před 3mi lety jsem lacino koupil stříbrnýho plasta320,rv 90.auto to bylo sešlý ,shnilý,ale se skvělym motorem a hlavně na papírech.nechal sem udělat stk,a začal se poohlížet po karoserii,což se mi brzo povedlo u dovozce z pohraničí,kterej mi za 12000 dovezl z reichu až k baráku celkem vonavou červenou káru ,rv 89,s origo 15pavučinama,ale skoro mrtvym motorem.přehodili sme motor a lepší věci z vraku do červenýho,taky výrobní štítek,na evidenci jenom změnu barvy,a vesele jezdil .spektrum rad jak dál s legalizací se lišilo člověk od člověka.od rad jezdit a srát na to až po nákladné řízení s přestavbou u bmw.
samozřejmě sem z lenosti zvolil plán a ,"nějak to dopadne".
utekly dva roky a nastal čas nové stk,což s jinym vin kodem nejde,že.
zašel sem na evidenčku,kde k mému velkému překvapení mi technik sdělil,že pokud se shoduje prvních 8 čísel win kodu,nemusí se do bmw/p.STEHLÍK ZA 2500./ pro potvrzení o shodnosti karoserie,která se bere jako n.díl.auto ani nechtěl vidět ,poslal mě do servisu,kde mi dost diletantsky překlepali za 300kč winko,druhý den zase evidenčka,zase bez kontroly,za padesátkový kolek zápis do tp a HOTOVO!!!!!!!!
PRO TY Z NÁS ,CO PAMATUJOU DEVADESÁTÝ LÉTA A NEKONEČNÝ FRONTY NA DOPRAVKÁCH,OBSTRUKCE A ŮPLATKY PŘI ČEMKOLIV NEUVĚŘITELNÝ POKROK
pro PROFESIONÁLY ASI DNES BĚŽNÉ

e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,