Zdravím, zkoušel jsem poměrně dost hledat a i přesto že si myslim že sem tu o tom kdysi viděl nejeden topic tak sem to prostě nenašel. Závěrem mého snažení je, že funkce hledat je k ho.nu, když například zadám jen třeba " zadní stěrač " což je název topicu kterej je v technice a servisu , tak to stejně vyjede samý voloviny a tohle to tam člověk nedohledá. Ale ted k věci.
Chci koupit svíčky do mojí M10 , protože už tam jsou docela dlouho a nechci riskovat že kvuli blbý svíčce dodělám motor. Co sem myslim zde kdysi vyčet bylo, že asi nej sou NGK a myslim že klasický uspořádání - jedna kostřící elektroda. Ale to asi stačit v prodejně nebude tohle, tak se ptám jaký konkrétní typ, nebo co doporučíte?
svíčky ( NGK )
Re: svíčky ( NGK )
doporučím ti zajít do autodílů a v katalogu ti najdou svíčku jakou potřebuješ, NGK je nej v poměru cena/výkon. Jinak to sem nepatří takže ti to někdo brzy zamkne nebo smázne. Good luckKony píše:Zdravím, zkoušel jsem poměrně dost hledat a i přesto že si myslim že sem tu o tom kdysi viděl nejeden topic tak sem to prostě nenašel. Závěrem mého snažení je, že funkce hledat je k ho.nu, když například zadám jen třeba " zadní stěrač " což je název topicu kterej je v technice a servisu , tak to stejně vyjede samý voloviny a tohle to tam člověk nedohledá. Ale ted k věci.
Chci koupit svíčky do mojí M10 , protože už tam jsou docela dlouho a nechci riskovat že kvuli blbý svíčce dodělám motor. Co sem myslim zde kdysi vyčet bylo, že asi nej sou NGK a myslim že klasický uspořádání - jedna kostřící elektroda. Ale to asi stačit v prodejně nebude tohle, tak se ptám jaký konkrétní typ, nebo co doporučíte?
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
Re: svíčky ( NGK )
A já ti doporučuji hledat - třeba i v tabulce typů jsou uvedený označení origo svíček.Kony píše:Zdravím, zkoušel jsem poměrně dost hledat a i přesto že si myslim že sem tu o tom kdysi viděl nejeden topic tak sem to prostě nenašel. Závěrem mého snažení je, že funkce hledat je k ho.nu, když například zadám jen třeba " zadní stěrač " což je název topicu kterej je v technice a servisu , tak to stejně vyjede samý voloviny a tohle to tam člověk nedohledá. Ale ted k věci.
V obchodě podle něj zjistíš i označení ekvivalentu jinýho výrobce...