svíčky ( NGK )

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Zamčeno
Kony

svíčky ( NGK )

Příspěvek od Kony » 29. 09. 2009 15:16

Zdravím, zkoušel jsem poměrně dost hledat a i přesto že si myslim že sem tu o tom kdysi viděl nejeden topic tak sem to prostě nenašel. Závěrem mého snažení je, že funkce hledat je k ho.nu, když například zadám jen třeba " zadní stěrač " což je název topicu kterej je v technice a servisu , tak to stejně vyjede samý voloviny a tohle to tam člověk nedohledá. Ale ted k věci.

Chci koupit svíčky do mojí M10 , protože už tam jsou docela dlouho a nechci riskovat že kvuli blbý svíčce dodělám motor. Co sem myslim zde kdysi vyčet bylo, že asi nej sou NGK a myslim že klasický uspořádání - jedna kostřící elektroda. Ale to asi stačit v prodejně nebude tohle, tak se ptám jaký konkrétní typ, nebo co doporučíte?

mychal
člen E30.cz

Re: svíčky ( NGK )

Příspěvek od mychal » 29. 09. 2009 15:27

Kony píše:Zdravím, zkoušel jsem poměrně dost hledat a i přesto že si myslim že sem tu o tom kdysi viděl nejeden topic tak sem to prostě nenašel. Závěrem mého snažení je, že funkce hledat je k ho.nu, když například zadám jen třeba " zadní stěrač " což je název topicu kterej je v technice a servisu , tak to stejně vyjede samý voloviny a tohle to tam člověk nedohledá. Ale ted k věci.

Chci koupit svíčky do mojí M10 , protože už tam jsou docela dlouho a nechci riskovat že kvuli blbý svíčce dodělám motor. Co sem myslim zde kdysi vyčet bylo, že asi nej sou NGK a myslim že klasický uspořádání - jedna kostřící elektroda. Ale to asi stačit v prodejně nebude tohle, tak se ptám jaký konkrétní typ, nebo co doporučíte?
doporučím ti zajít do autodílů a v katalogu ti najdou svíčku jakou potřebuješ, NGK je nej v poměru cena/výkon. Jinak to sem nepatří takže ti to někdo brzy zamkne nebo smázne. Good luck
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8

Venca

Re: svíčky ( NGK )

Příspěvek od Venca » 29. 09. 2009 17:19

Kony píše:Zdravím, zkoušel jsem poměrně dost hledat a i přesto že si myslim že sem tu o tom kdysi viděl nejeden topic tak sem to prostě nenašel. Závěrem mého snažení je, že funkce hledat je k ho.nu, když například zadám jen třeba " zadní stěrač " což je název topicu kterej je v technice a servisu , tak to stejně vyjede samý voloviny a tohle to tam člověk nedohledá. Ale ted k věci.

A já ti doporučuji hledat - třeba i v tabulce typů jsou uvedený označení origo svíček.
V obchodě podle něj zjistíš i označení ekvivalentu jinýho výrobce...

Zamčeno