sem tam cvaka motor u bmw 740i
sem tam cvaka motor u bmw 740i
Zdravim vsecky muzu mit sedmu za prezveti leasingu par desetitisic doplatit...Ale je tam jeden problem sem tam cvaka motor...?Je to hodne vazna vec...Cim to muze byt nebo jak to pripadne opravit,mate s tim nekdo zkusenosti..?Diky za rady 

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ono slovo cvaka je docela sirokej pojem, muze to bejt "jen" hydrostel, a to je zavada nazavada, ale muze to bejt treba taky chyceny na klice a to je uz horsi, muze treba cvakat i to, ze nejde na vsech 8 valcu a jeden vynechava pak to taky dela sluchove "cvakani" muze bejt podpalenej ventil...radeji bych s tim zajel za najakym solidnim mechanikem at si to poslechne a rekne svuj verdikt, ono abys za malo nekoupil a za hodne pak neopravoval
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

prave sem napsal borcovi at mi to cvakani aspon nejak vice upresni atd...Estli nemysli,ze motor skube nebo tak tezko rict...Jen je spatne to,ze to,ze ja jsem z OV a borec z hodonina:D takze zrejme budu muset nekoho vzit s sebou..no uvidime...ciste bez odstupneho sedma za dobre love,ale zase nechi prohloubit vis jak to je..taky jsem uvazoval nad E32 strasne prekrasne auto no strela nehorazneho kalibru no stale premyslim..uvidim co se este vyroji za nabikdy 

- iCeClimber
Myslis tu stribrnou? od Tomase Fursta co to daval sem na forum?
Vyměna motoru to dyztak jistí, ale zalezi jak dlouho budes muset doplacet ten leasing. pred tim asi nemuzes do auta moc sahat. Jinak urcite pred koupi zajet na diagnostiku a za nekym zkusenym. Tech par kil navic se ti vrati nez udelat blbost.
Vyměna motoru to dyztak jistí, ale zalezi jak dlouho budes muset doplacet ten leasing. pred tim asi nemuzes do auta moc sahat. Jinak urcite pred koupi zajet na diagnostiku a za nekym zkusenym. Tech par kil navic se ti vrati nez udelat blbost.
š105L -> Favorit 135Le-> E34 524TD (prodáno) & E36 318i & E39 528i -> OII 1.9 tdi =)
jj presne tu myslim od tomase fursta to je ona...je tam rok a ctvrt za 5300 mesicne je v tom i pojisteni...bez pojisteni to dela 50000 tusim nebo tak nejak...myslim si,ze to neni nejhorsi..zrovna sem si s tomasem psal rikal mu kamos aat zkusi vymenit olej ma tam 5w 40...a kdyz nic tak ze to zrejme bude hidrostel..tak nevim no...
- iCeClimber
nazivo bohuzel ne..resime zatim po netu..tez ma najete 290 to uz je taky v celku palba budu se ho muset taky zeptat na osestrovani motoru tzv oleje svicky atd... borena rikas..? ooo ze bych neco prehledl...
tak e36 sis koupil jo...v klidečku ja mam este e34 ale stala se mi nehodka.. nechal sem vymenit tesneni pod hlavou atd rikam za tyden koupim svicky...nezbyly penizky..no a potom se nahanim z lehka s borccem upalila se mi svicka zrejme spadla na pist a propalila na nej diru..
(((( tak to sem smutnil no musim priznat..

- iCeClimber
Prehlidl? Ja teda nevim jestli byla ale podle fotek bych dal ruku do ohne ze jo. Koukni na fotku 191. Levy svetlo, lista u SPZky a pod svetlem nesedi taky. a mozna se mi to zda, nebo je to tema namodralejma fotkama, ale barva kapoty a vika kufru mi prijde jina, ale asi to bude jenom odlesk. Urcite bych se na to zeptal.. a pripadne fotky jak moc.. aby tam nebyl navarenej pul auta jinej =)
Ale nechci kydat spinu.. Jestli bylo boreny hodne, tak to daval do kupy nejakej borec. Pokud malo, tak chapu ze tohle vsechno je jen detail.
Nemit ted 2 auta.. tak bych do toho sel.. koupit 3. tak uz ze me budou mit vsichni srandu..
Taky mam E34.. Ale chcije mi nafta z trubicek, kdyz stojim do kopce tak to kape fest a cerpadlo ani nedotlaci dost nafty na nastartovani.
Ale nechci kydat spinu.. Jestli bylo boreny hodne, tak to daval do kupy nejakej borec. Pokud malo, tak chapu ze tohle vsechno je jen detail.
Nemit ted 2 auta.. tak bych do toho sel.. koupit 3. tak uz ze me budou mit vsichni srandu..
Taky mam E34.. Ale chcije mi nafta z trubicek, kdyz stojim do kopce tak to kape fest a cerpadlo ani nedotlaci dost nafty na nastartovani.
š105L -> Favorit 135Le-> E34 524TD (prodáno) & E36 318i & E39 528i -> OII 1.9 tdi =)
tak v klidu tomas rikal,ze ji este chce dat do kupy nez ji streli inac jo mas pravdu ma popraskany i naraznik
Jo tak ty mas dvouapulku naftak...ooo nevim nevim hodne recenzci sem cetl vazne moc absolutne nedoporucovany motor atd.caste zavady s hlavou atd...nevim no..kazdopadne ti ji enchci zhazovat...ale nejak u mne ten diesel nepochodil 

- iCeClimber
mam M21.. Je to slaby.. ale ma to kroutak, takze to s tim autem jakz takz hejbe. a mam prumernou spotrebu na 6,8.. Takze pohoda.. A je to skoro plny (kozeny vyhrivany sesly, klima, tempomat, ..) proste pohoda. Hlavy praskaj kazdy E34. mozna ta 518 je na to lip =) ale tam zase budou stely cvakat. Ta moje ma nalitano 340tis. a porad pohoda, netlakuje.
jeste mi prijde ze byla predni kapota na pravy strane strikana a uplne se to nechytlo. No hodne stesti s porizenim at se dobre rozhodnes. je fakt ze za ty prachy si nemuzes moc vybirat..
Jeste si over co je to za leasinovou spolecnost.. nezapomen ze dokud to nesplatis cely, tak je auto jejich, takze kdyz krachne, tak prijdou a nemas auto. Pripadne si zjisti, jestli je mozny splatit hned. at mas klid. Ja osobne bych do leasingu asi nikdy nesel. Radsi uver.. Je to jistejsi a cenove se to zase tak nelisi.
jeste mi prijde ze byla predni kapota na pravy strane strikana a uplne se to nechytlo. No hodne stesti s porizenim at se dobre rozhodnes. je fakt ze za ty prachy si nemuzes moc vybirat..
Jeste si over co je to za leasinovou spolecnost.. nezapomen ze dokud to nesplatis cely, tak je auto jejich, takze kdyz krachne, tak prijdou a nemas auto. Pripadne si zjisti, jestli je mozny splatit hned. at mas klid. Ja osobne bych do leasingu asi nikdy nesel. Radsi uver.. Je to jistejsi a cenove se to zase tak nelisi.
Jo tak to mas pohodku tu e34...v klidečku,jako ja bych do leasingu nesel nikdy,ale tedka nechcou poradne davat ani ty uvery k vuli krizi atd..no des...leasing je o nicem..Ale kdyz vezmu tu od tomase tak to se zase da vis jak...inac jj vim vim,ze je to jejich to bavo dokud nepslatim..No jako bylo by to super kdyby se to dalo hnedka doplatit to bych byl vysmaty
Uvidime jak se zadari..Pri nejhorsim opravim svoji petku kapec si s ni pohraju striknu par veci atd a pohodkka..

- iCeClimber
no e38 je jiny auto =) Tu mam jeste v planu nez poridim neco pro rodinu (asi E39 530d - ne ze bych jeste planoval =)). Jinak po zkusenostech s E36 bych si asi trojkovy bavo na normalni jezdeni uz nekoupil. necitim se v tom vubec bezpecne. Jede to sice lip.. Ty 3 metraky v zatackach jsou znat, ale to pohodli v e34 je k nezaplaceni. Kamos se v tom vysekal ve 160 - 2 stromy vejpul a o 3. se zastavil. normalne vylezl celej z auta.. auto total. ale on zije do dnes =)
Ale ve spojeni s tou krizi bych si opravdu overil, jak na tom ta leasingovka je. =)
Ale ve spojeni s tou krizi bych si opravdu overil, jak na tom ta leasingovka je. =)
Jak ja rikam e34 je tank ten pocit bezpeci atd jak rikas je nepopsatelny...Ale troja nevim nikdy mne nebraly,ale jak rikas e39 530d motor luxus taky jsem nad ni uvazoval a to hodneiCeClimber píše:no e38 je jiny auto =) Tu mam jeste v planu nez poridim neco pro rodinu (asi E39 530d - ne ze bych jeste planoval =)). Jinak po zkusenostech s E36 bych si asi trojkovy bavo na normalni jezdeni uz nekoupil. necitim se v tom vubec bezpecne. Jede to sice lip.. Ty 3 metraky v zatackach jsou znat, ale to pohodli v e34 je k nezaplaceni. Kamos se v tom vysekal ve 160 - 2 stromy vejpul a o 3. se zastavil. normalne vylezl celej z auta.. auto total. ale on zije do dnes =)
- iCeClimber
no uz sem tu spotrebu probiral s borcema co maji ty ctyrlitry atd a pry se da po meste za tech 12 i 11 ale to jen nekdyiCeClimber píše:nejlepe E38 jako trilitrovej naftozrout.. uplne ideal. Vubec si nedokazu predstavit za kolik se da ukrmit ten 4litr.. Tam se asi na 10 dostanes hodne tezko.

- iCeClimber
- Radek_750iA
hele co cekas od e38 za pade? ze bude absolutne top stav bez chybcek do ktery budes rok a pul jen tankovat? co cekas od 14let stary limuziny? ze bude mit najeto 50 000km? A nechci bejt nejak hnusnej, ale myslis si ze je dobry napad kupovat e38 s 4.0 V8 kdyz ti nezbyvaji penize ani na koupi svicek po cca. 60Kc kus???...to mi prijde skoro jako financni sebevrazda
205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d