Pozná někdo svůj motor?
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Muj neni, chybi mu dva valce 

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
						323ti stock condition
- 
				Venca.
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Nesmysl nema cenu zkouset, je to proste nesmysl.Venca. píše:Mě zajímá nějaká ta provozní zkušenost s tím nesmyslem za cca 8000,-, co má foukat do sání.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
						323ti stock condition
- 
				Venca.
To si myslím taky.Francis píše:Nesmysl nema cenu zkouset, je to proste nesmysl.Venca. píše:Mě zajímá nějaká ta provozní zkušenost s tím nesmyslem za cca 8000,-, co má foukat do sání.
Mě jde o to, jestli to spíš neškodí a nesnižuje výkon třeba při nějakých změnách režimu.
Taky by mi zajímala wattáž toho motůrku.
Dovozce o tom samozřejmě nic neuvádí.
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Strc si tam ventilator ze zdroje PC a uvidis  Radsi dej jeste sitko jako maji MAF senzory aby motor "nevdechl" treba rotor ventilatoru nebo jine soucastky.
  Radsi dej jeste sitko jako maji MAF senzory aby motor "nevdechl" treba rotor ventilatoru nebo jine soucastky.

Radsi dej jeste sitko jako maji MAF senzory aby motor "nevdechl" treba rotor ventilatoru nebo jine soucastky.
  Radsi dej jeste sitko jako maji MAF senzory aby motor "nevdechl" treba rotor ventilatoru nebo jine soucastky.328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
						323ti stock condition
- 
				Joe Hitman
No moc se mi to nezdá
Myslím, že na stříkačku se to dát nedá, musel bys mít karbec a brutální ventilátor a pokud možno několik, spíš by jsi to tim pěkně rozhodil. Turbo efekt to však mít stejně nebude protože tlak se ti nezmění. U karbecu by to snad mohlo mít efekt lepšího promíchání benzínu se vzduchem, ale mezi náma žádnej velkej efekt bych si od toho nesliboval. Mimochodem si to můžeš vyzkoušet koupit větrák k procíku tak za 200kč ten je na 12V a propojit to přes spínač na baterku a ještě bych tam dal poťák na řízení otáček (fantazii se meze nekladou) Toď vše

- 
				Venca.

kdyz tady ho ma
  kdyz tady ho ma   za hubicku a montaz hodinku?
  za hubicku a montaz hodinku?