elektronické dálniční známky
- marlin
- Kontaktovat uživatele:
Co se týká okruhů, tak když to srovnám s GB nebo Japan, tak tady jsme malinko někde jinde, což je škoda. Prostě by to chtělo už jenom veřejně přístupné za nějaký malý pakatel. A ne jak tady píše Iwan, Most na 75 minut za 12 - 15 tisíc....
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
- MarfyE34
Tak to každopádně!!! Myslim že plno mladejch závodníků
by se rádo vyblblo na okruhu a ne v provozu!!! Jak já bych se třeba jel projet na polygon v Mostě a vyzkoušet si jaké to je zjistit že umím na mokru úplné hovno
jo není problém tam zajet, ale kurňa ta cena mne dosti zatěžuje.
Ale dost zasírání tématu DÁLNIČNÍCH JEDNOTEK

Ale dost zasírání tématu DÁLNIČNÍCH JEDNOTEK
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ti, co tu brečí, že okruh je drahý - v Mostě i v Brně jsou hodiny pro veřejnost, kdy to stojí pár stovek. Jasně, ono to svezení není jen cena za okruh, ale i gumy, brzdy, palivo, atd..., proto ta cena roste.
A to jsou položky, které nikdo neproplatí. Takže řev, že to není u nás dostupné jsou jen kecy a výmluvy. Dobře to bylo vidět, když se jezdilo na okruhy od e30.cz - ti pseudozávodníci, co nejvíc řvali nikdy nepřijeli, i když to stálo 500,- za den
A to jsou položky, které nikdo neproplatí. Takže řev, že to není u nás dostupné jsou jen kecy a výmluvy. Dobře to bylo vidět, když se jezdilo na okruhy od e30.cz - ti pseudozávodníci, co nejvíc řvali nikdy nepřijeli, i když to stálo 500,- za den

- marlin
- Kontaktovat uživatele:
Za 500 na den bych jel. Takhle sem byl i v Sosně. Sic, hodiny pro veřejnost jsou pekné, ale jak dlouho trvají že? Chtělo by to třeba okruh na půl dne, ať to má nějaký smysl.
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť to zorganizuj, co ti brání ? Zamluv a zazálohuj ze svého okruh, dej sem inzerát, zvýrazníme ho a můžeš se modlit, aby se to obsadilo. Jako všichni, kdo někdy takový den na okruhu organizovali.marlin píše:Za 500 na den bych jel. Takhle sem byl i v Sosně. Sic, hodiny pro veřejnost jsou pekné, ale jak dlouho trvají že? Chtělo by to třeba okruh na půl dne, ať to má nějaký smysl.
Tyhle řeči typu " mělo by se ", " chtělo by to " a " proč se neudělá ", to fakt miluju ...
- matal
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
DanTD má pravdu, křiklounů je všude dost..
Osobně nevím, co bych celý den na okruhu jezdil, tam kára, aspoň v Brně, dostává dost zabrat, volný jízdy jsou 25min-500kč, a za tu dobu toho máš plný kecky a o autě nemluvě, za tu dobu ujedeš 5-6 kol a to ůplně stačí..
Osobně nevím, co bych celý den na okruhu jezdil, tam kára, aspoň v Brně, dostává dost zabrat, volný jízdy jsou 25min-500kč, a za tu dobu toho máš plný kecky a o autě nemluvě, za tu dobu ujedeš 5-6 kol a to ůplně stačí..

=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz