"Sběratelská hodnota" se může vyvíjet dost nečekaně...Za pár desítek let (kdo si počká

) bude možná víc zachovalých M3 než 324d, protože tu každej hodí do šrotu jako že není zajímavá...
A vlastní zkušenost: na přerodu 20 let starýho auta v zachovalý "youngtimer" pracuju už přes rok a je to dost záběr, jak na počet odpracovaných hodin, tak na investice.
I u auta které vypadá dost hezky, je udržované a myslíš si, že ho znáš by se jeden z těch překvapení poblil, když pod to vleze a začne zkoumat. A nějaká renovace nemá podle mě smysl, když se neudělá pořádně. Takže spoustu věcí, které z auta sundáš pak kupuješ nové, protože to prostě už není ono a je ti líto vlastní práce, abys tam dával zpět načlý díly. U auta který má málo najeto toho bude míň, ale spousta věcí odejde stářím i tak.
Karoserie a rez, to je něco. Nevěřím, že existuje tříca bez koroze, pokud to není vůz který jezdil jen v létě a ještě jen když bylo sucho, nebo není již po renovaci.
Že vypadá spodek dobře, na pohled nikde nic ani nikam neteče? Taky jsem si to myslel...Jak je to chycený někde, je dost pravděpodobné, že toho bude mnohem víc, všude možně. Všechny ty ochranné nástřiky a zátěry drží dobře, taky vypadají že nic, ale stačí mikrotrhlinka (stářím to samo praskne) a pod nimi bují rez.
Tříca má svá známá místa, kam je třeba se dívat, ale překvapení se může konat na každém styku plechů či nosníků a všude, kde je navařen nějaký držák nebo závit. Když jsem to procházel a pořád objevoval něco nového, nakonec jsem oškrabal celý spodek a po odrezení a vyvaření jde nový nástřik ochrannou hmotou. Děr bylo na můj vkus dost a povrchově orezlá místa která jsem zachytil ještě včas a zachránil ani nepočítám. Jo, původně jsem chtěl dělat jen malou opravu
Tak doufám že jsem tě neodradil, prostě si rozmysli, co a proč s tím chceš dělat. Každopádně držím palce.