pripadne me ze dokud je motor studenej tak do 5 minut po nastartovani ze tahne a jede lip odspodu..se dotknu trochu plynu a to krasne a silne zabere a kdyz je teplej tak me to tak nepride.. nebo se mi to jen zda?ze si treba psychika zvykne na tu akceleraci?
studenej motor
studenej motor
muze to tak byt?
pripadne me ze dokud je motor studenej tak do 5 minut po nastartovani ze tahne a jede lip odspodu..se dotknu trochu plynu a to krasne a silne zabere a kdyz je teplej tak me to tak nepride.. nebo se mi to jen zda?ze si treba psychika zvykne na tu akceleraci?
----------------------:)
tak sem to vyresil 
v sani vzduchu je klapka ktera bud pousti studenej nebo teplej vzduch a mozna kdysi byla nak automatizovana bohuzel ted uz se da nastavit pouze manualne tak je dana na studenej vzduch z okoli..a taky me došlo ze to ze zacatku jede lip protoze to jede na sitič tak aci tak
v sani vzduchu je klapka ktera bud pousti studenej nebo teplej vzduch a mozna kdysi byla nak automatizovana bohuzel ted uz se da nastavit pouze manualne tak je dana na studenej vzduch z okoli..a taky me došlo ze to ze zacatku jede lip protoze to jede na sitič tak aci tak
----------------------:)
-
Návštěvník
ja ho mam asi tiez nekompletny, len neviem co mi tam chyba, kde najdem v ETK tie zaklopky za svetlami? z telesa vzduchoveho filtra mi ide taka plastova rura, oznacena v ETK ako "Intake Manifold", ta sa ale volne hybe a pretaca tym koncom, ktory ma koncit pred chladicom. [/img]ondra_m píše:Přesně tak se mi projevoval nekompletní sací trakt (záklopky za světly a propoj mezi nimi.). A úplně stejně konickej filtr, bez odstínění.
nebol som prihlaseny, a je to M30 motor v E32Anonymous píše:ja ho mam asi tiez nekompletny, len neviem co mi tam chyba, kde najdem v ETK tie zaklopky za svetlami? z telesa vzduchoveho filtra mi ide taka plastova rura, oznacena v ETK ako "Intake Manifold", ta sa ale volne hybe a pretaca tym koncom, ktory ma koncit pred chladicom.ondra_m píše:Přesně tak se mi projevoval nekompletní sací trakt (záklopky za světly a propoj mezi nimi.). A úplně stejně konickej filtr, bez odstínění.
E32 730i '92