nestabilní pérování - řešní?? sportovní podvozek? E36

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Zamčeno
Gant

nestabilní pérování - řešní?? sportovní podvozek? E36

Příspěvek od Gant » 31. 10. 2009 16:09

Dobrej den všem! dlouho jsem na této stránce nebyl, ale vždycky jsem se tu dozvěděl plno užitečných informací! Mám bramboráka E36 316i ale nejsem spokojenej s podvozkem vzadu! tlumiče mám téměř nové, pružiny vzadu jsem měl také nové!( vrátil jsem staré) 1000 za jedno péro! Při jízdě jen třeba na trochu nerovné silnici se mi auto začné vzadu kolébat z jenoho zaního kola na druhé! není to až zas tak strašné, ale myslím že bych si mohl jízdu vychutnat! Takle to moc příjemné není! Zajímá mě jestli je problém jen v pružinách, zda se mi vyplatí sportovní péra??? když jsem měl v zadu nové pružiny( seriové) tak jsem měl zadek dost vysoko ale to houpání bylo téměř stejné jako teď, když jsem vrátil staré pružiny! Prostě si nemůžu jízu, třeba v zatáčkách tolik užít! Vyřešil by mi to sportovní podvozek? stačily by jenom pružiny? Nebo můžou být takle značně opotřebené silenbloky v ramenou zadní nápravy?? Nikomu kdo bávko nemá už něvěřím( ty sériové pružiny jsem totiž koupil na radu v servisu, stály 1000kč jedna a spokojený jsem nebyl!) proto píšu vám a děkuju za radu! Motorově mi jezdí E36 pěkně, i v tich zatáčkách drží, ale když nemám auto plně naložené , tak se houpe no! předek mám těžkej, ale zadek je lehkej! takže na nedokonalé silnici při změnách úhlů vozovky, zadní kola dosti pérují! jak se jedno kolo podle vozovky ztlumí a pak zase vyrovná- vznikne reakce nadlechčení hned druhého kola a při vyrovnání obou kol do stejného stavu, vzniknou ony kolébavé pohyby! Nedokážu to popsat lépe :-)) takže uvažuju o sportovních pérech a to bych je samozřejmě dal i do předu! o značkách výtobců zatím nic moc nevím... děkuju za každou radu
BMW E36

Gant

Příspěvek od Gant » 31. 10. 2009 16:11

omlouvám se za chyby v pravopisu, teď jsem si jich všiml :oops:
BMW E36

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 31. 10. 2009 16:17

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Zamčeno