baterky do kasliku
Nepsal jsem to proto abych se hadal a urcite taky ne proto ze sem myslel na sebe,ze bych si ji od neho jednou koupil.
Jestli je jedno kdy to bude a s klidem pockate na vsech 10 a nevadi vam to tak v pohode.Ja jen myslel ze by jste je chteli driv.A nevim proc se za jeden napad do me musis hned navazet,myslim ze to slo napsat i lepe.
Jestli je jedno kdy to bude a s klidem pockate na vsech 10 a nevadi vam to tak v pohode.Ja jen myslel ze by jste je chteli driv.A nevim proc se za jeden napad do me musis hned navazet,myslim ze to slo napsat i lepe.

Fikux: díky, myslel sem tenhle: 
JohNNyE39: Jinak a líp si to měl asi napsat asi Ty, protože to jak si napsal o tom, jestli by ho to položilo nebo ne, se mi moc nelíbilo, když sám si jí ani nekupuješ.
Ale to už je úděl těch, kdo pro ostatní něco organizujou, že nejen že z toho nic nemají, ještě navíc se musí obětovat a investovat svoje peníze pro blaho ostatních, kterí to berou jako samozřejmost.
Bylo to jenom takový popíchnutí, tímto sem skončil.

JohNNyE39: Jinak a líp si to měl asi napsat asi Ty, protože to jak si napsal o tom, jestli by ho to položilo nebo ne, se mi moc nelíbilo, když sám si jí ani nekupuješ.
Ale to už je úděl těch, kdo pro ostatní něco organizujou, že nejen že z toho nic nemají, ještě navíc se musí obětovat a investovat svoje peníze pro blaho ostatních, kterí to berou jako samozřejmost.
Bylo to jenom takový popíchnutí, tímto sem skončil.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
baterky

At už může Fikux svítit
Cheš-li míti bavoráka zanech kurev hoň si ptáka
tak koukam ze tady se to zaseklo na mrtvym bode,tak sem koukal po netu a nasel jsem tam tohle,mate s tim nekdo zkusenosti?
http://auto.bazos.cz/inzerat/3557588/BM ... ce-12V.php

http://auto.bazos.cz/inzerat/3557588/BM ... ce-12V.php
baterky
Nějak v týdnu pojedu do BMW,pro věci na svoje auto,tak zjistim co a jak a jednu krabici s 10 vezmu,pak napíšu cenu za kus a můžem dát do figury.A jako minule pro Pražáky osobní odběr a pro přespolní pošta po zaslání peněz na účet.
Cheš-li míti bavoráka zanech kurev hoň si ptáka