci-obdoba sestivalcovy m 20, neskutecnej motor ohledne vydrze a nenarocnosti, ale zas proste konstrukcne starsi-slabsi, ale ja jako svy bawo mel plastaka kupe m10 1,8 a vyblbnul sem se s nim az az, zalezi jestli chces auto na masirovani a nebo na praci-zas za lepsi penize a udelat si to podle sebe, bacha at nekoupis nejakou navonenou bidu a pak si nerval vlasy, jinak na foru se toho ohledne motoru, spotreby a zivotnosti probiralo dost, tak se vecer zavri k netu a HLEDEJ :lol:
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi :mrgreen:

Dzitro

Příspěvek od Dzitro » 17. 10. 2010 20:01

maca píše:cumim jak clovek se 4 prispevkama zere hlasky od cloveka s 35, ja uz nejaky to bawo mela pokud ti bude 18, tak zacni malym obsahem ver, ze bawo musis umet ovladat ty a ne ono tebe! nebo kup tu 2,5 a do mesice se tu bude probirat, jkestli zas nekdo z fora neomotal bawo kolem sloupu....zalezi co od auta ocekavas, na co ho chces pouzit samozrejme i jak jses zrucnej, pac ty nase stary verky uz potrebujou nejakou tu udrzbu a nez se vysypat ze vsech penez a pak nemit na provoz...jdi do nejakyho slusnyho stavu, motorizace je vicemene jedno, vsechno zere stejne, ale v dnesni dobe uz bych koukal po stavu a mozna i vybave.....2,5 na svezeni je super, ale zas 2,0 nebejvaj tak olitany, jak ty 2,5, malovalce sou kapitola sama pro sebe, m40 je narocnejsi na udrzbu-vetsine cvakaji vacky/hydra, ale zas dneska se vali dily na kazdym rohu za dekuju, iso-devet z deseti je uz mrtvy, a m 10 ve ctyrvalci-obdoba sestivalcovy m 20, neskutecnej motor ohledne vydrze a nenarocnosti, ale zas proste konstrukcne starsi-slabsi, ale ja jako svy bawo mel plastaka kupe m10 1,8 a vyblbnul sem se s nim az az, zalezi jestli chces auto na masirovani a nebo na praci-zas za lepsi penize a udelat si to podle sebe, bacha at nekoupis nejakou navonenou bidu a pak si nerval vlasy, jinak na foru se toho ohledne motoru, spotreby a zivotnosti probiralo dost, tak se vecer zavri k netu a HLEDEJ :lol:
co by jsi taky od 17ti leteho kluka chtel? (: taky jsem koukal nejdriv na 1.8 plastaky, a potom ty 2.0.. myslim si ze to auto mi stejne dlouho nevydrzi, chci se v nem jen naucit lip jezdit, za rok, dva bych sel asi zase do neceho jineho jestli to vsechno klapne.. kazdopadne mi jde jen o to jakou motorizaci by jste doporucili vy.. pro rallyoveho, vyjeveneho, zavodniho blazna nebo "debila"? (:

Dzitro

Příspěvek od Dzitro » 17. 10. 2010 20:02

maca píše:cumim jak clovek se 4 prispevkama zere hlasky od cloveka s 35, ja uz nejaky to bawo mela pokud ti bude 18, tak zacni malym obsahem ver, ze bawo musis umet ovladat ty a ne ono tebe! nebo kup tu 2,5 a do mesice se tu bude probirat, jkestli zas nekdo z fora neomotal bawo kolem sloupu....zalezi co od auta ocekavas, na co ho chces pouzit samozrejme i jak jses zrucnej, pac ty nase stary verky uz potrebujou nejakou tu udrzbu a nez se vysypat ze vsech penez a pak nemit na provoz...jdi do nejakyho slusnyho stavu, motorizace je vicemene jedno, vsechno zere stejne, ale v dnesni dobe uz bych koukal po stavu a mozna i vybave.....2,5 na svezeni je super, ale zas 2,0 nebejvaj tak olitany, jak ty 2,5, malovalce sou kapitola sama pro sebe, m40 je narocnejsi na udrzbu-vetsine cvakaji vacky/hydra, ale zas dneska se vali dily na kazdym rohu za dekuju, iso-devet z deseti je uz mrtvy, a m 10 ve ctyrvalci-obdoba sestivalcovy m 20, neskutecnej motor ohledne vydrze a nenarocnosti, ale zas proste konstrukcne starsi-slabsi, ale ja jako svy bawo mel plastaka kupe m10 1,8 a vyblbnul sem se s nim az az, zalezi jestli chces auto na masirovani a nebo na praci-zas za lepsi penize a udelat si to podle sebe, bacha at nekoupis nejakou navonenou bidu a pak si nerval vlasy, jinak na foru se toho ohledne motoru, spotreby a zivotnosti probiralo dost, tak se vecer zavri k netu a HLEDEJ :lol:
co by jsi taky od 17ti leteho kluka chtel? (: taky jsem koukal nejdriv na 1.8 plastaky, a potom ty 2.0.. myslim si ze to auto mi stejne dlouho nevydrzi, chci se v nem jen naucit lip jezdit, za rok, dva bych sel asi zase do neceho jineho jestli to vsechno klapne.. kazdopadne mi jde jen o to jakou motorizaci by jste doporucili vy.. pro rallyoveho, vyjeveneho, zavodniho blazna nebo "debila"? (:

Lucky

Příspěvek od Lucky » 17. 10. 2010 20:03

maca píše:cumim jak clovek se 4 prispevkama zere hlasky od cloveka s 35
neznamena ze kdyz mam 35 prispevku ze o tom nic nevim nebo sem snad napsal neco co neni pravda? ja mu rikal ze 16ka mu bude stacit.....je jasny ze nevim vsechno a TY o bmw vis mnohem vic ale to je jedno ja to resit nebudu

EDIT: ted mam E36 tak proto sem moc nechodim :P

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 17. 10. 2010 20:05

ja si myslim at si mladej zkusi poradnej kocar me ste taky na zacatk rikaly ze to hned nekam poslu a nakonec nic muhehe a drifter ze me vyrostl pekelnej a to sem zacinals 1,8 M10 a dodneska michalM3 si urco pamatuje tu vracecku kdyz se jede od kruhaku od ikei na spojku a jel sem ji bokem s M10 rikal ze se bal ale ja taky hehe jdi do toho na plny koule aspon se ukaze jestli to mas v ruce a kdyz ne aspon dostanes pres prsty a nebudes to uz delat :twisted: :lol:
520i E34 M50 pekne autoObrázek Obrázek
cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

Dzitro

Příspěvek od Dzitro » 17. 10. 2010 20:08

Night.chimera píše:ja si myslim at si mladej zkusi poradnej kocar me ste taky na zacatk rikaly ze to hned nekam poslu a nakonec nic muhehe a drifter ze me vyrostl pekelnej a to sem zacinals 1,8 M10 a dodneska michalM3 si urco pamatuje tu vracecku kdyz se jede od kruhaku od ikei na spojku a jel sem ji bokem s M10 rikal ze se bal ale ja taky hehe jdi do toho na plny koule aspon se ukaze jestli to mas v ruce a kdyz ne aspon dostanes pres prsty a nebudes to uz delat :twisted: :lol:
to je slovo! :D tak jsem to presne chtel, kezby takovej nazor mel tatinek :D bohuzel ten se nemuze vzivote dozvedet ze na bavora budou minimalne dve sady kol :D ale to je uz vedlejsi.. ono to jde i s 1.8kou ne? nepocitam sucho, to s tim zas takove kraviny delat nebudu.. ale i tak proste, se chci naucit poradne ridit, a obcas nejakej ten driftiiik, odbocenicko, nebo tak no :D

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 17. 10. 2010 20:11

pockej nerikal si ze mas zkusenosti z rally tak t uz asi ridit umis ne???

s 1,8 to jde i na suchu ale musis mit sjety gumy poradne

Dzitro

Příspěvek od Dzitro » 17. 10. 2010 20:13

Night.chimera píše:pockej nerikal si ze mas zkusenosti z rally tak t uz asi ridit umis ne???

s 1,8 to jde i na suchu ale musis mit sjety gumy poradne
bracha jezdi, ja jsem se svezl jen parkrat, jinak ridit noramlne umim, ale jde o zkusenosti.. kazdopadne i ze 130 se da delat pekny divadlo (: nechci zase tak kurvit spojku, takze si to necham na mokro, nebo sniiih :D

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 17. 10. 2010 20:19

hlavne si to nech nekam kde je hodne placu a trenuj utrhovani aby jsi vedel presne co a jak kdyz se ti to neutrhne tak znicis rafek a kdyz se ti to utrhne moc znicis toho vice doporucuju nejdriv to zkouset na dvojku tak v 40km/h na mokru sucho nevim vzdycky sem toho mel plny ruce

fakt to hlavne zkousej na nejakym velkym place ja to teda trenoval i na prazdny silnici ale kdyz vidim jakej ses expert jako ja asi tak kdyz sem zacinal zkus parkoviste u nakupaku idealni ja to zkousel na strahove a pak uz vesele do provozu ale pozor nesmis zabit nikoho ani sebe to mi tady rikaly vsichni ze nekoho zabiju v provozu a co bys rekl vubec nic hehe ale ja mel treba kliku i mozna talent par krizovek sem odvratil vcasnou reakci kontra a srovnat a klidek hihi

vlastne co ti to radim vzdyt v provozu se to nedela prece zapomen na to hehe :twisted:

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 17. 10. 2010 20:20

na spojku kasli kdyz chces zabavu musis za ni zaplatit dneska uz je spojka za babku ja ji mel tenkrat za 10tis.

Dzitro

Příspěvek od Dzitro » 17. 10. 2010 20:27

Night.chimera píše:hlavne si to nech nekam kde je hodne placu a trenuj utrhovani aby jsi vedel presne co a jak kdyz se ti to neutrhne tak znicis rafek a kdyz se ti to utrhne moc znicis toho vice doporucuju nejdriv to zkouset na dvojku tak v 40km/h na mokru sucho nevim vzdycky sem toho mel plny ruce

fakt to hlavne zkousej na nejakym velkym place ja to teda trenoval i na prazdny silnici ale kdyz vidim jakej ses expert jako ja asi tak kdyz sem zacinal zkus parkoviste u nakupaku idealni ja to zkousel na strahove a pak uz vesele do provozu ale pozor nesmis zabit nikoho ani sebe to mi tady rikaly vsichni ze nekoho zabiju v provozu a co bys rekl vubec nic hehe ale ja mel treba kliku i mozna talent par krizovek sem odvratil vcasnou reakci kontra a srovnat a klidek hihi

vlastne co ti to radim vzdyt v provozu se to nedela prece zapomen na to hehe :twisted:
vpohodeee, ty jsi jak muj bracha, mel bavoraka, v kombajnu 330d tu nejsilnejsi verzi, jedem v zime, kazdou zatacku dverma napred.. a nakonci asi po 50km mi oznami, ze nechce abych takhle jezdil D:D:D to je fakt parada toto! :D:D uvidime jak to pujde, pociotam s tim ze nejdriv se to budu ucit tady u nas na plackach (: treba to pujde lip nez jsem si myslel.. ale uvidime.. 130 tancovala pekne na to jak se to houpalo :D tak se to dalo i ridit :D uvidme co bude delat bavor (: v brachovejch rukou je to nezkrotna zbran! :D teorii mam vyhotovenou na jednicku, tedka to chce jne prevezt do praxe :D

Petulka

...

Příspěvek od Petulka » 17. 10. 2010 20:31

ty vole, to je debata :D to je nejakej fake ne nebo parodie? teda panove, lucky asi par let v mnichove kompletoval motory a dzetro nebo jak se jmenuje sam stavel nordschleife ne. a m20b25 ktera zere 8 litru bych chtel videt.. to tak mozna na tempomat v 80 km/h a este z kopce (pokud do me nekdo zacne sypat, ze mimo mesto jo, tak beru v potaz kombinovanou) a dzetro kasli na nejakou dvaapul. v 18 s notnyma zkusenostma z rally bych sel do m3, ale aby ti to nebylo brzo malo :twisted:
e30 327i Z4.45 touring

"Nemusime se bat tech, co nic nevedi, ale tech, co si mysli, ze vedi vsechno!" (asi gerhard schroder)

Zamčeno