for Marty87: a je nakej rozdil- vykonove? takze 523i nebrat, jak je to s vybavou- jen Social Edition?? asi 525i pac pojisteni bude stejny tak jako tak

Dik za radu, ale zustanu raci u 525i, 535i by me sezralo a kdyz V8 tak 540i nebo M5-ale to asi ne. Stejne dikAlbert píše:Mám 523i a na normální ježdění stačí, nějakej rychlík to sice není, ale mrtvola taky ne. Dlouhodobej průměr mám 8.4l/100km, nejmíň co se mi zatím povedlo bylo 7.6l/100km (celou dobu klimatizace).
Ale 528i asi bude o chlup lepší volba, ani 535i bych se nebál.
a kolik ti zere na benzin a na LPG l/100Km, a s tou spotrebou vim kamos ma 325i E30 ktera jede nadherne zni nadherne (Magnaflow) ale dan za krasu si vybira spotrebou, je to schopny zrat 20l pri radeni, nebo pri sportovnejsi jizde za mestem. dik za odpovedKuaJa píše:tak ono jde o to, že auto po FL bude o něco dražší a možná teoreticky budou dražší i opravy. Myslím, že bys měl zvážit hlavně pořizovací cenu - a kdyz na to budes mit, tak bych kupoval to nejnovější co můžeš.
jinak bacha, ale ono jsou to bumbrdlíci všechno - abys nečekal, že 523i bude jezdit za 7 litrů
Já tu 528i mám v automatu a jsem spokojenej, ale spotřebu jsem nakonec vyřešil přestavbou na LPG.