Příspěvek
od MedaBrumla » 12. 07. 2009 09:44
taky jsem to zažil hlavně doma matka byla neoblomná a to jsem si koupil ,,jen,, 1,8 e30. Pak jak pochopila že mám pojistku jak stejda na astre 1,6 tak zase začala že to musí mít vysokou spotřebu tu jsem oproti tete na zminovane astre měl o 1l na 100km větší, pak zase že na to budou hodně stát gumy na zimu, měl jsem letní elektrony 15palců tak jsem zkusil koupit gumy na octavii 195/?? r15 sedly dobře jediná nevýhoda při plném rejdu to v zatáčce dřelo ale ne moc a jak často využijete plný rejd a měli měkké bočnice tak to bylo jak jet v limuzíně. Jinak se s nimi brzdilo super a ani neprokluzovaly a jak jsem si se zadním náhonem užil v země u tety v jeseníkách v zatáčkách. Pak zase začala kydat že náhradní díly stojí moc. Jak na potvoru mi upadnul výfuk, prošel jsem tucet netových stránek a obvolal všechny kámoše a ty mi sehnali kompletní výfuk i se svody za nelelých 5000, nový i kdyaž z polska na tom autě je prý(auto prodané, ale jsem v kontaktu s majitelem) doteď a to je cca tři roky.
Pak mi řekla že v tom nikdy nepojede jelikož je to jak pojizda rakev a navic coupe, to se změnilo hned jak chtěla jet k tetě z karviné do ostravy a děděk ji nechtěl půjčit fáčko. Tak jak bylo dobrý auto když jsem měl plný kufr a levou zadní sedačku věcí a na střeše díly z postýlky pro mimina. Potom už držela hubu. Strejda a fotr mi záviděli že jsem si koupil káru a u bratrance jsem stoupl o 20 příče z 18ti výš.
A to samý následovalo po koupi e39 525tds to mělo ještě nevýhodu(podle nich) černé okna a délku. Prostě znáte to
Teď chci e30 325i nebo alpinu a to si zase vyslechnu, ale to auto budem moje, můj miláček a to je hlavní ať si každý kydá kdo chce co chce.
Ještě jedna věc kazí nám to ti voli co si koupí BMW jen proto aby vypadali a jezdí jak prasata, pak jsou věčně v někom nebo otočení okolo stromu, nebo v lepším případě jim musí všichni uhnout bo oni přece mají bmw HOLD ČŮRÁCI a vymaštěný hlavy. Vidím to furt jelikož jako hasič jezdím k nehodám a vždy když bmw bourá mají to za následek oni a skoro vždy je to nezvládnuté řízení
BMW je BMW
6/2006 - 6/2007 318i e30 1985
7/2007 - 7/2009 525tds e39 1997 (v motorové úpravě)
Teď nic ale šetřím na bmw výběr???¨
325i e30(sedan, coupe), 325ix e30, nebo nějakou alpinu uvidíme