Další BMW zabíjelo
Ani nevím kdo z kraje měl bílé cabrio. Možná DVORIS by mohl vědět. Když je to z Přerovska. Jinak tedy snad bude rychle nahoře.Apple324D píše:máme tu bohužel další, budiž mu země lehká
http://www.novinky.cz/krimi/177987-ridi ... tavii.html
Vůbec netuším,ale v tom místě kde to je je to fakt zrádný,popustíš uzdu plynovému pedálu a už to hrneš,osobní zkušenost,dost to tam svádí k svižné jízdě.Ale je fakt že na druhou stranu je u těch Křenovic pěkněj zánovní koberec.Si myslím že kabrioleťák to prostě nezvládl a přecenil svoje schopnosti,nic víc.mikin88 píše:Ani nevím kdo z kraje měl bílé cabrio. Možná DVORIS by mohl vědět. Když je to z Přerovska. Jinak tedy snad bude rychle nahoře.Apple324D píše:máme tu bohužel další, budiž mu země lehká
http://www.novinky.cz/krimi/177987-ridi ... tavii.html
- Morienthez
POsledni dobou se v CR BMW hromadi, je jich vic a tudiz se i vice pise o bourackach v BMW. BMW byl symbol luxusnich drahych aut, ktere si lide nemohou dovolit. Dnes je to jinak. Jdou sehnat i levne (i kdyz je to vrak) a tak si je mlady kluci muzou dovolit jako prvni auto po autoskole. A kdyz je vic vozu BMW je samozrejme i vice bouracek techto aut, a media, povetsinou starsi lide co ziji v predsudcich ze BMW nikdy doma nemely a ze si ho nemuzou poridit, to radi vypichujou na svetlo..
Taky me za poslednich 14dni skoro dve e 46 sejmuli, jeste ze mam klakson a ridicum to rychle dockvalko ze se chystaj udela peknou kravinu...
Navic kdyz mam ted kabrio, tak citim jak moc jsem v nem zranitelnej...
Alkoho se tu resil uz nekolikrat. Taky jsem si tim prosel a uz jsem o papiry jednou prisel a musim rict ze uz nesednu za volant ani po malym pivu. Neboural jsem ani jsem nikomu nic neudelal, ale kdyz me po mejdanu rano chytly a ja nadejchal 1,43 tak jsem byl hodne prekvapenej, protoze bych v tu chvili vsadil ruku ze uz jsem davno vystrizlivel. Proto uz pred jizdou ani maly pivo a vecer predtim kdyz vim ze budu ridit nepiju tvrdej, protoze nikdy nevite kolik toho skutecne mate v krvy a vozim sebou tester kdybych si nahodou nebyl 100% jistej ze jsem cerstvej. Pokud vim, tak kdyz jsem to schytal, mi pani policiste (musim rici ze velice slusni a v pohode, dokonce mi pak dali cigaretu) rikali ze trestny cin je to od 0,9 promile. ale to jsou 2-3 roky zpatky.. Alkohol za volant nepatri, mel jsem tech prihod vice a uz to nikdy neudelam a jsem za boha rad ze jsem tenkrat nikomu nic neudel... KDybych tedka potakal sam sebe pred par lety, tak si dam takovej granat az mi uleti hlava... Alkohol a rizeni rozhodne ne a doufam ze tady na foru jsou rozumni lide a orali za volant nesedaj..
Co se tyka autoskol, tak je to skutecne jenom pracka na prachy... Dneska to udela kazdej... delal sjem si papiry pred peti lety, kdy alespon ty testy byly jeste tezky, ale neucili me couvat ani parkovat. To me nasledovne museli ucit kamaradi a hlavne zkusenosti.
Skolu smyku urcite chystam taky, to je podle me hodne dobra zkusenost a hlavne znalosti...
Taky me za poslednich 14dni skoro dve e 46 sejmuli, jeste ze mam klakson a ridicum to rychle dockvalko ze se chystaj udela peknou kravinu...
Navic kdyz mam ted kabrio, tak citim jak moc jsem v nem zranitelnej...
Alkoho se tu resil uz nekolikrat. Taky jsem si tim prosel a uz jsem o papiry jednou prisel a musim rict ze uz nesednu za volant ani po malym pivu. Neboural jsem ani jsem nikomu nic neudelal, ale kdyz me po mejdanu rano chytly a ja nadejchal 1,43 tak jsem byl hodne prekvapenej, protoze bych v tu chvili vsadil ruku ze uz jsem davno vystrizlivel. Proto uz pred jizdou ani maly pivo a vecer predtim kdyz vim ze budu ridit nepiju tvrdej, protoze nikdy nevite kolik toho skutecne mate v krvy a vozim sebou tester kdybych si nahodou nebyl 100% jistej ze jsem cerstvej. Pokud vim, tak kdyz jsem to schytal, mi pani policiste (musim rici ze velice slusni a v pohode, dokonce mi pak dali cigaretu) rikali ze trestny cin je to od 0,9 promile. ale to jsou 2-3 roky zpatky.. Alkohol za volant nepatri, mel jsem tech prihod vice a uz to nikdy neudelam a jsem za boha rad ze jsem tenkrat nikomu nic neudel... KDybych tedka potakal sam sebe pred par lety, tak si dam takovej granat az mi uleti hlava... Alkohol a rizeni rozhodne ne a doufam ze tady na foru jsou rozumni lide a orali za volant nesedaj..
Co se tyka autoskol, tak je to skutecne jenom pracka na prachy... Dneska to udela kazdej... delal sjem si papiry pred peti lety, kdy alespon ty testy byly jeste tezky, ale neucili me couvat ani parkovat. To me nasledovne museli ucit kamaradi a hlavne zkusenosti.
Skolu smyku urcite chystam taky, to je podle me hodne dobra zkusenost a hlavne znalosti...
"life is bitch and then you die.."
-
- sponzor E30.cz
o autoškole mi ani nemluv
dělal jsem teď C a nasledně E(nejde to udělat naráz,ale praxí to podmíněno není)
C......8x jízda po 1,5hod + závěrečné zkoušky(takže 10dní)
E.......4x jízda po 1,5hod +závěrečné zkoušky(ve čtvrtek jsem začal a v úterý zkoušky)
teoreticky bych tedy mohl řídit padesátitunový kolos-příjde mi to úlet
dělal jsem teď C a nasledně E(nejde to udělat naráz,ale praxí to podmíněno není)
C......8x jízda po 1,5hod + závěrečné zkoušky(takže 10dní)
E.......4x jízda po 1,5hod +závěrečné zkoušky(ve čtvrtek jsem začal a v úterý zkoušky)
teoreticky bych tedy mohl řídit padesátitunový kolos-příjde mi to úlet