E39 origo autotelefon
E39 origo autotelefon
Porřebuji poradit,mám v autě origo telefon,tak jsem si ve vodafonu vyzvedl druhou simku ( paušál ) nevylomenou,mobil vypnu,druhou kartu zasunu do slotu v autě a telefon nefunguje,jen to píše zkontrolujte sim? nemá někdo podobou zkušenost či jak to rozchodit? nebo zda může být problém ve slotu pro kartu a na telefonu svítí červené přeškrtlé kolečko.díky za info
Cheš-li míti bavoráka zanech kurev hoň si ptáka
V E39 je telefon a antenu pouze na pasmo 900MHz.
Oscar mel licenci pouze na 1.8GHz, s vyjimkou tusim nekde ve Slezsku, kde behaly jejich i BTS na 900MHz. Zda se, ze se situace s pasmem 900MHz u Vodafonu nezmenila.
Mel jsem ten telefon (v kufru) rozdelanej, kara 1998. Jestli posledni E39 mely dualband, nevim.
Takze ti tam bude chodit jen O2 a T-mobile.

Mel jsem ten telefon (v kufru) rozdelanej, kara 1998. Jestli posledni E39 mely dualband, nevim.
Takze ti tam bude chodit jen O2 a T-mobile.
- radio.shift3r
Zdravim, nevíte v čem je problém u e39(po FL), je tam bezdrátovej tel. a po osazení simky od t-mobilu jde z vozu volat i přijímat hovory, ale to vše pouze přes hlasitej odposlech a ovládáním přes palubák. Telefon jako takovej pořád ukazuje "suche basis" a nereaguje. Baterka je měněna, ale ukazuje pouze 1/3 kapacity.
Ten čudlík v konzoli pod telefonem je k čemu?
Ten čudlík v konzoli pod telefonem je k čemu?
O==II==O é dvacetjednička s dvoulitrem
- radio.shift3r