on tu hondu neuměl používat?petas.kejdz píše:ve čtvrtek když jsem jel z práce tak se za mě pověsil jeden cápek s hondou crx 1,6 a já v bmw e30 M40 1,6 tak jsme se navzájem vyprovokovali a jeli jsme oba dva dle mého tacha +-200km/h.

on tu hondu neuměl používat?petas.kejdz píše:ve čtvrtek když jsem jel z práce tak se za mě pověsil jeden cápek s hondou crx 1,6 a já v bmw e30 M40 1,6 tak jsme se navzájem vyprovokovali a jeli jsme oba dva dle mého tacha +-200km/h.

asi ne nevím ale pak me pomalu předjel a pokračoval dál, já už sjížděl do bolky.jajic píše:on tu hondu neuměl používat?petas.kejdz píše:ve čtvrtek když jsem jel z práce tak se za mě pověsil jeden cápek s hondou crx 1,6 a já v bmw e30 M40 1,6 tak jsme se navzájem vyprovokovali a jeli jsme oba dva dle mého tacha +-200km/h.
 , jinak dalnice max 240 dle tacho. E30 320i dalnice 210 dle tacho
 , jinak dalnice max 240 dle tacho. E30 320i dalnice 210 dle tacho
 .
 . 

http://www.youtube.com/watch?v=yej1QPFs ... re=related
   http://www.youtube.com/watch?v=yej1QPFs ... re=related došlapl jsem tu moji 24letou krasku
 došlapl jsem tu moji 24letou krasku  dotočil 4 do 240 řadim 5 a nekde mezi tou 4, 5 LEx jakoby zastavil a ja a moje Mery
 dotočil 4 do 240 řadim 5 a nekde mezi tou 4, 5 LEx jakoby zastavil a ja a moje Mery  dotačime tacho 260 minutu ji držim co da v tu chvili se proste všechno zastavi a sem jen ja a moje Mery,ona ma totiž pod kapotou motor z 3.5 CSi
  dotačime tacho 260 minutu ji držim co da v tu chvili se proste všechno zastavi a sem jen ja a moje Mery,ona ma totiž pod kapotou motor z 3.5 CSi   v obci jezdim 52 Zdarec
  v obci jezdim 52 Zdarec 
 ,ale od těch stošedesati to trvá než se do škyta ku 200km/h
  ,ale od těch stošedesati to trvá než se do škyta ku 200km/h  já mám Bmw E30 325Eta 6hrnek tj 95Kw 129koní pod kapotou a zkoušel jsem max po rovincce a 200km/h zvladne v poho,ale trvá než se k ní dostanu:-(,a možná by zvladla i víc,jenže ja musel brzdit bo tam byla zatačka do prava s dulkem nějakym a jelikož,jak bych to doto najel ve 200 bych se mi prdel nazzvedla a rozsekal bych se na cucky:-(, nu co je to už stará babička r.v 85 sice newím co to je za typ motoru myslím M20atd....
  já mám Bmw E30 325Eta 6hrnek tj 95Kw 129koní pod kapotou a zkoušel jsem max po rovincce a 200km/h zvladne v poho,ale trvá než se k ní dostanu:-(,a možná by zvladla i víc,jenže ja musel brzdit bo tam byla zatačka do prava s dulkem nějakym a jelikož,jak bych to doto najel ve 200 bych se mi prdel nazzvedla a rozsekal bych se na cucky:-(, nu co je to už stará babička r.v 85 sice newím co to je za typ motoru myslím M20atd.... jinač točí mě do 5tís.otáček a paotm to vypina omezovač:-( hojtě všem co maj radi Bmw e30 a co milují zadní nahon xD xD
 jinač točí mě do 5tís.otáček a paotm to vypina omezovač:-( hojtě všem co maj radi Bmw e30 a co milují zadní nahon xD xD