BMW 7 v servisu na divokym západě
- Honza Hlista
BMW 7 v servisu na divokym západě
Tak pánové, Minulý týden jsem zažil něco co nemůžu pobrat. K nám do servisu si to přihasil postarší pupkáč v nejnovějším Bávu 7. Měl v tom 8-val, černej, béžová kůže..... Že prej mu praskla hadice na vodu a teď to vaří. "Bacha jedu s tim až z Hradce, tak to bude asi horký. Ta mrcha nemá ani teploměr. "A to to nehlásí, že to nemá vodu?" " Jo, od Prahy (cca 160 km) to něco řve, ale Baworák vydrží všechno..." Tak se hadice dala jiná a já si všim, že má vorvaný zrcátko. " Kde je ten zbytek zrcátka?"- "Nědke v zadku ńáký dodávky..." Nalila se voda a po nastartování to začalo fučet do expanzky jak sviň, no prostě zapečenej motor. Pak pupkáč vyndal měrku na olej a suše oznámil, že tam není ani kapka. Totálně mě dorazil větou-"Tak mi dej aspoň ňákej vyjeťák, ať tam něco je." Když viděl naše udivené tváře,sedl do sedmičky a bez oleje odjel neznámo kam....... Tak mi zkazil celej den. Takovýhle dacani by měli chodit pěšky a ne v sedmičkách.
- Honza Hlista
- Honza Hlista
Sice neznám detaily o týhle sedmičce, ale určitě se zaznamenává do nějakýho souboru hlášení stavu hladin oleje a vody.Míšánek píše:To pochybuju že vezmou na záruku to, že to auto jezdilo bez oleje a vody...
Pak samozřejmě je panáček propadající, žádná záruka...
* * *
Jen pro zajímavost - už je to tak prolezlý elektronikou, že si bude majitel tahat přes internet za prachy všelijakej soft-tuning na základě VIN + osobního kódu....
.
Naposledy upravil(a) Venca dne 08. 07. 2009 17:13, celkem upraveno 2 x.
no, já nevím, záleží na tom, jakej je pán klient - prostě hadice tam nemá co praskat v záruční době.
Viděl jsem třeba u Mercedesa hodně "divokejch" reklamací, ale zase na druhou stranu tohle je prostě velkej důvod ceny BMW - špičková asistence a podpora.
Nevím, jak to dopadne, jen jsem chtěl říct, že pán prostě možná nebude takovej magor, že za tím třeba bude nějaké jeho tajemství
Viděl jsem třeba u Mercedesa hodně "divokejch" reklamací, ale zase na druhou stranu tohle je prostě velkej důvod ceny BMW - špičková asistence a podpora.
Nevím, jak to dopadne, jen jsem chtěl říct, že pán prostě možná nebude takovej magor, že za tím třeba bude nějaké jeho tajemství

- Honza Hlista
- Honza Hlista