INDIVIDUÁLNÍ KOBERECKY !!

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
hobborg

Příspěvek od hobborg » 03. 05. 2006 13:25

Fizl píše:
hobborg píše:ja bych chtel taky sadu.
a klidne se spokojim s vetsinou takze kdyz tam bude klidne e30 bo cokoliv jinyho.. jen bych chtel ten koberec u ridice nejakej poradnej aby se hnedka neprosoupal:)
myslim si ze bude lepsi to objednat spolecne urcite to bude levnejsi nez kazdy zvlast...at uz treba jen na spolecne dobirce :wink:
No s tou dobírkou nevím nevím když jsme každý z jiného kraje republiky a čekat na sraz se mi nezdá nejlepší, protože ten na kterého dobírky příjde v tom bude mít utopené peníze a kdyby jsme mu peníze poslali na účet mohl by vzniknout chaoz. Ale možná se půjde domluvit tak, že to hromadně objednáme (pokud bude nějaká sleva a shodnem se na logu) a rozešlou nám to po jednotlivcích.
klidne takle jak to rikas protoze je preci v jejich zajmu udelat vic stejnych kusu nez kazdymu znas nejakou trosicku jinaci..bo tak...
Naposledy upravil(a) hobborg dne 04. 05. 2006 10:36, celkem upraveno 1 x.
BMW 318i lost R1150R
coupe
M40

hobborg

Příspěvek od hobborg » 03. 05. 2006 13:26

jeeee ja sem az tedka objevil ze oni sou tady z moravy....takze ja bych to klidne zaridil....jen bych potreboval od nekoho ty origo koberce pucit a pak udelat navrh jak udelat ty novy a zajedu to tam klidne objednat....

jesi je teda zajem...klidne vam to pak nejak rozposlu.
BMW 318i lost R1150R
coupe
M40

Víťa
sponzor E30.cz

Příspěvek od Víťa » 05. 05. 2006 09:40

Tak bude se dělat něco hromadného nebo to bude individuál??? :wink:
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music

duska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duska » 05. 05. 2006 09:43

pokud hromadne, hlasim se
diky
Pravidelný sponzor zlínské policie Obrázek

hobborg

Příspěvek od hobborg » 05. 05. 2006 10:02

uz sem jim psal... este nemam odpoved ale ja to klidne zaridim...jen nevim jesi nebudou potrebovat origo koberece na strih...

no a jinak bych navrhoval aby si kazdej napsal jaky typ auta a co tam chce napsany...ja to vyzjistim...
ale asi bych byl pro jednotny napis "e30" a to jen jako vysivku (mozna ten chromovy znak...otazka je jaka barva (myslel sem na sedou bo cernou se stribrnym obsitim)
BMW 318i lost R1150R
coupe
M40

Víťa
sponzor E30.cz

Příspěvek od Víťa » 05. 05. 2006 10:28

hobborg píše:uz sem jim psal... este nemam odpoved ale ja to klidne zaridim...jen nevim jesi nebudou potrebovat origo koberece na strih...

no a jinak bych navrhoval aby si kazdej napsal jaky typ auta a co tam chce napsany...ja to vyzjistim...
ale asi bych byl pro jednotny napis "e30" a to jen jako vysivku (mozna ten chromovy znak...otazka je jaka barva (myslel sem na sedou bo cernou se stribrnym obsitim)
No jak nad tím tak přemýšlím, tak dát dokupy něco hromadného bude celkem problém:
1. najde se dost lidí co budou chtít barevné koberce (červené, modré atd). Já chci osobně černé jak psal Zdrahy
2. každému se líbí jiné obšití, někdo ho bude chtít mít v barvě koberce někdo ne
3. materiál a nápis loga dle vkusu každého soudruha :lol:
4. kabriolety mají jiné koberce

Sečteno podtrženo nevím jestli se v názorech a hromadnou objednávku shodnem + zatím se mi zdá že je celkem málo zájemců a nevíme jestli nám vůbec nějakou hromadnou slevu dají, která by stála za to :roll:
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music

hobborg

Příspěvek od hobborg » 05. 05. 2006 20:39

Fizl píše:
hobborg píše:uz sem jim psal... este nemam odpoved ale ja to klidne zaridim...jen nevim jesi nebudou potrebovat origo koberece na strih...

No jak nad tím tak přemýšlím, tak dát dokupy něco hromadného bude celkem problém:
1. najde se dost lidí co budou chtít barevné koberce (červené, modré atd). Já chci osobně černé jak psal Zdrahy
2. každému se líbí jiné obšití, někdo ho bude chtít mít v barvě koberce někdo ne

Sečteno podtrženo nevím jestli se v názorech a hromadnou objednávku shodnem + zatím se mi zdá že je celkem málo zájemců a nevíme jestli nám vůbec nějakou hromadnou slevu dají, která by stála za to :roll:
jojo mas pravdu ... ale myslim si ze jde nejvic o tvar ... ale pokud neni zajem tak to delat nemusime ... necham si udelat jen pro sebe je to skoda
BMW 318i lost R1150R
coupe
M40

Víťa
sponzor E30.cz

Příspěvek od Víťa » 06. 05. 2006 06:11

hobborg píše:
Fizl píše:

jojo mas pravdu ... ale myslim si ze jde nejvic o tvar ... ale pokud neni zajem tak to delat nemusime ... necham si udelat jen pro sebe je to skoda
Pokud to teda nebude hromadné, jako že to tak vůbec nevypadá, tak si je taky nechám udělat pro sebe a spojím to i s potahama :wink:

Rotten

Příspěvek od Rotten » 16. 05. 2006 12:21

Tak jsem tam psal tohle:
Dobrý den,
mám zájem o sadu autokoberců, rozhoduji se mezi dvěma typy provedení,
bohužel na internetu nemáte bližší informace o výrobcích, cenách, způsobech
zaslání atd.
jedná se mi o sadu na tento automobil: BMW 325e, typ E30, r.v.1985, sedan -
4dvéřový. Prosím o tyto informace:
1. Cena provedení ASTRAN ČERNÝ
2. Cena provedení V8 ČERNÁ
3. Jsou tyto koberce přímo pro model BMW E30 nebo jsou univerzální?
4. Jaký poplatek účtujete za poslání českou poštou?

A odpověděli mi tohle:Dobrý den.
Vážený pane Rotte, bohužel Vám musím sdělit, že střih na autokoberce na BMW
modelový rok 1985 nemáme. Autokoberce Vám však můžeme vyrobit podle Vámi
zaslaného střihu. Cena v provedení Astran černý je 387,- Kč a v provedení V8
černá 606,- Kč. Poštovné a balné účtujeme 100,- Kč. Ceny jsou uvedeny bez
DPH. Platba probíhá tak, že po obdržení objednávky Vám pošleme
proformafakturu a po jejím zaplacení je zadán autokoberec do výroby. Poté
Vám jej zašleme poštou.
S přáním hezkého dne
J. Navrátil
AZ Auto design s.r.o.

Takze ja ty origose zmerim, udelam nakres a hodim ho na web abyste si je pripadne mohli taky objednat. Cena mi prijde hodne solidni.

hobborg

Příspěvek od hobborg » 16. 05. 2006 15:46

no a ja jsem zjistil to ze stejne nedavaji slevu i kdyz by to byla vetsi objednavka...tu davaji jen obchodum a firmam....
jinak cena je solidni ale aby ste nebyli sklamani je to dosti tenky material!!! urcite tenci nez ty origo.!! ta drazsi jsou mozna o neco tlustejsi ale ne asi o moc.

jinak za nakres budu rad:)) :wink:
BMW 318i lost R1150R
coupe
M40

EXE

Příspěvek od EXE » 17. 05. 2006 09:44

Od Az auto jsem si nechal delat koberce s flockem d oe34 a v poho.cena komplet byla asi 800,ale zpracovani super,bylo to i s cudlikama na uchyceni,ale hlavne jsem byl nadseny z jejich prijemnwho jednani... :wink:

Slid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slid » 18. 05. 2006 15:53

Ja bych chtel taky koberecky predni a zadni na E36 pouze bezove bez log a serepeticek okolo.Tak poslu tam taky email a pozeptam se.
BMW E36 318TDS Cosmosschwarz metallic
Obrázek

Slid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slid » 19. 05. 2006 11:03

Tak už mi odpověděli a za tu cenu to je nádhera :D
Za 445,- Kč. Poštovné a balné 100,. Kč. a jedná se o koberce
přesné na mé vozidlo.
BMW E36 318TDS Cosmosschwarz metallic
Obrázek

davidekk

Příspěvek od davidekk » 07. 04. 2010 11:01

ahoj, zkoušeli jste už někdo tento potisk autokoberců u vopi.cz? Chtěl bych si tam nalepit svoje jméno nebo logo ale nevím jestli se to nesmyje nebo jinak neznehodnotí :-D

LuKyss

Příspěvek od LuKyss » 05. 05. 2010 11:18

Tak se taky hlásím ke spokojeným zákazníkům azauto.cz. Objednávku koberců na e36 sedan jsem podal přes formulář na jejich stránkách, vyřízení bylo rychlé (od objednání po doručení uplynulo 8 dní). Cena za moje koberce byla 544,80Kč vč. přepravného PPL. Vše bez chybičky, jen jsem čekal že béžová bude světlejší.

Obrázek

Více fotek naleznete u mě v odkazu viewtopic,p,646389.html#646389

Odpovědět